Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Ένα ζεστό καλοκαίρι.

Την ώρα που η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αποφασισμένοι συνεχίζουν να «εκτελούν» τις εντολές του Βερολίνου κ του ΔΝΤ για την δήθεν επιτυχημένη πορεία της χώρας, το Κόμμα ΔΡΑΧΜΗ Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση Πέντε Αστέρων ένωσε τη φωνή του με τους πολίτες και με ανοιχτό διάλογο παρουσίασε τις θέσεις και «μοιράστηκε» τις ανησυχίες του και τις απόψεις του για την μόνη πραγματική ελπιδοφόρα πορεία της πατρίδας μας, την επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα.

Την περίοδο που η ζέστη ανεβαίνει, η θερμοκρασία της συγκυβέρνησης  θεωρώ ότι παραμένει σταθερή-παρά τις εκατέρωθεν υποτιθέμενες κορώνες των στελεχών της- και ανεβαίνει μόνο για το κλείσιμο σχολείων, νοσοκομείων και την απόλυση και άλλων υπαλλήλων.
Η παρούσα πολιτική κατάσταση θα διαρκέσει όσο χρειάζεται :

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Ο Παπανδρέου και η συμμορία του, αλλά και οι υπόλοιποι που μας κυβέρνησαν μετά απ΄' αυτόν, θα έχουν το τέλος που τους αξίζει. ΑΛΛΑ...
Πλέον εθροί και ΠΡΟΔΟΤΕΣ, είναι αυτοί που τους ψηφίζουν!
ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ!

Υ.Γ. Δεν πιστεύω να περιμένετε από την Ράικου, τον Τέντε και τους νέους οικονομικούς επιθεωρητές που αντικατέστησαν τους κ.κ. ΠΕΠΟΝΗ και ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ, να κάνουν τίποτα;


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ!




gap-saxinidis
Με αποφάσεις του πρώην υφυπουργού Οικονομίας Σαχινίδη, από το 4% αύξησε αυθαίρετα το επιτόκιο για την εξόφληση των ομολόγων των Τραπεζών προς την ΕΚΤ σε συνολικό ύψος περί του 14%!
Με ΦΕΚ ξεπούλησαν όλη την Ελλάδα στους τοκογλύφους!

OI ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ NSA ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ./OΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ!!!

ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, Ή ΣΤΟ ΚΑΡΑΚΑΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ Ή ΣΤΟ ΚΙΤΟ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΛΙΓΗ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΛΑΡΥΓΓΙ ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ ΤΗΣ NSA ….
ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. 
ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ….ΤΑ WIKILEAKS ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΔΟΤΗ….
ΕΧΕΙ ΥΠΟΚΛΕΨΕΙ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΧΩΡΟΥΣ....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - O Σνόουντεν φέρνει πιο κοντά την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και τη δημιουργία φιλοαμερικανικού κόμματος!

"Μην δεις την Χ.Α. να πριμοδοτείται από τους Αμερικανούς", όπως λέει κι ένας καλός φίλος...

Πόπη Σουφλή

Από τον Κάρλος

Ο Εντουαρντ Σνόουντεν δίνει την χαριστική βολή στις σχέσεις ΔΝΤ με την Γερμανία γεγονός που έχει σχεδόν σοκαριστικές επιπτώσεις στις ελληνικές πολιτικές εξελίξεις. Διαβάστε γιατί.

Οι Ευρωπαίοι μπορεί να απαίτησαν εξηγήσεις για το αμερικανικό πρόγραμμα κατασκοπείας που φέρεται ότι είχε στόχο τους θεσμούς της ΕΕ και εκατομμύρια ευρωπαίων πολιτών, αλλά αυτό δεν είναι παρά ένα ακόμη επεισόδιο στον ακήρυκτο πόλεμο .....

Το ΔΝΤ ετοιμάζεται να στείλει τους μνημονιακους στο Γουδί!

 Τους προδότες, πάντα τους σκότωναν τα αφεντικά τους.... Ας ελ΄πίσουμε πως θα μας δώσουν την ευκαιρία να το κάνουμε ΕΜΕΙΣ... Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!

Πόπη Σουφλή


Αφού εκταμίευσαν το μέρος της δόσης ίσα ίσα για να πληρωθεί το ακούρευτο ομόλογο των συνεργατών τους, τώρα διαρρέουν ότι....

Φίλε τραπεζουπάλληλε, τι σου λέμε εδώ και μήνες; Ήλθε τώρα η σειρά σου…

Τι γράφαμε αγαπητέ;

Ερχονται οι μαζικές απολύσεις στις τράπεζες.

Εσύ όμως νόμιζες πως καίγεται (ή κατάσχεται) μόνο το σπίτι του γείτονα. Και έβαζες φαρδιά πλατιά
την υπογραφή σου. Τώρα που έρχεται η σειρά σου, ποιός γείτονας θα μιλήσει;

Δες την σημερινή είδηση:

Οργισμένη η Ευρώπη με Η.Π.Α.! Και η Ελλάδα στον κατάλογο παρακολουθήσεων.

snowdenΜεγάλες διαστάσεις παίρνει τελικά το θέμα του Edward Snowden και σιγά-σιγά δημιουργείται αντί-αμερικανικό κλίμα, το οποίο κανείς δεν γνωρίζει πως μπορεί να επιδράσει στην προσπάθεια προώθησης του παγκόσμιου κράτους.
Οι αποκαλύψεις του πρώην πράκτορα των Αμερικανών σε σχέση με το πρόγραμμα της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA), το οποίο παρακολουθούσε κυβερνήσεις, θεσμούς όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση και ο ΟΗΕ, αρχηγούς κρατών όπως η Άνγκελα Μέρκελ, δεν έχουν τέλος.
Την ώρα που Ρωσία και Ισημερινός «παίζουν» με τα νεύρα του Μπαράκ Ομπάμα, που ζητά επιτακτικά την παράδοση του Snowden στις ΗΠΑ για να δικαστεί ως κατάσκοπος, νέες αποκαλύψεις έρχονται ....

Η αρχή του τέλους....

undefined
Στο Ταξίμ οι διαδηλωτές άνοιξαν τη "ντουλάπα" με τους "σκελετούς" της Νέας Τάξης.
Εκτός από τους Κεμαλοναζί της Άγκυρας, ανησυχούν και οι Βενιζελοναζί της Αθήνας.
...Τρόμος και στα ρετιρέ της Νέας Υόρκης.
...Το Κοράνιο αποκαλύπτει τη συνέχεια.
Βλέποντας κάποιος τα συμβαίνοντα στην πλατεία Ταξίμ, αν μη τι άλλο μένει εντυπωσιασμένος από τη "διαύγεια" των Ελλήνων αναλυτών ...
Ακόμα και των ερασιτεχνών αναλυτών. 
Είτε ανοίγεις μια τηλεόραση είτε "σερφάρεις" στο διαδίκτυο, οι αναλύσεις είναι κάτι παραπάνω από επαρκείς ...Σοβαροί άνθρωποι, με πραγματική γνώση του αντικειμένου, έχουν πιάσει την "ουσία" του κεμαλικού κράτους ...
Γνωρίζουν το "μέταλλό" του και αυτό το περιγράφουν επαρκώς στις πολύ καλές και εμπεριστατωμένες αναλύσεις τους. Από εκεί και πέρα τα "απόνερα" αυτών των αναλύσεων κατακλύζουν λίγο-πολύ ολόκληρο τον ελληνικό ιντερνετικό χώρο.

ΤΑ "ΚΑΛΟΥΔΙΑ" ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ Νέα γερμανική κατοχή: Επενδυτική τράπεζα και... χρέος επ' άπειρον για την Ελλάδα!

Μία επενδυτική τράπεζα, ένα νέο πρόσθετο δάνειο 14 δισ. ευρώ και τη συνταγή επιμήκυνσης του ελληνικού χρέους εις το διηνεκές κουβαλά στις αποσκευές του, σύμφωνα με την Real News ο υπ. Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, που θα επισκεφτεί την Αθήνα στις 18 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νέα ελληνογερμανική τράπεζα θα έχει την έδρα της στο Λουξεμβούργο, θα ιδρυθεί με κεφάλαια της ΕΤΕπ, του γερμανικού δημοσίου και της Ελλάδας, θα λειτουργεί στα πρότυπα της γερμανικής KWF και θα στοχεύει μόνο στην ελληνική αγορά.

Με αυτόν τον τρόπο το Βερολίνο θέλει να στείλει τριπλό μήνυμα σε...

Στο βωμό επικουρικές και κατώτατος μισθός – Η κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων φέρνει νέα μέτρα και μισθούς 350€ .

Μέτρα 1 δισ. για τη «μαύρη τρύπα» του ασφαλιστικού.

- ΙΚΑ και ΟΑΕΕ έχουν εισπράξει ήδη το 50% της κρατικής επιχορήγησης.

- Η τρόικα θέτει ως προαπαιτούμενο για τη δόση του Ιουλίου να επιβληθεί έκτακτη εισφορά υπέρ του ΟΑΕΕ.
- Θέτουν και θέμα συνολικής επανεξέτασης του κατώτατου μισθού.
- Τι είναι οι mini jobs που θέλει να επιβάλλει η τρόικα.

Τα ασφαλιστικά ταμεία καταρρέουν, αυτό δεν είναι νέο. 

Τα δυο μεγαλύτερα ασφαλιστικά ταμεία έχουν ήδη εισπράξει το μεγαλύτερο μέρος της επιχορήγησης για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους. 

Ούτε αυτό είναι νέο. Μόνο που ενώ τα ξέρουμε όλα αυτά, το ...

Κώστας Τσάκωνας: “Όπου πάω όλοι μου λένε για την Χρυσή Αυγή!” - BINTEO.

Πραγματικά απολαυστικός ήταν ο γνωστός κωμικός Κώστας Τσάκωνας στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου. 

Εμφανώς καταπτοημένος από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο πολύ καλός ηθοποιός μίλησε μέσω skype στην τηλεοπτική ζούγκλα και είπε πολλές αλήθειες που πονάνε. 

Μερικές από αυτές μεταφέρουμε αυτούσιες:

- Όπου πάω όλοι μου λένε για την Χρυσή Αυγή!
- Αν η Χρυσή Αυγή είναι νεοναζί, τότε ο Σαμαράς τι είναι; νεοναζιάρης...;

Γιατί???… Γόνος ισχυρής φάρας Νιγηριανών και επαγγελματίας μπασκετμπολίστας ο πτωχός «λαθρομετανάστης» Giannis Adetokunbo…

Giannis Adetokunbo  === Δεν πάμε καλά… Γιατί βιαζόμαστε και πέφτουμε με φόρα σε τσιμεντένιο τοίχο, δεν ξέρω. 
Το βέβαιο είναι ότι με ευκολία βάζουμε βούτυρο στο ψωμί της σιωνιστικής προπαγάνδας δικαιολόγησης της αθρόας εισαγωγής σκλάβων για συμπίεση και εκμηδενισμό των μεροκάματων του τρόμου.

=== Βλέποντας την συγκινητική «είδηση» στον αγαπημένο μας Χάρρυ Κλυνν, το πρώτο πράγμα που έκανα αβλεπί, ήταν να κοτσάρω το παρακάτω σχόλιο:
  === «ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.
=== ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ, Ο ΚΑΘΕ ΞΕΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ή ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
=== ΩΣ ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΜΙΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ.
=== ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΕΝΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ή ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ «ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ» ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Περιμένοντας την βοϊδοεπανάσταση……

…..βάλε όποια άλλη λεζάντα θέλεις, αλλά μη περιμένεις από λεχρίτες να κάνουν πόλεμο για πάρτη σου!!! Σήκω με γκασμά, με σφυρί, με στυλιάρι, με ότι βρεις μπροστά σου και κάνε το χρέος προς την αξιοπρέπεια που σου απόμεινε… 

Μη παραμένεις ξεφτίλας ρίχνοντας τις ευθύνες σε όλους τους άλλους. 

Έτσι κι΄ αλλιώς, σε μια φυλακή περιμένεις να πεθάνεις ταπεινωμένος.-

ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΛΙΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΡΙΝΗ BOTSOVALIA, για να καταλάβεις ότι περιμένοντας «δικαιοσύνη» και «δημοκρατικές διαδικασίες» κάθε μέρα θα χάνεις το τραίνο: