Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Πρώτα μετέτρεψαν το χρέος σε διακρατικό και τώρα το μετακυλούν στους πολίτες.

Τρόϊκα και κυβέρνηση, γνωρίζουν πολύ καλά, ότι ο λαός δεν μπορεί να εξοφλήσει τους υπέρογκους και αντισυνταγματικούς φόρους που μας φορτώνουν. 

Ήδη τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία ανέρχεται σε 68 δις με ρυθμό αύξησης 1 δις το μήνα. 

Οι δε οφειλέτες έφτασαν τα 2.500.000 Έλληνες. Τότε γιατί το κάνουν;

Εκτιμούμε (και παρακαλούμε να το κρατήσετε αυτό) πως ....

Προειδοποίηση Ερντογάν προς τους οίκους αξιολόγησης.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατηγόρησε τους οίκους αξιολόγησης Moody's Investors Service και Fitch Ratings ότι οι εκτιμήσεις τους για την τουρκική οικονομία βασίζονται σε πολιτικά κίνητρα...

Προειδοποίησε ότι θα διακόψει τις σχέσεις της Τουρκίας μαζί τους,
σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Και οι δύο οίκοι αξιολόγησης έχουν ....

“Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΑΜΝΟΥ” ΤΣΙΠΡΑ….. ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΑΠ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!

Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΝΟΙΞΕ
Για σένα που επιμένεις να παραμυθιάζεσαι πως σ αυτή την ακριβοπληρωμένη παρέλαση των προθύμων, υπήρξε μια σύγκρουση διαφορετικών πολιτικών αντιλήψεων από πολιτικούς που νοιάζονται για το μέλλον του τόπου τους, η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, και σύντομα θα βρεθείς αντιμέτωπος με πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις.
Το σκηνικό της αντιπαράθεσης που στήθηκε στη ΔΕΘ, και παραδόθηκε στα ΜΜΕ για περαιτέρω διαχειριστική «φροντίδα», είναι χάρτινο και κατευθυνόμενα αποπροσανατολιστικό.
Επιχειρούν να σε πείσουν ότι …

ΧΑΟΣ και ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ατην Αγορά. Το 80% ΔΕΝ πληρώνει οφειλές στον ΟΑΕΕ !

ΚΑΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ  ΠΝΙΓΟΥΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
-ΠΕΦΤΕΙ Ο ΤΖΙΡΟΣ, ΣΕ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ 2014 Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
-ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΣΟΚ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.

Εφιαλτικές, πλέον, διαστάσεις έχει προσλάβει η εδώ και καιρό τραγική κατάσταση τουεπαγγελματικού κόσμου της χώρας, πράγμα που αναδεικνύεται αδιάψευστα από το γεγονός ότι το80% των επαγγελματιών αδυνατεί να αποπληρώσει τις οφειλές του στον ασφαλιστικό του φορέα, τονΟΑΕΕ, στερούμενοι οι ίδιοι και οι οικογένειές τουςιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ενώ από την άλλη οΟΑΕΕ βαδίζει στα τάρταρα.
Η ειρωνεία είναι ότι την ίδια στιγμή..

ΕΙΝΑΙ ΠΩΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΜΥΕΛΟΥ!! Υπογράφουν καθημερινά νέα μνημόνια που δεν μεταφράζονται στα ελληνικά!

ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ

Πάγωσε η Ελλάδα από τις αποκαλύψεις του Capital. Υπογράφουν καθημερινά νέα μνημόνια που δεν μεταφράζονται στα ελληνικά!

Την ώρα που σκίζουν τα μνημόνια υπογράφουν διαρκώς νέα οι εγχώριοι διαπραγματευτές της συμφοράς. 

Το Capital.gr για δεύτερη μέρα αποκαλύπτει την υποκρισία, την ανυποληψία και το ψεύδος των κυβερνώντων. Το τίμημα της κυβερνητικής ανυποληψίας το πληρώνουν οι Ελληνες πολίτες.


Η ιστορία από τα κείμενα 50 σελίδων των ....

"Αντιμνημονιακά" παπαγαλάκια έγιναν ως δια μαγείας μνημονιακά!!!

Πολλοί δυστυχισμένοι από το μνημόνιο πολίτες, που δεν αντιλαμβάνονται ότι τα ΜΜΕ είναι μέρος του καθεστώτος, ότι δηλαδή στην πραγματικότητα είναι η τέταρτη εξουσία, ο τέταρτος βραχίωνας του πολιτικού συστήματος, εμπιστεύονταν την ενημέρωσή τους σε κάποια παπαγαλάκια των ΜΜΕ που το έπαιζαν αντιμνημονιακοί.  

Το έπαιζαν φυσικά αντιμνημονιακοί για να κρατούν αιχμάλωτους..

Αποκαλύψεις σοκ για το ξεπούλημα στις γερμανικές αποζημιώσεις από Ανδρέα , Σημίτη, Πάγκαλο και Παπούλια!

ναζιΆγνωστο πολιτικό και διπλωματικό παρασκήνιο από την παράδοση το 1995 της ρηματικής διακοίνωσης με την οποία η Ελλάδα έθετε το θέμα των Γερμανικών οφειλών έδωσε ο Πρέσβης επι τιμή, Ιωάννης Μπουρλογιάννης – Τσαγγαρίδης μιλώντας στην Επιτροπή για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων.
Έκανε λόγο για «μαλλιοτράβηγμα Παπούλια – Πάγκαλου», για τους χειρισμούς του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη…

Εξοφλήσατε το στεγαστικό; Δεν ξεμπερδέψατε ακόμη…

Του Κωνσταντίνου Μαριόλη

Ζήτω η γραφειοκρατία! Παρά τις… μόνιμες εξαγγελίες των πολιτικών και τις πολύχρονες 

– τουλάχιστον στα χαρτιά 

– προσπάθειες των τεχνοκρατών για την πάταξη της γραφειοκρατίας, οι δανειολήπτες συνεχίζουν να επιβαρύνονται οικονομικά και να ταλαιπωρούνται στο μέγιστο δυνατό βαθμό όταν προσπαθούν να κάνουν κάτι που μοιάζει απλό και αυτονόητο: 

να εξαλείψουν την προσημείωση από το ακίνητό τους μετά την εξόφληση ενός στεγαστικού (ή άλλου ενυπόθηκου) δανείου.

Η τυπολατρική αυτή διαδικασία παραμένει εν έτει 2014 ίδια και απαράλλαχτη υποχρεώνοντας χιλιάδες δανειολήπτες είτε να «χάνονται» στον λαβύρινθο του υφιστάμενου νομικού πλαισίου, είτε να πληρώνουν κυριολεκτικά ακριβά το τίμημα. 

Γιατί όποιος δεν θέλει να μπλέξει στα «πλοκάμια» του αδηφάγου συστήματος πρέπει να δαπανήσει ένα ποσό που μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τα 1.000 ευρώ για μία ενέργεια που θα μπορούσε να ολοκληρωθεί ηλεκτρονικά.

Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τι περιμένει όσους καταφέρνουν να φτάσουν στην πολυπόθητη εξόφληση του στεγαστικού τους δανείου…

Σακίδια με το πρόσωπο του Στ. Θεοδωράκη το νέο trend στους δρόμους...


Ξεκινά το «μεγάλο φαγοπότι» και της …Αθηναϊκής Ριβιέρας!

Την αντίστροφη μέτρηση για να αρχίσει ένα νέο «μεγάλο φαγοπότι» με τα δημόσια ακίνητα του παραλιακού μετώπου από το Παλαιό Φάληρο ως το Σούνιο, δηλαδή στην αποκαλούμενη …Αθηναϊκή Ριβιέρα, ξεκίνησε η κυβέρνηση. 
Αυτό σηματοδοτεί η μεταβίβαση, με δύο Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις, 20 ακινήτων «φιλέτων», συνολικής έκτασης 3,6 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων στην εταιρεία  Παράκτιο Αττικό Μέτωπο ΑΕ, που έχει αναλάβει το έργο της «αξιοποίησης», δηλαδή το ξεπούλημα του.....

Σιγά σιγά η αγουρίδα μέλι...


Σε τι διαφέρει η τακτική από την άτακτη χρεοκοπία;

Η διαφορά μεταξύ τακτικής χρεοκοπίας (που έχουμε αυτή τη στιγμή) και άτακτης, είναι ότι στην πρώτη επιβιώνει το υπεύθυνο για την χρεοκοπία πολιτικοοικονομικό καθεστώς, ενώ στη δεύτερη καταρρέει και διαλύεται.

Η Ελλάδα είναι γνωστό πως χρεοκόπησε. 

Για την ακρίβεια την χρεοκόπησαν. 
Εκείνο μόνο που έπρεπε να επιλέξουν.....

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ!!!!!!!!180.000 ειδοποιητήρια κατασχέσεων ακινήτων, μισθών, συντάξεων και ενοικίων στέλνει η κυβέρνηση

Η κυβέρνηση μέσω της γενικής γραμματείας Εσόδων στέλνει 180.000 ειδοποιητήρια κατάσχεσης για ακίνητα, μισθούς, συντάξεις και ενοίκια λόγω χρεών στην εφορία.
Τα χρέη των πολιτών εξαιτίας της πολιτικής της κυβέρνησης όλο και μεγαλώνουν για το Δημόσιο και προκειμένου να αυξηθούν τα έσοδα δόθηκε από τη Γ.Γ. Εσόδων εντολή για ειδοποιητήρια κατάσχεσης.
Στο στόχαστρο έχουν μπει 180.000 πολίτες που σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία» θα λάβουν e-mail με το οποίο θα καλούνται είτε να πληρώσουν είτε να ρυθμίσουν τις οφειλές τους καθώς σε διαφορετική περίπτωση απειλούνται με κατασχέσεις.
Οι κατασχέσεις περιλαμβάνουν ....