Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Αυτό είναι το κρίσιμο ερώτημα που πρέπει όλοι να απαντήσουμε.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Από το 2010 οπότε και αποκαλύφτηκε ότι η Ελλάδα χρεοκόπησε, ο λαός μας έχει εντελώς αποτραβηχτεί από τα δημόσια πράγματα. 

Δεν πρόβαλε κανένα εμπόδιο στο πολιτικό σύστημα, αν και το τελευταίο ήταν το απόλυτα υπεύθυνο για τη χρεοκοπία της χώρας.

Ο λαός μας έδειξε πλήρη εμπιστοσύνη στους υπάρχοντες θεσμούς
(Βουλή, Κυβέρνηση, Δικαιοσύνη, δημόσια διοίκηση, πνευματική ηγεσία, συνδικαλισμό κ.λ.π.) και άφησε πλήρως ελεύθερο το πολιτικό σύστημα (το οποίο ισχυρίστηκε ότι έχει τη λύση), προκειμένου να βγάλει τη χώρα από την κρίση. 

Υπέθεσε πως αυτή την ύστατη στιγμή το πολιτικό σύστημα επιτέλους θα συνετιστεί!!! 

Έχουν όμως περάσει 4 χρόνια ελεύθερης δράσης του πολιτικού ....

Η χώρα κινδυνεύει να σκάσει σαν μπαλόνι...

Ο λαός στενάζει, οι δανειστές απαιτούν

Του Μιχάλη Ιγνατίου

Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε πορεία μετωπικής σύγκρουσης με τους δανειστές της, μετά την απόφαση του πρωθυπουργού και του υπουργού των Οικονομικών να επιδιώξουν τη μείωση της πίεσης προς τους Ελληνες φορολογούμενους. Ολα τα ελληνικά σπίτια, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, αντιμετωπίζουν....

Ρέντσι: Η Ιταλία δεν θα τεθεί υπό επιτήρηση.

Απέκλεισε ο ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι κάθε ενδεχόμενο να τεθεί υπό έκτακτη επιτήρηση η Ιταλία, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Κορριέρε Ντέλλα Σέρα.

«Δεν ζω με τον τρόμο των αγορών. Η Ιταλία είναι ισχυρότερη από τους φόβους των διαφόρων παρατηρητών και
τα επίσημα στοιχεία το αποδεικνύουν», προσθέτει ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης, σύμφωνα με τον οποίο «το πραγματικό πρόβλημα είναι η ευρωπαϊκή ανάκαμψη, η οποία είναι ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΓΑΠ, για ΕΛΣΤΑΤ με SMS.



Το απειλητικό sms του ΓΑΠ :

Εσύ που τους πίστεψες και τους ψήφισες,δες τι ετοιμάζουν για σένα,οι προστάτες σου!!

Αγριεμένοι ήρθαν οι εκπρόσωποι των Διεθνών τοκογλύφων και θέλουν και άλλο αίμα!
Και αυτοί τη δουλειά τους κάνουν, βρήκανε κορόιδα και τα αρμέγουν,και δεν θα σταματήσουν μέχρι ή να μας εξαφανίσουν ή να τους πετάξουμε με τις κλωτσιές.

Αλλά εσύ κορόιδο που στις πρόσφατες εκλογές έτρεξες και τους ψήφισες αφού πρώτα σου έκαναν πλύση εγκεφάλου με το χαζοκούτι οι "ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ", σου πέταξαν το παραμύθι....

Παγκόσμιο σοκ. Η Ρωσία και οι εταίροι της δημιουργούν νέο διεθνές νομισματικό ταμείο!

Η Ρωσία μαζί με την Βραζιλία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική κήρυξαν τον πόλεμο στην κυριαρχία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (IMF, International Monetary Fund) στην παγκόσμια αγορά. Από την Ρωσία και τους εταίρους της εκκολάπτεται η δημιουργία μιας Διεθνούς Τράπεζας Αναπτύξεως και ενός ξεχωριστού Νομισματικού Ταμείου με σκοπό την ενίσχυση, αρχικά, των οικονομιών των λεγόμενων χωρών BRICS...

Οι χώρες BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική) ήδη έχουν συμφωνήσει την..

Η Προπαγάνδα είναι στις λέξεις στα τόξα .....και τα βέλη ...ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ....ΑΠΡΟΣΕΧΤΟΙ ...


Εξαιρετικά αφιερωμένο στο ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ – Πάρε να έχεις κύριε Τούρκογλου!

Γιατί δεν ξεχνάμε Ευάγγελε Βενιζέλο, αβανταδόρε της Τουρκίας!

Η πρεσβεία των ΗΠΑ αποφάσισε: «Ευάγγελος Τούρκογλου»!

Μια χρήσιμη επαναδημοσίευση…

Τον ξεμπρόστιασαν οι «συνέταιροι» του εθνικού ξεπουλήματος: 
Οι φίλοι του οι Αμερικανοί!

Το θέμα που δεν θέλει να .....

Τρέμει ο ΓΑΠ - JEFFRY για το έλλειμμα του 2009!

Σε σπασμωδικές κινήσεις που επιβεβαιώνουν τον πανικό του, καθώς νιώθει ότι σφίγγει ο κλοιός γύρω του, προβαίνει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. 

Το βούλευμα με το οποίο...

Ελληνική ΑΟΖ: Η επιστροφή του φοβικού συνδρόμου.

Στο συνέδριο του περιοδικού Economist ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θυμήθηκε, ξαφνικά, πάλι το θέμα της ΑΟΖ και στο τέλος της ομιλίας του έριξε μια μικρή “ατομική βόμβα” όταν είπε:
«Μέχρι πριν λίγα χρόνια κανείς δεν τολμούσε καν να μιλήσει για την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Ελλάδας, την ΑΟΖ. Το τολμήσαμε όταν πρωτοαναφέραμε πόσα είναι τα υψηλής βεβαιότητας ενεργειακά αποθέματα στον ελληνικό θαλάσσιο χώρο και τότε σε κάποιους αυτά φάνηκαν απίστευτα. 
Τώρα, ακόμα μεγαλύτερες εκτιμήσεις από τις δικές μας δημοσιεύονται σε επίσημες εκθέσεις ξένων γεωλογικών ινστιτούτων και ξένων επενδυτικών οίκων. Τώρα η Ευρωπαϊκή Ένωση συμπεριέλαβε στην μεσοπρόθεσμη στρατηγική της, για την επόμενη επταετία, να στηρίξει όλες τις χώρες-μέλη να αποκαλύψουν και να εκμεταλλευτούν τα ενεργειακά τους αποθέματα.
Τώρα, όλο και περισσότεροι ξένοι ενεργειακοί κολοσσοί έρχονται και εκφράζουν ενδιαφέρον να υπογράψουν συμφωνίες με την Ελλάδα και για να ψάξουν και για να σκάψουν. 
Γιατί τα στοιχεία είναι, πράγματι, πολύ ενθαρρυντικά και ίσως πιο ενθαρρυντικά απ’ όσα πίστευαν σήμερα και οι πλέον αισιόδοξοι. Και δεν θέλω επ’ αυτού να πω περισσότερα τώρα. Αλλά αυτό που κανείς δεν τολμούσε να συζητήσει πριν λίγα χρόνια, τώρα ήδη άρχισε και προχωράει και για να γίνει σωστά πρέπει η Ελλάδα να εξασφαλίσει την μέγιστη στήριξη από τους εταίρους της, από τους συμμάχους της και ήδη λοιπόν την εξασφαλίσαμε».
KARIOTIS-KYPROS-AOZ03-11july2014
Τρόμαξα όχι τόσο για ...

Ο Πούτιν «χτυπά» τα γεράκια της παγκόσμιας τοκογλυφίας

Ο Πούτιν «χτυπά» τα γεράκια της παγκόσμιας τοκογλυφίας
-Προωθεί τη δημιουργία μια νέας Τράπεζας Ανάπτυξης απέναντι στην Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ -Σε συνεργασία με Κίνα, Βραζιλία, Ινδία και Νότια Αφρική
Αντεπίθεση μέσω της οικονομία επιχειρεί η «ρωσική αρκούδα», αλλάζοντας τα δεδομένα στον παγκόσμιο οικονομικό χάρτη.
Εδώ και καιρό ο Βλάντιμιρ Πούτιν σχεδιάζει ένα καίριο χτύπημα στην παγκόσμια τοκογλυφία και μάλιστα με τα ίδια της τα όπλα!
Ο Ρώσος πρόεδρος προωθεί τη δημιουργία μια νέας Τράπεζας Ανάπτυξης απέναντι στην Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Έχει ήδη δώσει τα χέρια με τα κράτη των γνωστών BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότια Αφρική) και το μόνο που μένει είναι...

Η βαθιά δυσπιστία του Έλληνα δεν είναι αυτοφυής και δεν γιγαντώθηκε μόνη της.

Ο Έλληνας βράζει στο καζάνι τής οικονομικής κόλασης επειδή προηγουμένως μπορεί να μαγειρεύτηκε η μοίρα του στη χύτρα ταχύτητας της διαφθοράς μαζί με το έλλειμμα του 2009. 

Η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών να μην μπει η υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ στο αρχείο, αλλά «να διερευνηθεί περαιτέρω», αφήνει το καπάκι του φρεάτιου με τις οσμές ανοικτό.