Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Σας θυμίζουν οι εκβιασμοί του Κυπριακού Λαού ΚΑΤΙ ;; Tα ίδια με ΕΔΩ...ΒΙΝΤΕΟ.

Μετά την καταψήφιση του κρίσιμου νομοσχεδίου για τις ιδιωτικοποιήσεις, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με τον Υπουργό Οικονομικών στο Προεδρικό, ενώ η χώρα φαίνεται να έχει τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, καθώς με αυτά τα δεδομένα είναι αμφίβολο το κατά πόσον το κράτος θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις οικονομικές του ανάγκες τον επόμενο μήνα.

Καταγγελία: 200 βουλευτές μισθοδοτούμενοι από το μεγαλύτερο επιχειρηματία της χώρας ( βίντεο)



Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος υποστηρίζει ότι είδε με τα μάτια του τις υπογραφές 200 βουλευτών που χρηματίζονταν σε βιβλίο που κρατούσε ο μεγαλύτερος (!) Έλληνας επιχειρηματίας 
Υποστηρίζει επίσης ότι 47 βουλευτές της ΝΔ ζήτησαν από τον συγκεκριμένο επιχειρηματία να γίνει πρόεδρος ......του κόμματος και ότι αργότερα του είχε προταθεί η προεδρία της δημοκρατίας.

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ... ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ!...

Εβδομάδα «απόβασης» του τουρκικού πολιτισμού στην Αθήνα με ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων θα είναι το διάστημα 7-14 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα της Τουρκικής Πολιτιστικής Εβδομάδας «Από την Ανατολή στον Κόσμο» θα πραγματοποιηθεί στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Θα παρουσιαστεί έκθεση ζωγραφικής από έναν από τους σημαντικότερους και πιο δημοφιλείς ζωγράφους της Τουρκίας, τον...

ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ: Οι μάσκες έπεσαν...!!!


Το ίδιο... κακογραμμένο σενάριο περί εμπλοκής στις διαπραγματεύσεις και του κινδύνου μη καταβολής της επόμενης δόσης επαναφέρουν κυβέρνηση και δανειστές σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσουν τα νέα μέτρα που θα επιβάλουν...

Η ιστορία έχει ως εξής: Ένας αξιωματούχος από τις Βρυξέλλες – ο οποίος ΠΟΤΕ δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά του - δηλώνει σε δημοσιογράφους ότι «η συμφωνία ελληνικής κυβέρνησης και τρόικας δεν κλείνει μέχρι το κρίσιμο Eurogroup, καθώς υπάρχει χάσμα στην επιβολή των νέων μέτρων». 
Αυτή η φράση και μόνο είναι αρκετή.
Τα συστημικά και μνημονιακά ΜΜΕ αρχίζουν να γράφουν το σενάριο: αδιέξοδο στις ....

ΗΠΑ Vs Ρωσίας: Το USS George Bush απέναντι από το Αdmiral Kuznetsov.

Ενισχύουν τις δυνάμεις τους οι ΗΠΑ στη Μεσόγειο καθώς ένα από τα νεότερα και ικανότερα αεροπλανοφόρα τους το USS George H W Bush (CVN 77) βρίσκεται από τις 24 Φεβρουαρίου στη ζώνη ευθύνης του 6ου Στόλου στη Μεσόγειο, μαζί με τον ομάδα κρούσης που το συνοδεύει.

Πιο συγκεκριμένα το αμερικανικό αεροπλανοφόρο είχε ....

“Αμαρτωλές” μετοχές της Τράπεζας Ανατολής στα χέρια της Εθνικής Τράπεζας – Μέρος Α

Του Ελευθέριου Ρήνου

Κατά την ακροαματική διαδικασία της αγωγής για την Τράπεζας Ανατολής, που εκδικάστηκε στις 7 Νοεμβρίου στη Ρόδο, η πλευρά της Εθνικής Τράπεζας προσπάθησε να υποβαθμίσει το όλο θέμα. 


Για το λόγο αυτό επέμενε να ρωτάει για τις τιμές των μετοχών της Τράπεζας Ανατολής στο ebay και τα παζάρια, λες και οι τιμές των τίτλων είναι δείγμα ότι δεν πραγματοποιήθηκε απάτη. 

Αντίθετα, οι σκόρπια χαμηλές τιμές γνήσιων, αντιγράφων και πλαστών μετοχών της Τράπεζας Ανατολής στις μη χρηματιστηριακές αγορές όλου του κόσμου είναι απόδειξη πως η Εθνική Τράπεζα έχει κατορθώσει να παραπλανήσει το μεγαλύτερο μέρος των κατόχων νόμιμων τίτλων τις τελευταίες δεκαετίες, κάτι που προσπαθεί να συνεχίσει και σήμερα με σπασμωδικές κινήσεις.

Ο μάρτυρας της Εθνικής Τράπεζας στο Δικαστήριο...

Καταγγελία για υπογραφή... παγίδα! Μια απίστευτη και όμως... ελληνική ιστορία που πρέπει να προσέξουν όλοι οι δανειολήπτες.

Το Τ.Τ. και ο νόμος Κατσέλη

Πως το Τ.Τ. παρά το νόμο Κατσέλη, καταφέρνει να... δένει τους δανειολήπτες.

Δείτε πώς το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στη νέα σύνθεσή του ομίλου επιβάλλει εμμέσως στον δανειολήπτη την καταστρατήγηση της δικαστικής απόφασης εν αγνοία των δικαστικών αρχών και με ποιο τρόπο επιχειρεί να δέσει πισθάγκωνα τους πολίτες!

Η καταγγελία που έφτασε στο newsbomb.gr είναι απίστευτη, πλην όμως αληθινή. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: 


Όταν ένας υπερχρεωμένος δανειολήπτης υπαχθεί στο νόμο Κατσέλη έχει στα χέρια του την απόφαση του ειρηνοδικείου που τον δικαιώνει προβλέποντας την καταβολή ενός συγκεκριμένου ποσού του δανείου κατ΄ αναλογίας των περικομμένων εισοδημάτων του. 

Δείτε όμως, πως .....

Τά ὀστά καί τά ὅπλα τῶν Μαραθωνομάχων γιατί ἀκόμη βρίσκονται στόν Καναδᾶ καί στό Ἰσραήλ; Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης...

Πρὸ ἑνὸς περίπου ἔτους εἴχαμε δημοσιεύσῃ ἄρθρον μὲ φωτογραφία ἀπὸ τὸ Βασιλικὸ Μουσεῖο τοῦ Ὀντάριο, ὅπου μέσα στὰ ἐκθέματα ὑπάρχει ἕνα ἐλληνικὸ κράνος καὶ ἀπὸ κάτω τὸ κρανίο.
Ἕνα κράνος μὲ ἕνα κρανίο.

Μέσα στὶς ἀπορίες ἤμουν τότε… Πῶς βρέθηκε στό Ὀντάριο τό κράνος καί εἰδικῶς τό κρανίον; 


Ἔ… Μόλις μάθαμε… Καὶ μάλλιστα μάθαμε ἀπὸ στόμα εἰδικοῦ!!!

Δύο Τρομακτικές Αποκαλύψεις:..

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Προβόπουλος – Στουρνάρας έδωσαν 85 δις δημοσίου χρήματος στις τράπεζες χωρίς εξασφαλίσεις!

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.

“Νύχτα” έπνιξαν τον νόμο Αλογοσκούφη ο οποίος προέβλεπε την κρατική ενίσχυση έναντι εξασφαλίσεων!

Χαρίζουν δημόσιο χρήμα στους χρεοκοπημένους τραπεζίτες χωρίς καμμία εγγύηση!

Πέραν της επιβάρυνσης του Ελληνικού Δημοσίου με τα 50 δις ευρώ από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που επιβαρύνουν το δημόσιο χρέος, οι τράπεζες λαμβάνουν ως εγγυήσεις του Ελληνικού Δημοσίου το ποσό των 85 δισεκοτομμυρίων για ....

Σε πανικό η κυβέρνηση από το διωγμό των Ελλήνων της Ουκρανίας διαδίδει ότι δήθεν… νοιάζεται!

Σε απόλυτο πανικό βρίσκεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος και όλο το Υπουργείο Εξωτερικών, αλλά και η Ελληνική Κυβέρνηση, από την ανικανότητά της να προστατέψει μέχρι στιγμής τους Έλληνες της Ουκρανίας και να παρέμβει θεσμικά, ως Προεδρεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, 
για να πάψουν τα ναζιστικά όργια στη χώρα.

Η απόλυτη κατακραυγή από την αντιπολίτευση για την αδιαφορία που πλέον αποτυχημένου υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, για την τύχη 150.000 Ελλήνων, που πλέον διώκονται ανοιχτά από τα ναζιστικά τάγματα εφόδου, φαίνεται και στην εντελώς ασυνάρτητη ανακοίνωση του Υπουργείου το μεσημέρι της Πέμπτης.

Έχουν αρχίσει, λοιπόν, να..

ΚΑΜΜΕΝΟΣ : «Ποιος κυβερνάει τη χώρα;»

Έξαλλος ο Πάνος Καμμένος με τον Σόιμπλε, κατηγορεί τον Πρωθυπουργό για ανοχή στις υποδείξεις των δανειστών…

Την έντονη αντίδραση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προκάλεσε η προτροπή του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να παραμείνει ο Γ. Στουρνάρας στη θέση του υπουργού Οικονομικών.

Ο κ. Καμμένος καλεί τον πρωθυπουργό να πάρει άμεσα θέση για το θέμα κάνοντας μάλιστα λόγο για προσβολή της Ελληνικής Δημοκρατίας.

«Ποιος κυβερνά τη χώρα; Απαντήστε κ. Σαμαρά. 


Ο Σόιμπλε ζήτησε να παραμείνει υπουργός ο κ. Στουρνάρας,. 

Πώς δέχονται οι βουλευτές αυτή την προσβολή στην Ελληνική Δημοκρατία; 
Πρέπει όλοι να ....

Ο Μίκης και η ΣΠΙΘΑ τώρα δικαιώνονται.

της Ιωάννας Κολοβού

Η ΣΠΙΘΑ τη βραδιά της 7ης -11-2012, έκαμε το ιστορικό χρέος της.

Ενημέρωσε τους Έλληνες πολίτες, σε ότι αφορά την Αποκλειστική Οικονομική ζώνη καθώς  και τον Εθνικό ορυκτό

μας πλούτο, τον οποίο προσπαθούν να υφαρπάξουν οι ξένες δυνάμεις που καταδυναστεύουν τον τόπο, οδηγώντας τη χώρα και τους πολίτες στην οικονομική εξαθλίωση.

Η χώρα μας είναι το πιο «ακριβό οικόπεδο» σε γεωπολιτικό και γεωστρατηγικό επίπεδο αλλά κάποιοι κρατούν στην αφάνεια, τον φυσικό και ορυκτό μας πλούτο.

Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα κυριαρχικά δικαιώματα μας, την αποκλειστική οικονομική μας ζώνη, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να παίξουμε σημαντικό ρόλο στα χρόνια που θα ακολουθήσουν μιας και η πατρίδα μας βρίσκεται στο ενεργειακό σταυροδρόμι ....

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΑΝΑ: 70% ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΩΝ ΕΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΑΠΑΝΤΟΥΝ: “ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ”

-ΜΟΝΟΝ ΤΟ 10% ΛΕΕΙ “ΝΑΙ” ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ


Οι ανεπαρκείς, μειοδοτικές και εθνικο-τυχοδιωκτικές πολιτικές του εγχώριου πολιτικού κόσμου όπως και τα εγκληματικά λάθη των Γερμανικών οικονομικών συμβούλων της Μέρκελ και των ύποπτων συρφετών οικονομικών συμφερόντων που υποθάλπονται από την σοβινιστική διάθεση και συμπεριφορά τους έναντι της Ελλάδος και του Ευρωπαικού Νότου των φτωχών, οδηγεί τους Έλληνες μακριά από την Ευρώπη.

Πάνω από 70% εκ των 9.000 ερωτηθέντων, λέει “ΟΧΙ” στη συνέχιση της συνεργασίας της Ελλάδος με την “Ενωμένη Ευρώπη”. 


Από στοιχεία που θα δημοσιοποιηθούν ....

O ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ, Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟ «ΣΚΑΚΙ» ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ..


Ο γνωστός Αμερικανός διπλωμάτης και ινστρούχτορας της Νέας Τάξης, Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, είχε πει πριν από χρόνια ότι το μεγάλο γεωστρατηγικό παιχνίδι του εικοστού πρώτου αιώνα, που το 
είχε παρομοιάσει σαν μια πατρίδα σκάκι, θα παιχτεί στην περιοχή της Ευρασίας.


 Όποιος ελέγχει την περιοχή αυτή, θα ελέγξει και τις παγκόσμιες εξελίξεις. Την Ουκρανία, την οποία ο Μπρεζίνσκυ θεωρούσε σαν περιοχή κλειδί για την Ευρασία, την είχε αποκαλέσει χαρακτηριστικά «τσάκρα», δηλαδή κομβικό σημείο για τον έλεγχο της Ευρασίας. 

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, οι επίγονοι και θιασώτες της θεωρίας του Μπρεζίνσκι, ακολουθώντας τις προτροπές του μεγάλου πατέρα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αργά ή γρήγορα θα έκαναν την απόπειρα να υποτάξουν την χώρα αυτή, μια στην ουσία τεχνητή χώρα καθώς ποτέ δεν ήταν ανεξάρτητη ούτε έχει μια εθνική ιστορική διαδρομή που θα την καταξίωνε σαν ανεξάρτητη εθνική οντότητα. 

Στην πραγματικότητα ήταν μια ρώσικη επαρχία και μάλιστα .....

Ήρθε η ώρα να σκάσει η φούσκα με παγκόσμιο πόλεμο;

Σχεδόν όλοι φοβούνται ότι η μεγάλη παγκοσμίως χρηματοπιστωτική φούσκα, η οποία είναι περίπου εκατό φορές μεγαλύτερη από το πραγματικά διεθνώς παραγόμενο προϊόν, κάποια στιγμή θα σκάσει με κάποιον παγκόσμιο πόλεμο. 

Οι προσπάθειες για ξεφούσκωμα, που γίνονται
με τοπικούς πολέμους, αλλαγές καθεστώτων, οικονομικές κατοχές και δημοσιονομικές πειθαρχίες, δεν είναι ιδιαίτερα αποδοτικές.

Αυτή τη στιγμή ζούμε το παράδειγμα της Ουκρανίας. Είναι η προσπάθεια...
της Δυτικής Παγκοσμιοποίησης να ξεφουσκώσει τη χρηματοπιστωτική φούσκα επεκτεινόμενη ...

Δ.Καζάκης : «Φτερά έκαναν 360 δις από τις τράπεζες...» Τi δεν κατάλαβες πάλι ;;

Ο οικονομολόγος-αναλυτής και γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης στην εκπομπή του Δημήτρη Κολιού ''Ξυπνήστε γιατί χανόμαστε'', στον Maximum 93.6 FM στις 26 Φεβρουαρίου 2014

Ρωσικά στρατεύματα αναπτύσσονται σε όλο τον κόσμο..

Τα ρωσικά στρατεύματα του Δυτικού και Κεντρικού Τομέα έχουν ξεκινήσει τις εκτεταμένες μετακινήσεις τους, που προβλέπουν τα σχέδια των ασκήσεων, στις οποίες συμμετέχουν έως και 150.000 Ρώσοι στρατιωτικοί, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του ρωσικού υπουργείου
'Αμυνας.

Στις σημερινές ρωσικές εφημερίδες προβάλλονται εκτεταμένα οι χθεσινές δηλώσεις του Ρώσου υπουργού 'Αμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, ο οποίος ανακοίνωσε ότι η Μόσχα αποφάσισε εκτεταμένη διεύρυνση της στρατιωτικής της παρουσίας σε ολόκληρο τον κόσμο, γι' αυτό και το ρωσικό Ναυτικό και η Αεροπορία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με χώρες όπως οι....

Τα μόνα τους στηρίγματα, τα οποία και τους κρατούν στην εξουσία είναι η ίδια η ΕΕ και οι άλλοι διεθνείς οργανισμοί.

Του Δημήτρη Τσιμούρα

Οι της Κυβέρνησης, με προεξάρχοντα τον Πρωθυπουργό, υπουργοί και βουλευτές, για να δικαιολογήσουν αυτήν τους τη βάρβαρη πολιτική, για να δικαιολογήσουν αυτήν την καταστροφική πορεία στην οποία οδηγούν τον ελληνικό λαό, πέραν όλων των άλλων, ανερυθρίαστα, επικαλούνται και τη δική του συναίνεση! Επικαλούνται την ψήφο του. 


Επικαλούνται τη θέληση της πλειοψηφίας, της οποίας, όπως ισχυρίζονται, εντολές εκτελούν.

Μπορεί φυσικά κανείς να απαριθμήσει δεκάδες τέτοιες αναφορές, με πιο χαρακτηριστική αυτήν του Πρωθυπουργού στην ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο, στο Στρασβούργο, στις 14/1/14, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε –ψέματα- ότι «εκπροσωπεί την σταθερή θέληση του ελληνικού λαού».

Και επειδή οι κυβερνώντες, από ότι φαίνεται, δείχνουν ότι έχουν… ασθενική μνήμη, ας τους θυμίσουμε τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογικών αναμετρήσεων, παρακάμπτοντας τις συνθήκες μέσα στις οποίες αυτές διεξήχθησαν. 


Παρακάμπτοντας προς στιγμήν το κλίμα απειλών, εκβιασμών και τρομοκρατίας ενάντια στον ελληνικό λαό, του οποίου ισχυρίζονται πως… «τη σταθερή θέληση υπηρετούν»!

Ας θυμηθούμε λοιπόν, αρχίζοντας ....

Σε θέσεις διασποράς η ρωσική Αεροπορία - Μόσχα προς ΝΑΤΟ-ΕΕ: "Θα πολεμήσουμε για τους συμπατριώτες μας"

H ρωσική πολεμική Αεροπορία ανατύχθηκε σε θέσεις διασποράς στην δυτική Ρωσία και είναι έτοιμη να αναλάβει επιχειρήσεις. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας έχουν τεθει θέσει σε κατάσταση επιφυλακής 5' τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη στα δυτικά σύνορα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

«Διεξάγονται διαρκείς αεροπορικές περιπολίες από μαχητικά αεροσκάφη στις περιοχές των συνόρων. Από τη στιγμή που έλαβαν διαταγή να βρίσκονται σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού, οι αεροπορικές δυνάμεις της δυτικής στρατιωτικής ζώνης αναχώρησαν για τις ...

Μας πήρε το ποτάμι , μας πήρε ο ποταμός...ΒΙΝΤΕΟ (ΤΡΑΓΟΥΔΙ)

Ας μην αναρωτιόμαστε γιατί πρέπει να ασχοληθούμε με το νέο πολιτικό ''Ποτάμι'', ενός εντελώς συστημικού, δήθεν λαϊκού, αλλά πλήρως μνημονιακού δημοσιογράφου,
..ο οποίος ποτέ μέσα από τα τόσα ''ευαίσθητα'' ρεπορτάζ και εκπομπές του δεν έθιξε το αίτιο της.....

ΥΠΟΓΕΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ... Έτσι θα βάλουν χέρι οι δανειστές στα ελληνικά κοιτάσματα...

-Δέσμια των Μνημονίων και του αγγλικού Δικαίου η Ελλάδα -Πώς ο Γ. Παπανδρέου «υποθήκευσε» ακόμα και τον ορυκτό μας πλούτο

Πετρέλαια υπάρχουν, λοιπόν! Αυτό επιβεβαιώθηκε και από πιο επίσημα χείλη. Ανοιχτά της Κρήτης, στο Ιόνιο, το Αιγαίο και την Ήπειρο υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις σχετικά με την ύπαρξη σημαντικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.

Η εξέλιξη είναι ασφαλώς θετική. Βέβαια, μαζί με την ικανοποίηση καλλιεργήθηκε και η κριτική για την «αδράνεια» του παρελθόντος, όταν ακόμα και ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου χλεύαζε την ύπαρξη υδρογονανθράκων. 

Υδρογονάνθρακες λοιπόν στην Ελλάδα και αυτό είναι αλήθεια. Το θέμα είναι σε ποια ποσότητα υπάρχουν…

Προσφυγή Εβραίων Θεσσαλονίκης κατά της Γερμανίας...

Η Εβραϊκή Κοινότητα της Θεσσαλονίκης κατέθεσε την Παρασκευή προσφυγή κατά της Γερμανίας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου για την επιστροφή των λύτρων που είχε καταβάλλει κατά τη ναζιστική κατοχή στην Ελλάδα, αναφέρει τηλεγράφημα του εβραϊκού πρακτορείου JTΑ που αναδημοσιεύεται στα αμερικανοεβραικά ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων στο THE JEWISH DAILY FORWARD με τίτλο «Jews of Thessaloniki Are Suing Germany in Europe’s Human Rights Court».
Η προσφυγή κατά της Γερμανίας επήλθε μετά από...

Καλά κάνετε και φοβάστε. Άλλωστε, όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες.

Μα καλά, με τις γελοιότητες σας πιστεύετε ότι θα διορθώσετε τα στραβά και ανάποδα που ΕΣΕΙΣ φέρατε στη χώρα; 

Μιλάτε για «κλεψιές» και για «οφειλές», τη στιγμή που...
ΕΣΕΙΣ είστε οι μεγαλύτεροι ΚΛΕΦΤΕΣ και ΜΠΑΤΑΞΗΔΕΣ σε ολόκληρη την οικούμενη.
 

Αγαπητοί μου φίλοι, ακόμα μια είδηση του κράτους ΚΛΕΦΤΗ, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, για να μαζέψουμε κι αλλά για αυτούς. 

Και είναι το πολλά αυτά που συμβαίνουν καθημερινά σε... όλη τη χώρα, που πλέον ΔΕΝ τα προλαβαίνουμε!

Η επικαιρότητα μας ξεπερνά, αλλά αυτά που πρέπει να μαθευτούν από τον κόσμο, θα μαθευτούν έστω και με καθυστέρηση.....

«Κατάσχεσαν μισθό εργαζόμενου στα 

«πεντάμηνα»!

Η Α' ΔΟΥ της Λάρισας προχώρησε ...

Οι FT επιμένουν για τα 20 δις των ελληνικών τραπεζών..

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα των FINANCIAL TIMES που ασχολείται εκ νέου με την διαφωνία για το ύψος της χρηματοδότησης που θα χρειαστούν οι ελληνικές τράπεζες για την ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησής τους, η Ελλάδα, ένα γεωγραφικά και οικονομικά περιφερειακό μέλος της ευρωζώνης, έρχεται πάλι στο επίκεντρο της δημοσιότητας («Greece’Plight Offers Clue to Futureof EU Banking System»).
Το δημοσίευμα επαναλαμβάνει τον ισχυρισμό ότι το ΔΝΤ εκτιμά πως η ανάγκες χρηματοδότησης ανέρχονται στα €20 δις, σε αντίθεση με τις εκτιμήσεις ....

Η Ε.Ε. έμεινε με την Ουκρανία στο …χέρι


Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη στην Ουκρανία της Ύπατης Εκπροσώπου της ΕΕ για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, Catherine Ashton, οι Steven Erlanger και David  Herszenhorn υπογραμμίζουν την ανάγκη της χώρας για οικονομική στήριξη ύψους περίπου $35 δις μέσω δανείων κατά την επόμενη διετία.
Τα παραπάνω αναφέρονται σε ανταπόκριση από το Κίεβο στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας New York Times, με...

Τι συμβαίνει με την Ουκρανία;

Ποιοί είναι οι καλοί και ποιοί οι κακοί; 

Αυτό το συνηθισμένο ερώτημα που επιχειρεί απλοικά και γραμμικά να εξηγήσει ιστορικές εξελίξεις, επιστρατεύεται και στην προσπάθεια ερμηνείας όσων συμβαίνουν στην Ουκρανία. 

Ίσως ένα πιο αποδοτικό ερώτημα θα ήταν το “cui bono”, δηλαδή ποιός οφελείται;

Μετά την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού, η Ουκρανία, όπως και πολλές από τις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες,ήταν αυτό που ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, αποκαλούσε «ενδιάμεσο χώρο» στο βιβλίο του η «Μεγάλη σκακιέρα». 


Ήταν ο χώρος που έπρεπε να καλυφθεί για την εξυπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων. 

Έτσι δημιουργήθηκαν μια σειρά από επεμβάσεις, οι οποίες δεν έμοιαζαν με αυτές που στο παρελθόν γίνονταν σε χώρες της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Επιλέχθηκε η οικονομική διείσδυση και η χειραγώγηση μέσα από Ιδρύματα «Δημοκρατίας» και «Δικαιωμάτων».

Όπως έχει γίνει πια γνωστό, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (πάντα είναι επίκαιρες και χρήσιμες) επιστρατεύτηκαν για να ανέβουν στην εξουσία οι άνθρωποι που ήθελε ο Λευκός Οίκος. 


Η κυρία ....

Γερμανικές αποζημιώσεις: Η Ελλάδα επιλέγει να ξεχάσει....

Σε περίεργες ατραπούς έχει εισέλθει πλέον η υπόθεση της διεκδίκησης των οφειλών του πολέμου από τη Γερμανία. 

Μετά από πολύμηνη καθυστέρηση στην κατάρτιση ενός σχετικού πορίσματος από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, τώρα η κυβέρνηση δεν αρκείται καν σε αυτό αλλά θέλει ακόμα περισσότερη νομική δουλειά από τις υπηρεσίες, με το επιχείρημα ότι χρειάζεται καλύτερη προετοιμασία.

Δυστυχώς, αν η Ελλάδα θεωρεί ότι .....