Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ας μην κοροϊδευόμαστε, δεν υπάρχει Ευρωπαϊκή Ένωση. Υπάρχει μόνο η Γερμανία και οι λακέδες της.


Τα πράγματα πάνε πάρα πολύ καλά για την χώρα μας. 

Η στάση της νέας κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις με τους «εταίρους» -με την Γερμανία δηλαδή- κατάφερε να ξεβρακώσει τόσο την γερμανική κυβέρνηση όσο και τις προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις. 

Η γερμανική κυβέρνηση ξεβρακώθηκε γιατί η αλαζονεία της δεν έχει προηγούμενο και παραπέμπει σε φασιστικά καθεστώτα, ενώ οι προηγούμενες ελληνικές κυβερνήσεις αποδεικνύεται τώρα πως δούλευαν...για την Μέρκελ.

Στο σημείο που βρίσκεται η χώρα μας, η ελληνική κυβέρνηση δεν πρέπει να κάνει ούτε .....

Βank run σε όλη την Ευρώπη θα μπορούσε να προκαλέσει το Grexit.

Σοβαρές συνέπειες, όπως bank run, θα μπορούσε να έχει για άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, προειδοποιεί ο Αμερικανός οικονομολόγος Μπάρι 'Αιχενγκριν, με συνέντευξή του στην «Welt am Sonntag».

Σημειώνει δε ότι .......

Μιλάνε τώρα… όλα τα κομματικά πρόβατα που ψήφιζαν ΝΑΙ σε όλα...!!!

Ακούγονται διάφορες πολύ, μα πολύ «έξυπνες» απόψεις κομματικών στελεχών της ΝΔ, τέως πειθήνιων οργάνων του Αντωνάκη.

«Αν επιτύχει», λένε...
«η διαπραγμάτευση της Εθνικής κυβέρνησης, τότε θα πρέπει ο Αντωνάκης να αντικατασταθεί»

Όχι κύριοι, δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα που μετράει.

Είναι το ότι η Εθνική μας κυβέρνηση τόλμησε και διαπραγματεύεται.

Και όπως λέει και ο Καβάφης:

Αυτοί που δεν διαπραγματεύτηκαν είχαν ......

Αυτή η μάχη, μπορεί να έχει μόνο έναν νικητή και μονάχα έναν ταπεινωμένο.

Αφήστε το θέατρο, τους καθωσπρεπισμούς και τους πολιτικούς πολιτισμούς στο περιθώριο, κι ελάτε να πούμε τα πράγματα με τ όνομά τους...

Η Γερμανοκρατούμενη Ευρώπη...πέταξε τη μάσκα της "μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας" και έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. 

Ζητά από την Ελλάδα να παραδοθεί, και από την Ελληνική κυβέρνηση να της παραδώσει τα κλειδιά του κοινοβουλίου για να το μετατρέψει ταπεινωτικά σε μια νέα Bundestag του 21ου αιώνα. 

Η Γερμανία δίνει.....

ΙΔΟΥ ΤΟ DRAFT ΠΟΥ Ο ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕ ΟΤΙ «ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ»!!!


ΠΟΙΟΥΣ ΛΥΠΑΣΑΙ ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΕ;;;

Το θράσος του Σόϊμπλε που δήλωσε ότι “λυπάται για τους Έλληνες” είναι απολύτως λογικό να προκαλεί θυμό. 

Λυπάται ποιος, ποιους; 

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας που...
ενδέχεται να μείνει στην ιστορία ως ο άνθρωπος που διέλυσε την “ευρωπαϊκή οικογένεια”;... 

Ή που μάλλον την μετέτρεψε σε…

Απάντηση-κεραυνός από το Μέγαρο Μαξίμου στο Β.Σόιμπλε: «Λυπούμαστε που ο γερμανικός λαός έχει αυτοκαταστροφική κυβέρνηση»

«Λυπούμαστε τον γερμανικό λαό γιατί έχει αυτοκαταστροφική ηγεσία. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο γερμανικός λαός κάνει τέτοιες επιλογές όπως έχει αποδείξει η Ιστορία».
Με αυτή την δήλωση-κεραυνό απάντησε μέσω τουdefencenet.gr υψηλά ιστάμενη πηγή του Μεγάρου Μαξίμου στην απίστευτη δήλωση του Γερμανού ΥΠΟΙΚ Β.Σόιμπλε ότι λυπάται τον ελληνικό λαό για την ανεύθυνη ελληνική κυβέρνηση.
Στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί…

«Εκτός» ευρώ ήδη το 93% των Ελλήνων πολιτών ....

Euro5_51Μακριά από συμφωνία είναι η Ελλάδα με τους δανειστές της (ή τους κύριους δανειστές της αφού εξακολουθεί και υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό ιδιωτών μετά τα PSI) και θα αποτελούσε έκπληξη σημερινή συμφωνία στο Eurogroup.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη χθες το απόγευμα και συμφώνησαν σε «σκληρή γραμμή», πρακτικά διαφώνησαν με αυτούς που θεωρούν ότι αρκούν μερικές βελτιώσεις στο υπάρχον πρόγραμμα και να……

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ EUROGROUP : «ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ….ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΤΕ»

Ολοκληρώθηκε στις 8 το βράδυ το Eurogroup σε εξέλιξη είναι η συνέντευξη Τύπου. 
Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες δίνουν την εικόνα της πλήρους εμπλοκής, με την ελληνική πλευρά να απορρίπτει σχέδιο απόφασης που παρουσιάστηκε από τον Γερούν Ντάσελμπλουμ, κάνοντας λόγο για «παράλογη και μη αποδεκτή επιμονή» ορισμένων κύκλων για εφαρμογή του μνημονίου.
Από την πλευρά του ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ, ήταν απόλυτα σαφής σκληραίνοντας ακόμη περισσότερο  την στάση του απέναντι στην Ελλάδα: » Ή θα ζητήσετε παράταση του μνημονίου και αυτό μέχρι ....

ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ!! ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΙ!!

antonis-samarasΤηλεφωνικές επικοινωνίες με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο και τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, είχε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμράς μετά το ναυάγιο στο Eurogroup. Όπως αναφέρουν πηγές από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Σαμαράς ζητεί

Δυστυχώς για το Βερολίνο, ο Τσίπρας δεν μπλοφάρει.

Η Ευρώπη πρέπει να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αποδείξει ότι είναι πολιτικός οργανισμός και όχι υποκατάστημα των Γερμανικών τραπεζών – Η ελληνική κυβέρνηση δεν λυγίζει και δεν μπλοφάρει – Συνεχίζει να υπερασπίζεται το δίκιο και συμφέρον του ελληνικού λαού…

Γ.Βαρουφάκης: "Είχαμε συμφωνήσει αλλά άλλαξαν το κείμενο για να μας εκβιάσουν"!

Γ.Βαρουφάκης: "Είχαμε συμφωνήσει αλλά άλλαξαν το κείμενο για να μας εκβιάσουν"!
Στον απόηχο της ρήξης με τους Ευρωπαίους εταίρους στο Eurogroup των Βρυξελλών, ο υπουργός Οικονομικών παραχωρεί συνέντευξη Τύπου. Μεταξύ άλλων μέχρι στιγμής έχει κάνει αναφορά σε μια "βρωμιά" που διέπραξε η Γερμανία σε βάρος της Ελλάδας όταν αφαίρεσαν το συμφωνηθέν κείμενο Ντάϊσενμπλουμ-Τσίπρα και εμφάνισαν το κείμενο που έστειλε το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων δήλωσε: "Είμαι αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας. Απορρίψαμε το πρόγραμμα γιατί δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να ολοκληρωθεί με επιτυχία, είναι μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης.

Δεν έχω αμφιβολία ότι ...

El Publico: Οι Γερμανοί χρωστούν στην Ελλάδα τα διπλάσια από όσα χρωστά η χώρα σε όλους!!!

El Publico: Οι Γερμανοί χρωστούν στην Ελλάδα τα διπλάσια από όσα χρωστά η χώρα σε όλους!!!
El Publico «Η Ελλάδα έχει όλους τους λόγους να αξιώσει επίλυση του χρέους...α λα γερμανικά»

Το ποσό που χρωστά η Γερμανία στην Ελλάδα είναι σχεδόν διπλάσιο από αυτό που χρωστά η Ελλάδα στους εταίρους, γράφει επικαλούμενη υπολογισμούς Ισπανών ιστορικών και οικονομολόγων η ισπανική ηλεκτρονική εφημερίδα El Publico.

Η ισπανική εφημερίδα που είναι....

TO ΧΡΕΟΣ...

Μια μικρή χώρα στη νοτιοανατολική Ευρώπη ανακοίνωσε ένα πρόγραμμα ευρείας κλίμακος καταργήσεως των μνημονίων και της Τρόϊκα. Πραγματική κατάργηση, όχι αυτό που λέει ο λαός, «Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς». Την Σιωνιστική Τρόϊκα αποτελούν οι δανειστές υπό Τριαδική μορφή, δηλαδή ΔΝΤ- ΕΚΤ- Ευρωπαϊκή επιτροπή. 

Το ΔΝΤ αντλεί τα χρήματα από τους Λαούς της Γης, ενώ οι δύο άλλοι δαιτυμώνες, αντλούν τα χρήματα από τους Ευρωπαϊκούς Λαούς.  Πιο κάτω θα....

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι νταβατζηδες θα προτιμήσουν να καταστρέψουν την Ελλάδα, απο το να τιμωρηθούν.

Το έχουν ήδη αποδείξει.


Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται τόσο η ανακοινωση του ΕΛΚ που με ψέμματα πετάει στα σκουπίδια το βασικό επιχείρημα της Ελλάδας: Την ανθρωπιστική κρίση. 


Παρουσιάζοντας μια....

Γιατί κανείς δεν θέλει τώρα το λογιστικό έλεγχο του χρέους; Γιατί.....;;;;

Του Καθηγητή Γ. Ζουγανέλη


Μετά από τις τόσες κωλοτούμπες Τσίπρα και των συνεργατών του, δεν μπορώ να πεισθώ ότι ο λογιστικός έλεγχος του χρέους θα μπορούσε να γίνει αργότερα. 

Άλλωστε, τα αποτελέσματα της Black Rock είναι αδημοσείευτα και η ΕΛΣΤΑΤ διοικείται ακόμη απο κάποιο Γεωργίου. 

Διερωτάσθε “γιατί” δεν γίνεται λογιστικός έλεγχος του χρέους ούτε απο τη κυβέρνηση Τσίπρα, παρότι το είχε προαναγγείλει.

Η απάντηση είναι εύκολη αλλά δύσπεπτη. Γιατί, όλοι είναι μια παρέα.
Η παρέα αυτή δεν θέλει να μαθευτεί.....

Ριζική λύση ή χρεοκοπία..... Vassilis Viliardos

Το πρόβλημα της Ελλάδας πρέπει να λυθεί τώρα, πριν ακόμη χαθεί η εμπιστοσύνη των Ελλήνων και σε αυτήν την κυβέρνηση - με αποτέλεσμα να βυθιστεί η πατρίδα μας σε μία καταστροφική πολιτική και κοινωνική κρίση.
Κατά την άποψη μας, η οποία δεν θεωρούμε φυσικά πως είναι υποχρεωτικά σωστή, το πρόβλημα της Ελλάδας πρέπει να λυθεί τώρα (άρθρο) - πριν ακόμη χαθεί η εμπιστοσύνη των Ελλήνων και σε αυτήν την κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να βυθιστεί η χώρα μας σε μία εντελώς καταστροφική πολιτική και κοινωνική κρίση, με τρομακτικά επακόλουθα ειδικά για εμάς (επίσης για την Ευρωζώνη, την ΕΕ και την παγκόσμια οικονομία).
Η λύση δε πρέπει να ....

Απέναντι στον Γερμανικός εκβιασμό μία είναι η απάντηση…ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ ΟΛΑ .....ΚΑΙ ΑΠΟΘΑΝΕΤΩ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ...!!!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι Γερμανοί με τους σταθερούς συμμάχους τους εντός ευρωζώνης απόψε επέστρεψαν στις αρχικές τους θέσεις και απαίτησαν να ζητήσουμε παράταση του μνημονίου και μάλιστα να υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις που απορρέουν από αυτό συντομότατο.

Σήμερα, οι μικρές υποχωρήσεις για αναθεώρηση του προγράμματος, κατάργηση της τρόικας που φαίνονταν ότι έκαναν, εξαφανίστηκαν…

ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ...

http://i.ytimg.com/vi/Fy-rdJYb4VM/hqdefault.jpg
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ...

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ: Καταρρέουν ΔΟΛ και ΠΗΓΑΣΟΣ.

http://www.enimerosi24.gr/wp-content/uploads/2013/03/psixaris_bobolas1.jpg“ Το τεράστιο ποσό των 405 εκατ. ευρώ οφείλουν απο δάνεια στις τράπεζες συνολικά ΔΟΛ, Πήγασος και Mega - υποχρέωση που είναι εξαιρετικά δύσκολο αν όχι αδύνατο να καλυφθεί στις παρούσες συνθήκες. 

Κι αυτό είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, καθώς σχεδόν όλα τα συστημικά media έχουν βουλιάξει σε πέλαγος χρεών και προσπαθούν να προσεγγίσουν τη νέα κυβέρνηση για να περισώσουν ότι ......

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

3759759216_4969eed180_b_-_Copy_-_Copy_-_Copy_-_Copy
Είναι πολλοί στην χώρα μας που θεωρούν την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ στην αρχή και στη συνέχεια στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μάλιστα στην Ευρωζώνη, ότι ήταν το μεγαλύτερο μεταπολεμικό επίτευγμα στην ελληνική ιστορία.
Σήμερα, που η Ελλάδα έφτασε στο πιο έσχατο σημείο με ένα λαό να αυτοκτονεί, με χιλιάδες παιδιά της να ξενιτεύονται απελπισμένα στο εξωτερικό, με μια οικονομία να έχει διαλυθεί και με μια κοινωνία να έχει καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό, οι απόψεις αυτές μάλλον θα .....

Κώστας Ζουράρις "Είμαι εθνικιστής όπως το γράφει ο Κολοκοτρώνης".

Ο Κώστας Ζουράρις εξηγεί με ποια έννοια δηλώνει "εθνικιστής",ενώ κάνει αναφορά σε παραδείγματα από την αρχαιότητα αλλά και την ολυμπιονίκη Βούλα Πατουλίδου.

Δείτε το βίντεο..