Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

"Nα συνοδεύσουμε φιλικά την Ελλάδα προς την έξοδο".

Παρά τις φετινές εθνικές εκλογές στη Γερμανία "δεν πρέπει να ρίξουμε στάχτη στα μάτια των πολιτών, αλλά πρέπει ανοικτά και ειλικρινά να θέσουμε το ελληνικό πρόβλημα και να συνοδεύσουμε την Ελλάδα προς την έξοδο (από την Ευρωζώνη) με έναν τρόπο φιλικό", είπε ο Κρίστιαν φον Στέτεν, επικεφαλής της επιτροπής μεσαίων επιχειρήσεων (ΡΚΜ) της κοινοβουλευτικής ομάδας Χριστιανοδημοκρατών και Χριστιανοκοινωνιστών (στην επιτροπή ανήκουν περίπου οι μισοί βουλευτές των δύο αυτών κομμάτων).

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα του ..

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Ο … ΣΤΟΧΟΣ !!!

untitled-26_147

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ. ΑΡΚΟΥΝ 2 ΛΕΠΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΘΕ ΓΙΑ 22 ΛΕΠΤΑ.

ΑΡΑΓΕ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ; ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.

Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην Βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα.
ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις κεραίες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους «μνηστήρες».
Όταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, τον κόσμο που του έκλεψαν. 
Παρά την μεγάλη του λαχτάρα, διατηρεί την ανωνυμία του και μεταμορφωμένος....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…Από έναν βατραχάνθρωπο και νυν ΓΕΕΘΑ !!

Απάντηση με αρχ@@@δια! «Θα σε Κυνηγάω μια ζωή στο Αιγαίο..»

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ…

Μυστική συνάντηση του Τσίπρα με τους Rothschild στο Παρίσι .

Η απάντηση στην ερώτηση του Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με τα σχέδια πτήσης του πρωθυπουργικού αεροσκάφους, έκρυβε ένα μυστικό.Τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους Rothschild το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στην έδρα της τράπεζας επενδύσεων Rothschild στο Παρίσι.Ο πρωθυπουργός αν ....

Εσύ ακόμη τα έχεις στις κούφιες τράπεζες;

Βάλτα στο στρώμα για να έχεις αύριο…. συνάλλαγμα.

Μείωση των τραπεζικών καταθέσεων παρατηρήθηκε τον Ιανουάριο, αναχαιτίζοντας πρώτη φορά, έπειτα από αρκετούς μήνες, την μαϊμού ανοδική τάση που είχε καταγραφεί το 2016.


Όπως καταγράφει σε ρεπορτάζ η «Καθημερινή», σύμφωνα με τις εκτιμήσεις από τις τράπεζες στα τέλη Ιανουαρίου και τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου, έχει χαθεί το ένα τέταρτο περίπου της ....

Μας πάνε για μια ακόμα μεγαλύτερη απάτη και κλοπή σε βάρος του ελληνικού λαού! Πως θα παρουσιαστεί το Grexit .

Μας πάνε για μια ακόμα μεγαλύτερη απάτη και κλοπή σε βάρος του ελληνικού λαού!

Έρχεται GREXIT και θα μας το παρουσιάσουν ως κατάκτηση και μεγάλη επιτυχία!

Με ποιο τρόπο; Θα συνοδευτεί απο ένα ΝΕΟ μικρό ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ!! Τρίχες δηλαδή, όπως έγινε και με την περίφημη αλάφρυνση χρέους του Βενιζέλου.

Ηδη το BLOOMBERG συμβουλεύει το ΔΝΤ να αποχωρήσει απο την Ελλάδα, διαγράφοντας όσα χρήματα έχει δώσει, αφού το ΔΝΤ έδωσε τη λάθος συνταγή και διάλυσε την χώρα και τους Έλληνες! Μιλάμε για 18 δις όλα κι όλα, τρίχες όπως ....

Σύμβουλος Ερντογάν - Μπουλούτ Γιγίτ: Η δύναμη του Στρατού της Ελλάδας είναι όπως ένα σπυρί στο πρόσωπο της Τουρκίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ...ΑΚΟΥΣΤΕ...ΔΕΙΤΕ....ΦΡΙΞΤΕ,,,,
Σύμβουλος Ερντογάν - Μπουλούτ Γιγίτ: Η δύναμη του Στρατού της Ελλάδας είναι όπως ένα σπυρί στο πρόσωπο της Τουρκίας.

Καληνύχτα Ελλάδα....

246
Η έννοια ή ο όρος «αποτυχημένο κράτος» (failed state) χαρακτηρίζει μία χώρα, η οποία δεν έχει επιτύχει σε ορισμένες ή σε όλες τις βασικές λειτουργίες της – έχοντας ενδεχομένως χάσει έμμεσα την εθνική της κυριαρχία.
Μεταξύ άλλων, «αποτυχημένη» θεωρείται μία χώρα, η νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση της οποίας αδυνατεί να λάβει αποφάσεις, να παρέχει σωστές δημόσιες υπηρεσίες ή να συνεργάζεται με άλλα κράτη ισότιμα, ως μέλος της διεθνούς κοινότητας (της Ε.Ε., της Ευρωζώνης κλπ.).
Τυχόν αδυναμία της χώρας δε να επιβιώσει με δικά της μέσα,εξαρτώμενη από τρίτους, όπως στο παράδειγμα της Ελλάδας, η οποία ευρίσκεται στο «χρηματοδοτικό ορό» της Τρόικας, είναι ένα ακόμη βασικό στοιχείο ενός «αποτυχημένου κράτους».
Σύμφωνα τώρα με τη γερμανική βιβλιογραφία, 
«αποτυχημένο» θεωρείται ένα κράτος που.....