Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Οι Έλληνες που έχασαν την ασφάλισή τους αφήνονται στην μοίρα τους....

Οι Έλληνες που έχασαν την ασφάλισή τους αφήνονται στην μοίρα τους

Ως γνωστόν τα νοσοκομεία της επαρχίας τελούν υπό διάλυση από τις ελλείψεις ιατρών και υποδομών. 

Επίσης γνωστό είναι το γεγονός ότι πολλοί Έλληνες που έχουν μείνει ανασφάλιστοι λόγω κρίσης είναι ουσιαστικά ακάλυπτοι από πλευράς υγειονομικής περίθαλψης.
Αυτό που δεν ήταν ...

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ... ΣΟΓΙΑ! Λούπινο, το «κρέας του φτωχού»: Η καλλιέργειά του δίνει 400 ευρώ το στρέμμα -Τι είναι ο καρπός αυτός [εικόνες]

Το αποκαλούν «κρέας του φτωχού», επειδή οι παλαιότεροι το έτρωγαν λόγω της υψηλής περιεκτικότητας των καρπών του σε πρωτεΐνη -φτάνει μέχρι και 44%- ενώ σήμερα το.....

Δείτε πότε σας συμφέρει να βγείτε στην σύνταξη...

Πέντε χρήσιμες συμβουλές σε όσους ασφαλισμένους σχεδιάζουν να...
βγουν στην σύνταξη δίνουν οι εργατολόγοι της ΕΝΥΠΕΚΚ.   Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση: «Η ΕΝ.ΥΠ.Ε.Κ.Κ., πάντα στα ..πλαίσια του συνεπούς επιστημονικού και κοινωνικού της ρόλου και σεβόμενη την αγωνία και τον πανικό που έχουν προκαλέσει οι πρωτοφανείς δεσμεύσεις της κυβέρνησης στα πλαίσια του τρίτου-«τριπλού» Μνημονίου (ν. 4336/2015) με τις συνεχείς προς το χειρότερο μεταβολές της Ασφαλιστικής Νομοθεσίας, επιθυμεί να ενημερώσει τους ασφαλισμένους και υποψήφιους συνταξιούχους της πατρίδας μας, συνιστώντας πρωτίστως ψυχραιμία και ....

Νέο σοκ: Μείωση 6% στις υψηλές συντάξεις και αύξηση 1% στις εισφορές.

Νέο σοκ: Μείωση 6% στις υψηλές συντάξεις και αύξηση 1% στις εισφορές
Του Γιώργου Γάτου

Μεσοσταθμική μείωση 6% στις υψηλές επικουρικές συντάξεις και αύξηση 1% στις ασφαλιστικές εισφορές (που σήμερα είναι 3% για τον ασφαλισμένο και 3% για τον
εργοδότη) προβλέπει το plan b για τη διατήρηση της αυτοτέλειας και της βιωσιμότητας της επικουρικής ασφάλισης υπό το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ).

Η πρόταση έχει υποβληθεί, σύμφωνα με έγκυρες .....

Νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε απόγνωση...

Σε Όλες τις χώρες του κόσμου, οι αναπτυξιακοί τους ρυθμοί εξαρτώνται από την χρηματοδότηση επενδυτικών και καταναλωτικών δραστηριοτήτων του ιδιωτικού τομέα. 
Η χορήγηση τραπεζικών δανείων σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις συνιστά την σημαντικότερη πτυχή της αναπτυξιακής διαδικασίας. 
Η χρηματοδότηση παραγωγικών επενδυτικών έργων σε διάφορους κλάδους της οικονομίας, όπως.....

ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΚΠΟΙΖΩ! «Ένας στους τρεις θα χάσει το σπίτι του»

κοκκιναδανεια
Εφιαλτικές είναι οι προβλέψεις της ΕΚΠΟΙΖΩ για τα «κόκκινα» σπίτια. Μάλιστα, μετέφεραν τις ανησυχίες των υπερχρεωμένων καταναλωτών και εξέθεσαν τις απόψεις της Ένωσης.
Η ενημέρωση που έλαβαν από τον κ. Δραγασάκη τόσο για τις θέσεις της κυβέρνησης, αναφορικά με την διάσωση της κύριας κατοικίας και τη γενικότερη διαχείριση των «κόκκινων δανείων», όσο ...

Πόσες φορές χαίρεται ο ψεύτης κι ο κλέφτης στην Ελλάδα;

Η νέα ανακεφαλαιοποίηση των συστημικών τραπεζών ξεκίνησε. Δεκάδες δις ευρώ θα πάνε εκεί που πήγαν και όλα τα προηγούμενα. Στις τσέπες των κερδοσκόπων, βορά ενός πρωτοφανώς ασύδοτου συστήματος αγυρτίας και απάτης, που για λόγους πολιτικής ορθότητος ονομάζουμε τραπεζικό σύστημα.
Πρώτα βγήκαν τα νέα τεστ αντοχής των συστημικών τραπεζών στην Ελλάδα από την ΕΚΤ. 
Την ίδια ΕΚΤ που πριν ακριβώς ένα χρόνο διαβεβαίωνε - παρά κι ενάντια ακόμη και στα δικά της τεστ αντοχής - ότι οι συστημικές τράπεζες χαίρουν άκρας υγίειας. Έστω .....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ! Εχει «φουλάρει» τις τράπεζες της με 3 τρισ. μαύρα και αφορολόγητα !

ντοιτσε βανκ
Στην πρώτη δεκάδα με τις πιο επιβλαβείς σκιώδεις οικονομίες στον κόσμο τοποθετεί την Γερμανία νέα έρευνα της ΜΚΟ Tax Justice Network (Δίκτυο Φορολογικής Δικαιοσύνης).
Στις τράπεζές της έχει «παρκάρει» το ιλιγγιώδες ποσό των 3 τρις ευρώ μεγαλοκαταθέτων από όλες τις υπόλοιπες χώρες, τα οποία φυσικά είναι μαύρα και αφορολόγητα!
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική ραδιοφωνία (DLF) ο Μάρκους Μάιντσερ, μέλος της οργάνωσης TJN αναφέρθηκε στο μέγεθος της φοροδιαφυγής που παρατήρησε η οργάνωση στη Γερμανία.
«Συνεχίζουν να υπάρχουν στη Γερμανία 3 τρισεκατομμύρια ευρώ, δηλαδή 3.000 δισεκατομμύρια ευρώ, από......

ΣΤΑ ΠΟΣΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ;

Όταν είχε συμβεί το επεισόδιο στα Ίμια, θυμάμαι ότι είχα μια λογομαχία με έναν πασοκτζή συνάδελφο, σε κάποιο διάλειμμα στα δικαστήρια. 

Εκείνος υποστήριζε ότι δεν πρέπει να ασχοληθούμε ούτε ήταν διατεθειμένος, όπως έλεγε, να πάει να σκοτωθεί για μια βραχονησίδα.

Τότε τον ρώτησα: Εσύ.....