Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Εκατομμύρια Τούρκοι θα πλημμυρίσουν την Ελλάδα με την κατάργηση της βίζας...

Η προσεχής απελευθέρωση της διακίνησης των Τούρκων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλαδή η κατάργηση στης βίζας, θα σηματοδοτήσει την «ιστορική έφοδο» εκατομμυρίων Τούρκων στην ελληνική επικράτεια καθώς το ογκώδες πλεονάζον ανθρώπινο δυναμικό που συσσωρεύεται στην δυτική Τουρκία, σύμφωνα με τα τελευταία άκρως ανησυχητικά στατιστικά στοιχεία, αναζητά απεγνωσμένα ζωτικό χώρο.

Είναι χαρακτηριστικό πως σύμφωνα με τα επίσημα τουρκικά στατιστικά στοιχεία οι περιοχές των ακτών του τουρκικού Αιγαίου παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια μια εκρηκτική πληθυσμιακή αύξηση η οποία ήδη έχει δημιουργήσει ένα ασφυκτικό περιβάλλον για τα εκατομμύρια Τούρκων δίπλα στα ελληνικά νησιά.

Η εξέλιξη αυτή σε συνδυασμό με την μεγάλη ελληνική υπογεννητικότητα και στην σταδιακή εγκατάλειψη στην τύχη τους των νησιών του ανατολικού Αιγαίου χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και χωρίς επαγγελματική προοπτική, ανοίγουν ουσιαστικά τους ασκούς του Αιόλου για την εισβολή στην περιοχή του τουρκικού στοιχείου σε πρώτη φάση, ενώ η προοπτική είναι να επεκταθεί η τουρκική παρουσία ακόμα και στην κυρίως Ελλάδα σύμφωνα και με τα νεοοθωμανικά οράματα της Άγκυρας.

Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα της Ευρώπης που θα πληγεί ......

Σπρώχνουν συνεχώς προς την κατεύθυνση του συγκεντρωτισμού της εξουσίας....Η ΕΕ πιστεύει ότι είμαστε αρκετά χαζοί να πιστεύουμε ότι αυτό το νέο τραπεζικό κατασκεύασμα θα ωφελήσει τους ανθρώπους και δεν θα τους κοστίσει χρήματα σε μακροπρόθεσμη βάση....

Σε μια τέτοια εποχή θα έπρεπε να είναι προφανές σε όλους ότι η ΕΕ είναι μια πλήρης αποτυχία, τόσο κοινωνικά όσο και οικονομικά. 

Η ένταξη εθνών με τόσο διαφορετικές κουλτούρες και ιστορίες σε ένα ενιαίο σύστημα ήταν μια καταστροφή. 

Η ΕΕ έφερε εξαθλίωση, λιτότητα, ανεργία, όλο και πιο τυραννικό έλεγχο στις τοπικές/εθνικές υποθέσεις και φυσικά την ολοένα αυστηρότερη εφαρμογή της ‘πολιτικής ορθότητας’. 


Αλλά αντί να αναγνωρίσουν το λάθος τους, οι γραφειοκράτες της ΕΕ σπρώχνουν συνεχώς προς την κατεύθυνση του συγκεντρωτισμού της εξουσίας και έτσι πρόσφατα ανακοίνωσαν την δημιουργία μιας νέας τραπεζικής .....

Ραχήλ Μακρή: 45 εκατ € υπέρ του εθνικού εργολάβου για τα σκουπίδια.

Η Ραχήλ Μακρή στην Εκπομπή του Ν.Νικολόπουλου ''Με ανοιχτά αυτιά'' 45 εκατ.€ υπέρ του εθνικού εργολάβου για τα σκουπίδια. 24/12/2013.

Γόρδιος Δεσμός...Προτείνεται η λύση του Μεγάλου Αλεξάνδρου....

Σε προσυνάντηση  ομάδας Οικονομολόγων και επιφανών Κοινωνιολόγων και Συνταγματολόγων από διάφορες χώρες.στα πλαίσια του InternationalConference  
on Financial and Management Science ICFMS 2013  το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 29-30 Δεκεμβρίου 2013 στην Kuala Lumpur στην Μαλαισία, συζητήθηκε επί μακρόν το οικονομικό-πολιτικό-κοινωνικό «Ελληνικό Αδιέξοδο».
Η μακροοικονομική ανάλυση κατέδειξε για ακόμη μία φορά ότι το εφαρμοζόμενο πρόγραμμα από την Τρόϊκα είναι αδιέξοδο και παράλληλα διατυπώθηκαν ερωτηματικά για τις σκοπιμότητες που κρύβει η επιμονή εφαρμογής του. 
Παράλληλα έγινε απ΄όλους αποδεκτό το ότι ....

ΒΙΝΤΕΟ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ....ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΑΧΑΡΑΖΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ ΣΤΡΑΒΑ ...

Η Ελλάς εν κινδύνω. Απειλείται, εκτός των άλλων και η ακεραιότητα της χώρας!

Δεν είναι τυχαίο που ο Γεράσιμος Αρσένης, έλυσε τη σιωπή του για να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για τις απειλές που ελλοχεύουν για την ακεραιότητα της χώρας: «Ο χώρος της Εθνικής Άμυνας δέχεται επίθεση. 


Οι πιέσεις της τρόικας για κατάργηση της στρατιωτικής θητείας και περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι αθώες. 

Εντάσσονται σ’ ένα γενικότερο σχέδιο επαναχάραξης των συνόρων, ακόμη και στα Βαλκάνια και στη χώρα μας, αλλά και για προσπάθεια ουσιαστικής διάλυσης των εθνικών στρατών» 
επισημαίνει, ταράζοντας τα λιμνάζοντα ύδατα των ενοχών, της υποτέλειας και απαξίωσης ..

Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος: Γράφοντας ιστορία.

Ο Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος χαρακτηρίζεται ως ο πατέρας της ελληνικής ιστοριογραφίας που ξεδιάλυνε τις σκιές της ελληνικής ιστορίας και την χώρισε σε αρχαία, μεσαιωνική και νέα θέτοντας τις βάσεις για την εθνική ταυτότητα των νεοελλήνων.

Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1815 σε μία προεστή οικογένεια της Πόλης. Πατέρας του ήταν ο Δημήτριος Παπαρρηγόπουλος από την Βυτίνα της Γορτυνίας, ο οποίος εργαζόταν ως τραπεζίτης στην Κωνσταντινούπολη αφού εγκαταστάθηκε εκεί πιθανότατα μετά τα Ορλοφικά το 1770, ενώ η μητέρα του ήταν η Ταρσία Νικοκλή. Επιπλέον, η οικογένεια είχε και άλλα πέντε αγόρια και πέντε κορίτσια όπως συνήθιζε να συμβαίνει εκείνες τις εποχές.

Δυστυχώς, το 1821 με το ξεκίνημα της ελληνικής επανάστασης ο πατέρας του Παπαρρηγόπουλου συνελήφθει μαζί με έναν από τους γιος του, τον αδερφό του και τον γαμπρό του και εκτελέστηκαν ως αντίποινα, ενώ όλη η περιουσία του δημεύτηκε.

Η μητέρα του μη έχοντας άλλη λύση εγκατέλειψε την Κωνσταντινούπολη και εγκαταστάθηκε μαζί με όλη την οικογένεια στην Οδησσό της Ρωσίας. 
Εκεί ο Παπαρρηγόπουλος μαζί ....