Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ....ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ...ΟΙ Femen: Έκοψαν με αλυσοπρίονο μεγάλο σταυρό σε κεντρική πλατεία του Κιέβου.../

Μέλη της νεοταξίτικης φεμινιστικής οργάνωσης Femen προχώρησαν σε μία πρωτοφανώς βλάσφημη πράξη, κόβοντας με αλυσοπρίονο έναν μεγάλο ξύλινο σταυρό που βρισκόταν σε κεντρική πλατεία της πόλης του Κιέβου, την περασμένη Παρασκευή...

Το νέο αυτό κτύπημα των Femen έγινε σαν υποστήριξη στις ....

Ανακοίνωση Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδας: "Ανησυχούμε για την ποιότητα της νομοθετικής παραγωγής".....

Οι δικαστές φαίνεται να στρέφονται εναντίον της κυβέρνησης μετά την ανακοίνωση και της Ενωσης Εισαγγελέων Ελλάδας (είχε προηγηθεί χθες η ανακοίνωση των διοικητικών δικαστών) με τους εισαγγελείς της χώρας να δηλώνουν «ανήσυχοι» για την «ποιότητα της νομοθετικής παραγωγής και την προσήλωση του νομοθέτη στην αδιάκριτη εφαρμογή του νόμου».
Σε μια πολύ σκληρή ανακοίνωση η Ενωση Εισαγγελέων εκφράζει τον προβληματισμό της και κάνει λόγο για μια τάση «άρρυθμης, ασυνεπούς και αποσπασματικής νομοθέτησης με αλλεπάλληλες τροποποιήσεις με τρόπο που υποθάλπει ευλόγως την υποψία ότι εξυπηρετούν σκοπούς που δεν διασφαλίζουν το δημόσιο συμφέρον».
Ενδεικτικά οι εισαγγελείς αναφέρονται σε ....

ΑΝΕΛ: «Ο ανασχηματισμός επιβεβαιώνει τις εντολές Σόιμπλε-Τόμσεν για νέα μέτρα»

«Η ανασχηματισμένη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - Σημίτη που όρκισε η Νέα Δημοκρατία είναι τα στρατιωτικά αεροπλάνα που κουβαλούσαν νύχτα δις ευρώ από την Γερμανία, τα οποία δεν ....

Μολδαβία: Οι φιλορώσοι απορρίπτουν τη σύνδεση με ΕΕ και οργανώνουν ένοπλα τμήματα.

Οι παρεμβάσεις των ΗΠΑ και της Ε.Ε. στα εθνικά ζητήματα ανεξάρτητων κρατών προκαλούν «εσωτερική έκρηξη». 

Μετά τη Βουλγαρία και το ξέσπασμα των φιλορώσων εναντίον της κυβέρνησης που αποφάσισε να υποκύψει στις έξωθεν παρεμβάσεις και να «παγώσει» την κατασκευή του αγωγού South Stream έρχεται η σειρά της Μολδαβίας να «αποκηρύξει» τη σύνδεση με την Ε.Ε. κόντρα στα συμφέροντα της χώρας που είναι σαφώς με τη Ρωσία.

Στη «Μπάλτσι», όπως αποκαλύπτεται, πραγματοποιήθηκε μια μυστική συνάντηση με τη ....

Άδικα σκούζετε κύριοι δικαστές - Σπείρατε ανέμους και θερίζετε θύελλες.

Κι αυτό θα έπρεπε να το ξέρουν καλά οι σεβαστοί δικαστές, όταν εκείνες τις αποφράδες μέρες αποφαίνονταν πως η παράδοση της εθνικής κυριαρχίας, και μέσω αυτής η αναγνώριση υπερεξουσιών στην κατοχική διοίκηση, συνιστά πράξη συνταγματική..

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Αυτό είπατε κύριοι... και αυτό τίμημα της δικής σας απόφασης το πληρώνει πανάκριβα και με χιλιάδες νεκρούς η Ελληνική κοινωνία. Δε θα επιλέξουμε εμείς αν αυτοί οι δικαστές είναι αφελείς ή υπήρξαν αμελέτητοι την κρίσιμη ώρα των αποφάσεων. Είναι όμως εκ των πραγμάτων επικίνδυνοι οι άνθρωποι που με τις αποφάσεις τους νομιμοποιούν καθεστώς επικυρίαρχου, σε μια ουσιαστικά καταργημένη χώρα. 

Αυτοί οι δικαστές επέλεξαν να ......

Τα σχέδια του ΘΗΡΙΟΥ για την ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ.

Ο πρόεδρος της Πορτογαλίας κατέρρευσε μπροστά σε κοινό που φώναζε ”παραιτήσου”. 


Φήμες οργιάζουν για πραξικόπημα από το Πορτογαλικό στρατό οποίος πριν από μερικούς μήνες είχε αντιδράσει με διαδηλώσεις στελεχών του εναντίον των μνημονίων αφήνοντας σαφές μήνυμα για παρέμβαση στην πολιτική σκηνή της χώρας. 

Η Βουλγαρική κυβέρνηση παραπαίει μετά την υποταγή της στον εκβιασμό από τις ΗΠΑ για το πάγωμα του south stream.

Τρεις Αμερικάνοι γερουσιαστές ανάμεσα τους και ο ρεπουμπλικάνος Τζών Μακ Κέιν πήγαν στην .....

Η ΑΟΖ εκτός ελληνικής ατζέντας!

Οι Κύπριοι αγωνιούν, οι Αιγύπτιοι περιμένουν, όπως και το Ισραήλ, αλλά… η Αθήνα σφυρίζει αδιάφορα!

Του Νίκου Μελέτη

Τέσσερα χρόνια… περιμένει στο ακουστικό της η Λευκωσία την ανταπόκριση της Αθήνας στην πρόσκληση για έναρξη συνομιλιών για το θέμα των θαλασσίων ζωνών στην Ανατολική Μεσόγειο και την προετοιμασία του εδάφους για μελλοντική οριοθέτηση μεταξύ των δύο χωρών, σε συνεργασία και με την Αίγυπτο, στην κρίσιμη αυτή τόσο γεωστρατηγικά όσο και οικονομικά περιοχή. 

Οι πρώτες κρούσεις είχαν γίνει ήδη από το 2004, αλλά από το 2010 είχαν υπάρξει, μάλιστα, και συμφωνίες μεταξύ των δύο κυβερνήσεων για συντονισμό των υπουργείων Εξωτερικών και έναρξη συνομιλιών, ώστε να προχωρήσει τουλάχιστον σε ....

ΔΕΗ: Αυξήσεις-φωτιά εν όψει. Καπέλο έως και 79% για τις Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας εντός του Ιουνίου.

Μέσα στον μήνα καλείται η κυβέρνηση να αναθεωρήσει προς τα πάνω το ύψος των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (ΥΚΩ), που επιβαρύνουν τους καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος, με τις προβλεπόμενες αυξήσεις να φτάνουν μέχρι και το 79%. 

Οι ΥΚΩ, μέσω των οποίων επιβαρύνονται με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ νοικοκυριά και επιχειρήσεις επειδή δεν υπάρχει ηλεκτρική διασύνδεση με τα νησιά (και ηλεκτροδοτούνται με μονάδες που χρησιμοποιούν πετρέλαιο), έχουν εκτοξευθεί την τελευταία διετία. 


Στην αύξηση συνέβαλε και η ....