Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Πότε ένα έθνος είναι για λύπηση κατά τον Χαλίλ Γκιμπράν...

 Επίκαιρο όσο ποτέ...

«Να λυπάστε το έθνος που φοράει ρούχα που δεν ύφανε, τρώει ψωμί που δεν θέρισε, και πίνει κρασί που δεν ρέει από δικά του πατητήρια.

Να λυπάστε το έθνος που ζητωκραυγάζει τον βίαιο άνθρωπο σαν ήρωα και θεωρεί γενναιόδωρο τον μεγαλοπρεπή κατακτητή.


Να λυπάστε το έθνος που περιφρονεί το πάθος στα όνειρά του, κι όμως υποτάσσεται σ’ αυτό μόλις ξυπνά.


Να λυπάστε το έθνος που δεν υψώνει τη φωνή του παρά μόνο σε.....

43 δισ. έπεσε έξω η τρόικα: Αντί αύξησης 4 δις. Του ΑΕΠ την τριετία 2010-2013, αυτό μειώθηκε κατά 38,7 δις.

Ισοδύναμο με εκείνο της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών το «λάθος».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ το ΔΝΤ παραδέχθηκε πως το 1ο Μνημόνιο που εφαρμόστηκε για τη διάσωση της Ελλάδας απέτυχε καθολικά, γιατί σχεδιάστηκε λάθος και βασίστηκε σε εσφαλμένες υποθέσεις εργασίας. Δεν προχώρησε όμως σε....

Το σχέδιο ολοκληρώνεται: Η Ελλάδα εξαρτημένη ενεργειακά.....

Πλησιάζει η ώρα των ανακοινώσεων για την επιλογή του αγωγού που θα μεταφέρει το αέριο από το Αζερμπαϊτζάν στην Ευρώπη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοινοπραξία του κοιτάσματος Σαχ Ντενίζ (ΒΡ, Statoil, Socar κ.ά.) ήδη κατέληξε στην απόφασή της, δηλαδή αν ο αγωγός που θα κατασκευαστεί θα είναι ο ΤΑΡ ή ο Nabucco. 


Οι τουρκόφωνοι Αζέροι, μαζί με την κοινοπραξία που εκμεταλλεύεται το κοίτασμα έχουν αποφασίσει για το ποιος από τους δύο αγωγούς, ο Trans Adriatic Pipeline (TAP) ή ο ανταγωνιστής του Nabucco West, θα μεταφέρουν το αζέρικο αέριο στην Ευρώπη. Κι αν δεν έχει ανακοινωθεί το παραμικρό, η απόφαση γέρνει προς τον TAP. 

Ο Σάλι Μπερίσα (Ελλάδα, Αλβανία και Ιταλία αποτελούν χώρες διέλευσης του TAP) έσπευσε να δηλώσει ότι η απόφαση είναι υπέρ του TAP. Στις 28 Ιουνίου θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις από την κοινοπραξία του Σαχ Ντενίζ.

Σσσσσσ...Το ΣτΕ τα βρίσκει όλα συνταγματικά > Επομένως τα κεφάλια μέσα !!!


Οι πάντες, αντιπολίτευση, νομικοί και απλοί πολίτες λένε ότι όλα αυτά που κάνει η κυβέρνηση, μνημόνια, ΠΝΠ, υπερφορολόγηση, επιστρατεύσεις, χαράτσια, εκποίηση δημοσίου πλούτου, κλείσιμο ΕΡΤ, κούρεμα ομολόγων κ.λ.π. είναι αντισυνταγματικά. 

Είναι όμως πράγματι αντισυνταγματικά ή όχι; 


Αν είναι αντισυνταγματικά τότε ....

Μαντέψτε ποιός άλλος φίλος του Παπανδρέου αγόρασε Ελληνικά ομόλογα στο discount και ετοιμάζεται να εισπράξει…

ΔΩΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Ε, μετά την DB, τον γαμπρό της Κλίντον, λογικό ήταν να πάρει το κάτι τις του και το μεγάλο αφεντικό. 


Discount και πενταπλασιασμός να υποθέσουμε κύριε ....

Τα «παιχνίδια κατασκόπων» προκαλούν νέο... Ψυχρό Πόλεμο ΗΠΑ - Ρωσίας.

Γράφει ο Βαγγέλης Βιτζηλαίος

Η κάλυψη που προσέφερε η Ρωσία στον πρώην σύμβουλο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ (NSA) Εντουαρντ Σνόουντεν, που βαδίζει ολοταχώς στα βήματα του ιδρητή του Wikileaks,
Τζούλιαν Ασάνζ, επιδεινώνει ακόμα περισσότερο τις ήδη τεταμένες σχέσεις Ουάσινγκτον-Μόσχας.

Με το που έγινε γνωστό ότι ο Σνόουντεν εγκατέλειψε το Χονγκ Κονγκ, ο αμερικανός γερουσιαστής του Δημοκρατικού Κόμματος Τσαρλς Σούμερ υποστήριξε ότι ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν πιθανότατα γνώριζε και ενέκρινε το ταξίδι του Σνόουντεν προς τη Μόσχα και ότι αυτό θα βλάψει πιθανότατα τις σχέσεις ΗΠΑ-Ρωσίας.

«Ο Πούτιν φαίνεται ότι επιδιώκει πάντα να μπαίνει ....

«Ιδού ο κίνδυνος», είπε ο Σωκράτης όταν αντίκρυσε τους Εβραίους εμπόρους να αποβιβάζονται στον Πειραιά!..

undefined
Πνεύμα ή ύλη ; Τα ψάξαμε σε βάθος ,τα κατανοήσαμε ;Βρήκαμε και τη λύση στα αιώνια και διαρκώς διογκωμένα προβλήματα της εποχής μας και τους εκφραστές αυτών .‏

Δυο λόγια για τη διαφορά μεταξύ Σιωνισμού και Ελληνισμού: Το πρόβλημα μεταξύ των δύο δεν αφορά σε άτομα. 


Αφορά στην Μεγάλη Υλιστική Ιδέα του Σιωνισμού για την κατάκτησι και υποδούλωσι του κόσμου, στην οποία βρίσκεται πάντοτε αντιμέτωπος με την Μεγάλη Πνευματική Ιδέα του Ελληνισμού!.. 

Του οποίου βασικό χαρακτηριστικό είναι ο Ανθρωπισμός, ως δημιούργημά του.

Ο Ελληνισμός έχει δε ήδη κατακτήσει τον κόσμο πνευματικά – κι ας μην καθομολογείται – αφήνοντας κατά μέρος, ίσως λίγο επιπόλαια την υλική πλευρά του, ενώ η ίδια η φιλοσοφία του υπαγορεύει την ανάγκη ισορροπίας μεταξύ ύλης και πνεύματος. 


Όπως είπε ο Σωκράτης: «Ο Άνθρωπος περπατά με δύο πόδια, το πνεύμα και την ύλη, την σκέψι και το σώμα. Αν χάσει το ένα από τα δύο, ή τον ένα αναπτυχθεί υπερβολικά έναντι του άλλου, ο Άνθρωπος χάνει την ισορροπία του και πέφτει»!..

Νίκος Αργυρόπουλος "Θέλουν την Ελλάδα χωρίς τους Έλληνες" - ΒΙΝΤΕΟ

Μέσα σε 15 λεπτά ο Νίκος Αργυρόπουλος "ξεσκεπάζει" τις μεθοδεύσεις του πολιτικού συστήματος

-Όταν μιλάμε για "οικονομική κρίση" μιλάμε για πόλεμο

-Την κρίση την δημιούργησαν οι κροίσοι
-Η κρίση είναι το μέσο για την υποδούλωση των λαών
-Η μεταπολίτευση μόνο μεταπολίτευση δεν ήταν
-Το 1974 οι"δικοί μας" δεν ήταν όλοι δικοί μας
-Έκαναν "φάντασμα" τον φάκελο της Κύπρου
-Κατέστρεψαν την Γεωργία και την Κτηνοτροφία
-Στέρησαν την παιδεία από το λαό και έδωσαν εκπαίδευση
-Μας έμαθαν να ζούμε με δανεικά.........

ΣΧEΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ Η ΟΧΙ ;‏

Όπως πάντα είμαστε πάλι διχασμένοι.

Οι εγχώριοι μεταπράτες της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ακολουθούν την προσφιλή και πετυχημένη τους τακτική, Dlivide et Impera-Διαίρει και βασίλευε, αποσκοπώντας στο να παραμείνει η χώρα βυθισμένη στη διαφθορά, τη κακοδιαχείρηση, τον ενδοτισμό, εγκλωβισμένη σε μια ατέρμονη γραφειοκρατία, μία παιδεία καταστραμμένη και παγκοσμιοποιημένη, μια πολιτική εγκλωβισμένη στα κελεύσματα του Δ.Ν.Τ, της Παγκόσμιας Τράπεζας και των Βρυξελλών.

Μια πολιτική, ούτε κατ' ελάχιστον εθνοκεντρική, αλλά αντίθετα ευθυγραμμισμένη με τις οδηγίες των μαριονετών της Ν.Τ.Π....

"Είναι παράλογο να πληρώνει κανείς φόρους στην Ελλάδα - Η κατάσταση είναι εξωφρενική" Ποιός το λέει ; Το ΔΝΤ !

Το ΔΝΤ εξηγεί σε ειδική μελέτη του το πώς οι Έλληνες προτρέπονται από το φορολογικό σύστημα να φοροδιαφύγουν για να επιβιώσουν. 

Η έκθεση καταγράφει όλες τις διαδικασίες που κυριαρχούν στο φορολογικό σύστημα και δίνει ελαφρυντικά στους Έλληνες για την επιλογή τους να αποκρύπτουνσημαντικό μέρος του εισοδήματός τους, στερώντας από το ελληνικό δημόσιο ταμείο σημαντικούς πόρους. 

Η έκθεση του Ταμείου, που έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό αλλά δημοσιοποιήθηκε διακριτικά πρόσφατα, αφορά τη φορολογική διοίκηση, τη φορολογία και τη φοροδιαφυγή και ουσιαστικά εξηγείται με λεπτομέρειες γιατί το να πληρώνει κάποιος φόρους στην Ελλάδα είναι παράλογο!

Οι τύραννοι του 21ου αιώνα δεν φοράνε στολές, στέμματα και σκήπτρα....

Οι τύραννoι αυτού του αιώνα φοράνε κοστούμια και γραβάτες. 
Και δεν αυτοαποκαλούνται βασιλιάδες, προέδροι, αυτοκράτορες.
Αυτοαποκαλούνται τραπεζίτες.

ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .... μπορούμε να γίνουμε ο εφιάλτης των τοκογλύφων με την απλούστατη κίνηση ..... ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ .....Η απόλυτη λύση ... Δες το βίντεο !

Η απόλυτη λύση .... κάτι πολύ απλό απόλυτα νόμιμο χωρίς κόστος .... το μόνο που χρειάζεται είναι η θέλησή μας να γκρεμίσουμε το σάπιο σύστημα .....ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .... 
μπορούμε να γίνουμε ο εφιάλτης των τοκογλύφων με την απλούστατη κίνηση .....

Γι’ αυτό έκανε πίσω η Gazpom. Μέσω Τουρκίας πάνε να περάσουν το Κυπριακό αέριο οι ανανιστές!

Λευκωσία: Συντηρείται σε διάφορα επίπεδα και από πολλές χώρες το σενάριο για μεταφορά του φυσικού αερίου με αγωγούς μέσω Τουρκίας ενώ στο παρασκήνιο το ζήτημα της ενέργειας περιλαμβάνεται στις ασκήσεις επί χάρτου που αφορούν το Κυπριακό. 

Τα σενάρια, όπως πληροφορούμαστε, διαφοροποιούνται καθώς γίνεται λόγος για κατασκευή τερματικού αλλά και μεταφορά με αγωγούς του αερίου μέσω Τουρκίας. Αυτή η νέα προσέγγιση θα επηρεάσει σημαντικά και τους σχεδιασμούς για το Κυπριακό καθώς φαίνεται ότι λόγω των εξελίξεων που θα υπάρξουν στο θέμα της ενέργειας αναμένεται να επισπευσθούν και οι κινήσεις στο Κυπριακό, όπως και οι πιέσεις. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, κινούνται ......

Πλάνο εξόντωσης από μηδενική βάση - Αποφασισμένοι να "πάρουν κεφάλια"

undefined
Tα... καλόπαιδα της Τρόικας επιστρέφουν στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα, φουριόζοι ως συνήθως, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι θα συνεχιστεί κανονικά το πλάνο λιτότητας και εξόντωσης των Ελλήνων πολιτών (είναι αυτό που ονομάζουν πομπωδώς "μεταρρυθμίσεις" και "ανάπτυξη"). 

Και όχι μόνο αυτό, αλλά φέρονται πιο αποφασισμένοι από ποτέ να "πάρουν κεφάλια" όσων κυβερνητικών παραγόντων δεν υπακούν εφαρμόζοντας εδώ και τώρα τις εντολές τους. 

Οι ελεγκτές παρακολουθούν στενά τις αλλαγές που εκκολάπτονται στο κυβερνητικό σχήμα, καθώς θεωρούν ότι από την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινά και πάλι από μηδενικής βάσεως η διαπραγμάτευση με την ελληνική κυβέρνηση.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ‏ - Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

undefined
Μισθοί και συντάξεις πείνας εν… όψει!

Γιατί μας κρύβουν ότι οι μισθοί θα πέσουν στα 420 ευρώ και οι συντάξεις στα 360!!! - Διαβάστε τι μας περιμένει από Σεπτέμβριο, μετά τα μπάνια του λαού.

Αν νομίζετε ότι στην Ελλάδα των Μνημονίων τα έχουμε δει και τα έχουμε ζήσει όλα, πλανάστε πλάνην οικτρά. Η νύχτα του «Αγίου Βαρθολομαίου» δεν έχει έρθει ακόμα

.
Η μεγάλη σφαγή του ελληνικού λαού είναι μπροστά και -ως συνήθως- θα γίνει μετά τα «μπάνια του λαού». Τα δύσκολα είναι προ των πυλών και ο πάτος του βαρελιού δυστυχώς δεν έχει φανεί ακόμα.

ΧΑΡΡΥ- ΚΛΥΝΝ -Ποιες μεταρρυθμίσεις ρε τσογλάνια… Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη μεταρρύθμιση που θα μπορούσε να συμβεί είναι ο πολιτικός σας θάνατος!

@Η γραφειοκρατία έχει σαπίσει την Ελλάδα και οι ασπάλακες της μειοδοσίας εξακολουθούν να αερολογούν περί μεταρρυθμίσεων γενικώς! Ένα νέο είδος «success story» Άντε καλά μας σαράντα!

@Οι πρασινογάλονοι αρουραίοι που θα έπρεπε εδώ και καιρό να βρίσκονται πίσω από τα σίδερα της φυλακής ΙΣΟΒΙΩΣ, ράβουν υπουργικά κουστούμια και ετοιμάζονται για καινούριες «βούτες»… Να είστε βέβαιοι ότι αυτή τη φορά το αγγούρι θα φτάσει ως τις αμυγδαλές!

@Ο μόνος που λείπει από τον αυτοτροφοδοτούμενο κυβερνητικό συρφετό είναι ο Παπακωνσταντίνου, που αντί να βγάλει εμάς από την κρίση, έβγαλε τους συγγενείς του από τη λίστα Λαγκάρντ.....

”ΖΗΤΩ Η ΑΚΡΑΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ”.

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ 3Αδέλφια καλησπέρα σας…

Το ΣτΕ διέρρευσε μέσω των παπαγάλων της εξουσίας,  την αναμενόμενη απόφαση σχετικά με τους Κλεμμένους Έλληνες ομολογιούχους Αποταμιευτές…

 Δημιουργείται μέγα κοινωνικό ζήτημα τόσο για 15.000 Ελληνες Ομολογιούχους  όσο και τις οικογένειές τους…. 

Οι αρχιληστές χτύπησαν πάλι Κυριακάτικα… Γιατί έτσι θα γίνει… Μια ημέρα των ημερών (και δεν είναι μακρΙά αυτή η ημέρα) οι Ελληνες θα ξυπνήσουν και δεν θα έχουν ούτε σώβρακο… 

Μια κατάπτυστη απόφαση στο όνομα του γελοίου “δημοσίου συμφέροντος”, δηλαδή σου αρπάζω τους κόπους και τους μόχθους μιάς ζωής…. Ζήτω τα ακραία Νεοφιλελεύθερα Ολοκληρωτικά Κλεπτοκρατικά Καθεστώτα… Μπερίσσα, Μπεν

Η δικαιοσύνη στην Υπηρεσία κατοχικών δυνάμεων, υπηρέτες, πιόνια του σάπιου πολιτικού συστήματος;;;; … 

ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ - ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ..!!‏


Ο λαός και η χώρα πεθαίνουν οι δικαστές 


πλουτίζουν! Συνταγματικό το μνημόνιο, 

συνταγματικό το PSI...
...
Συνταγματικό το κλείσιμο της ΕΡΤ, συνταγματικό 


να κλείνεις σχολεία, νοσοκομεία, να πουλάς

λιμάνια αεροδρόμια, στρατόπεδα...