Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Να γιατί ενοχλήθηκε ο Γ.Ντάισενμπλουμ που οι Έλληνες τα «τρώνε» σε γυναίκες και ποτά!

Να γιατί ο Γ.Ντάισενμπλουμ ενοχλήθηκκε που στην Ελλάδα και στα υπόλοιπα νότια κράτη «φάγαμε τα λεφτά σε ποτά και γυναίκες» προφανώς θα ήθελε να τα τρώμε σε άλλους προσανατολσιμούς καθώς ο ίδιος εθάθη να περπατάει χεράκι-χεράκι με φίλο του στην παραλία.

 Το συμβάν σημειώθηκε στην πόλη Amhem όταν οι Jasper Vernes-Sewratan και Ronnie Sewratan-Verne περπατούσαν αμέριμνοι, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου και δέχθηκαν επίθεση από μια ομάδα αγνώστων, νωρίς...

ALEKSEY PUŞKOV : ΑΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΤΟΤΕ… ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 

 Με μια πολύ σκληρή δήλωση κατά των ΗΠΑ και του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, ο Ρώσος γερουσιαστής, Aleksey Puşkov, ούτε λίγο ούτε πολύ απείλησε με πόλεμο τις ΗΠΑ αν συνεχίσουν τις αεροπορικές τους επιδρομές κατά του νόμιμου συριακού καθεστώτος. 

Προηγουμένως η ρωσική κυβέρνηση κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι επιτέθηκαν εναντίον ενός ανεξάρτητου κυρίαρχου κράτους. 


Ο Aleksey Puşkov τονίσει στις δηλώσεις του σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην Συρία, ότι...

5 Λόγοι Για Να Κλείσεις Την Τηλεόραση Οριστικά.ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για βοθροκαναλα

Νέα Τάξη Πραγμάτων: Ένα Μυθιστόρημα Ατελείωτης Πραγματικότητας !


Πες τα χύμα : Ο Φάρατζ αποκάλεσε Μαφία και γκάνγκστερς τους επιτελείς της ΕΕ. ΒΙΝΤΕΟ

Άγριος καβγάς δημιουργήθηκε μεταξύ του Βρετανού ευρωβουλευτή Νάιτζελ Φάρατζ και του προέδρου του ευρωκοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις «κόκκινες γραμμές» που θα πρέπει να τηρηθούν στην υπόθεση του Brexit.

Ο Νάιτζελ Φάρατζ εμφανίσθηκε 
προκλητικός στις δηλώσεις του κατηγορώντας την ΕΕ ότι απαιτεί «λύτρα» από τη Βρετανία ενώ παράλληλα χαρακτήρισε μαφιόζους και γκάνγκστερς τους επιτελείς της Ένωσης.

«Στην αρχή μας είπατε ότι ...

Αυτός είναι ο λογαριασμός της συμφωνίας - Ποιοι θα πιουν το πικρό ποτήρι.

Αποτέλεσμα εικόνας για πινω πικρο ποτηρι

Της Μαρίας Βουργάνα

Οι συνταξιούχοι θα είναι οι πρώτοι που θα γευτούν το πικρό ποτήρι των νέων μέτρων που συμφώνησε η κυβέρνηση με τους θεσμούς, με τη μείωση των συντάξεών τους το 2019 κατά 1,8 δισ. ευρώ. 


Ένα χρόνο μετά, το 2020, θα δουν τα εισοδήματά τους να συρρικνώνονται ακόμη περισσότερο με τη δραστική περικοπή του αφορολογήτου ορίου από τις 8.636 ευρώ που ισχύει σήμερα για όσους δεν έχουν παιδιά στην περιοχή των 5.500 έως 5.900 ευρώ. Το ίδιο θα συμβεί και....

Αντίποινα Πούτιν στον Τραμπ: Κλείνει δίαυλο επικοινωνίας των στρατιωτικών Ρωσίας και ΗΠΑ.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας δήλωσε ότι το Πεντάγωνο ειδοποιήθηκε πως η λειτουργία του διαύλου επικοινωνίας των ένοπλων δυνάμεων της Ρωσίας με αυτές των ΗΠΑ, ο οποίος έχει στόχο να αποφεύγονται αθέλητες συγκρούσεις των αεροσκαφών τους στον εναέριο χώρο της Συρίας, θα κλείσει στις.....

Λεπέν: Η Ελλάδα είναι κατεστραμμένη.

Είμαστε σε πόλεμο, δεν μπορούμε πλέον να είμαστε αφελείς' δήλωσε η Μαρίν Λεπέν αναφερόμενη στην ασφάλεια των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ.

Η ηγέτις της γαλλικής ακροδεξιάς, πρόσθεσε κυνικά πως 'η Γαλλία δεν μπορεί να βασιστεί ούτε στην 'κατεστραμμένη Ελλάδα' ούτε στη 'βυθισμένη Ιταλία' για την ασφάλεια των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης'

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό BFM-TV, 16 ημέρες πριν τον πρώτο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών, η Λεπέν είπε πως εναι επικίνδυνο για τον γαλλικό λαό να μένει προσηλωμένος στην ιδεολογία που προβλέπει το πλήρες άνοιγμα των συνόρων.

'Πρέπει να ανακτήσουμε τον έλεγχο των συνόρων μας, δεν μπορούμε πλέον να .....