Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

‘‘Σαλπίσατε Νομή (σιτηρέσιο) !’’

Σύμφωνα με το ιστορικό αφήγημα, ήταν γύρω στα 1914, κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν σε ένα οχηματαγωγό πλοίο της εποχής επιβιβάστηκε το ιππικό για να κατευθυνθεί από το μέτωπο στο ναύσταθμο. 

Μέσα στον πανικό υπήρξε μια παράλειψη: 

Ξέχασαν να φορτώσουν σανό για τα άλογα, για τα γαιδούρια και τα μουλάρια. Κάποια στιγμή τα ζώα πείνασαν και άρχισαν να διαμαρτύρονται. Μεγάλη η αναστάτωση στο πλοίο. 

Ο καπετάνιος ζήτησε να μάθει τι συμβαίνει. Τότε ο επικεφαλής αξιωματικός του ιππικού του εξήγησε ότι μέσα στον πυρετό των προετοιμασιών είχαν ξεχάσει να φροντίσουν για την τροφή των ζώων Ο καπετάνιος αφού σκέφτηκε για λίγο του απάντησε:...

ΠΩΣ «ΠΟΛΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ» BY ISLAM ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ.....!!!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Νέας Τάξης είναι το ανακάτωμα λαών και θρησκειών με συνέπεια τον καλύτερο έλεγχο τους υπό το πρόσχημα της θρησκευτικής «ελευθερίας» και της «αντιρατσιστικής» ιδεολογίας. 


Έτσι, διάφορες εθνοφυλετικές και θρησκευτικές ομάδες ανακατεύονται με γηγενείς κατοίκους νοθεύοντας την παραδοσιακή εθνοθρησκευτική τους υπόσταση, απομυθοποιώντας και τελικά εξαλείφοντας το παραδοσιακό ιστορικό τους υπόβαθρο. 

Παράλληλα η προώθηση «χρυσών» ιδεοληψιών περί ...

Πώς το δημόσιο θα δημεύσει τις περιουσίες των Ελλήνων για χρέη άνω των 500 ευρώ . Το κόλπο για να άρουν το ακατάσχετο της πρώτης κατοικίας.

Όσοι νομίζουν ότι ο ΕΝΦΙΑ είναι μια απλή υπόθεση πλανώνται πλάνη οικτρά.

Πρόκειται επι της ουσίας για ένα καλοσχεδιασμένο κόλπο όπου το δημόσιο θα παίξει το ρόλο του κατασχέτη για λογαριασμό των τραπεζών αίροντας επί της ουσίας το ακατάσχετο της πρώτης κατοικίας.

Η κυβέρνηση με απίστευτη «μαεστρία» αποκρύβει από τους πολίτες ότι ...

Κανείς δε σας παίρνει τη περιουσία... απο φόρους ή πρόστιμα !!! Αααννν..... κάνουν αυτά που πρέπει οι Δικηγόροι .... και σας εκπροσωπούν όπως πρέπει...!!!!

Στρασβούργο, στις 13 Μαΐου 2004

Ακριβές αντίγραφο του μόνου πρωτοτύπου στην αγγλική και την γαλλική, που έχει κατατε-θεί στα Αρχεία του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Στρασβούργο, 20 Ιουλίου 2004
Ο Γενικός Γραμματέας Νομικών Υποθέσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης

Καμμένος: "Ο Σαμαράς είναι ο πρωθυπουργός των τραπεζών"

«Μετά το success story και τα 2,5 εκατομμύρια ανέργους ο πρωθυπουργός, ο πρωθυπουργός - συνεργός του κ. Βενιζέλου, τόλμησε να χρησιμοποιήσει τον όρο ράλι της οικονομίας σε μια κοινωνία όπου το 50% των καταστημάτων βάζουν λουκέτο, έξι ...

«ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ» - Γ.Γ. ΝΑΤΟ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ» Παραδοχή Βρετανού στρατηγού: «Παντελώς ανίσχυρο το ΝΑΤΟ να αντιμετωπίσει τον ρωσικό Στρατό»

Την πλήρη αδυναμία του ΝΑΤΟ να αντιτάξει ουσιαστική άμυνα στα ρωσικά στρατεύματα στην Α. Ευρώπη εάν υπάρξει γενικευμένη ένοπλη σύγκρουση ομολόγησε Βρετανός στρατηγός,

«Το ΝΑΤΟ είναι εντελώς ανίσχυρο να σταματήσει μια ρωσική εισβολή στην Ανατολική Ευρώπη εξαιτίας των περιορισμών στους αμυντικούς προϋπολογισμούς εδώ ....

ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Οι ΗΠΑ δοκιμάζουν τα «νεύρα» της Κίνας: Αποκάλυψαν την αποστολή 3 B-2A στη νήσο Guam

Την αποστολή τριών αμερικανικών στρατηγικών βομβαρδιστικών Β-2 Spirit στην βάση της νήσου Guam του Δυτικού  Ειρηνικού αποκάλυψε σήμερα το Πεντάγωνο σε μια περίοδο όπου η ένταση μεταξύ της Κίνας και των ΗΠΑ βρίσκεται σε κορύφωση.
Όπως ανακοινώθηκε τα τρία στρατηγικά βομβαρδιστικά ολοκλήρωσαν την αποστολή τους αυτή την εβδομάδα,, πραγματοποιώντας πτήσεις επιχειρησικής ετοιμότητας στην περιοχή.
«Η εκπαιδευτική αυτή ανάπτυξη των ....

Υποχρεωτική στράτευση γυναικών και επαναφορά του Ελληνικού Γένους στις στρατιωτικές Σχολές ζητεί η Ε.Α.Α.Σ!

Την στράτευση γυναικών και την επαναφορά του Ελληνικού Γένους, ως προϋπόθεση για τη συμμετοχή των υποψηφίων για την εισαγωγή τους στις Στρατιωτικές παραγωγικές ζητεί η θεσμική Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ) καθώς "Δεν είναι πλέον δυνατόν η στράτευση μόνο των ανδρών να καλύψει τις ανάγκες άμυνας της χώρας όχι μόνο σήμερα, αλλά και τα επόμενα χρόνια που λόγω του δημογραφικού προβλήματος θα εντείνεται το πρόβλημα".
Επίσης και κάτι άλλο...

Καλλίμαχος ο Αφιδναίος: Ο πολέμαρχος νικητής του Μαραθώνα!

Οι δέκα Αθηναίοι στρατηγοί, ένας από κάθε φυλή της Αττικής, συζητάνε για το τι πρέπει να πράξουν, δηλαδή, αν πρέπει να δώσουν την μάχη τώρα εδώ στην πεδιάδα του Μαραθώνα ή να αποχωρήσουν. 

Οι διαφωνίες είναι πολύ έντονες. 

Οι πέντε υποστηρίζουν πως...
πρέπει να μείνουν και να πολεμήσουν μέχρις εσχάτων για τα ιδανικά και την πολυαγαπημένη τους πατρίδα, ενώ οι άλλοι πέντε να αποχωρήσουν αμέσως και να αποφασίσουν μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες.

Η συζήτηση έχει φτάσει σε τέλμα. 

Ο Μιλτιάδης ο μοναδικός που έχει σχηματισμένη άποψη για τους Πέρσες, μιας και τους έζησε από κοντά, επιμένει η μάχη να δοθεί εδώ χωρίς άλλη καθυστέρηση. 

Παίρνει με το.....

Ντοκιμαντέρ της ΕΤ2 του 1988 για την αρχαία Αμφίπολη!

Η περιοχή της Αμφίπολης και ο πολιτισμός που ανέπτυξε στην αρχαιότητα είναι το αντικείμενο αυτής της ξενάγησης, στα πλαίσια της τηλεοπτικής σειράς «ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ» που προβλήθηκε στην ΕΡΤ το 1988.

Παρουσιάζεται η..

Δημήτρης Καζάκης :Χωρίς εθνική κυριαρχία και αυτοδιάθεση δεν μπορεί να υπάρξει προκοπή....

      Δείτε πόσο ανήμπορες είναι οι αγορές κεφαλαίου με τους εξαγορασμένους δικαστές και τους πολιτικούς τους μπροστά σε μια χώρα που ξέρει να υπερασπίζεται την εθνική της κυριαρχία. 

Δείτε τι ατομικό όπλο κρατά στα χέρια του ένας λαός απέναντι σε κάθε αποικιοκρατική επιβουλή, όταν ξέρει να προασπίζεται την εθνική του αυτοδιάθεση.

Ο λόγος περί Αργεντινής. 

Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά ακόμη να καταρρεύσει η οικονομία της και να πνιγεί στο χάος η κοινωνία της, σχεδόν ένα μήνα μετά την επίσημη πτώχευση της χώρας από το δικαστικό σύστημα της Νέας Υόρκης και τους διεθνείς οίκους ανοχής, όπως S&PFitch,Moody's.

Κι ενώ οι κασσανδρικές προφητείες συνεχίζονται από τα έμμισθα παπαγαλάκια, η κυβέρνηση της Αργεντινής κατέθσε νόμο που κάνει .....

Δίχως μέτρο, χωρίς αιδώ...



Ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, το ΤΑΙΠΕΔ ετοιμάζεται να βάλει πωλητήριο στη λιμνοθάλασσα Καλοχωρίου, που μάλιστα αποτελεί προστατευόμενο υδροβιότοπο. Θυμηδία, δε, προκαλεί ότι στο όνομα της αξιοποίησης επέλεξαν να αναφέρουν ως προτεινόμενη χρήση την εγκατάσταση «logistics».

Πρόκειται για τμήμα μιας ευρύτερης προστατευόμενης περιοχής, που είναι χαρακτηρισμένη Εθνικό Πάρκο...

Ολόκληρη η (ανεκδιήγητη) ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου για το "αντιρατσιστικό"!!!

Ανακοίνωση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου:

«Συνήλθε σήμερα Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014, στην δεύτερη Συνεδρία Της για τον μήνα Αύγουστο η Διαρκής Ιερά Συνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.

Η γενική άποψη του…

O “μαύρος Αύγουστος” του 1922, ο ξεριζωμός της Ελληνικής Μ. Ασίας

Μετά τις περήφανες νίκες του σκληρά δοκιμαζόμενου Ελληνικού Στρατού στο Εσκί Σεχίρ, στην Κιουτάχεια και στο Αφιόν Καραχισάρ, οι οποίες όμως δεν επέφεραν την καταστροφή του Κεμαλικού στρατού, το Ελληνικό πολεμικό συμβούλιο αποφασίζει τη συνέχεια της προέλασης. 

Εκεί γράφονται μερικές από τις πιο λαμπρές σελίδες του Έλληνικού Στρατού. 

Παρόλη την...

Παράνοια! Χωρίς αναισθητικό (και πάλι) ο «νέος» ΕΝΦΙΑ!

Τρία συν ένα «όχι» είπαν χθες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος στα αιτήματα για ελαφρύνσεις στον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων. 

Απέρριψαν την...
πρόταση για την καταβολή του φόρου σε επτά δόσεις, «ψαλιδίζοντας» τον αριθμό σε έξι (που θα καταβληθούν παράλληλα με τον φόρο εισοδήματος), πέταξαν στις «συμπληγάδες» της τρόικας το σενάριο για έκπτωση σε όσους καταβάλουν εφάπαξ το χαράτσι, ενώ μετέθεσαν για το 2015 τις μειώσεις του χαρατσιού για τα ξενοίκιαστα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα.

Και το.....

Ποιοι ''πικραμένοι''...κυβερνάνε ακόμα...???


O "αρχηγός" που....έσπασε όλα τα ρεκόρ.....



Με άνεση ο Πρωθυπουργός της χώρας κατέρριψε όλα τα ρεκόρ των προηγούμενων "αρχηγών" του Ελλαδιστάν συντρίβοντας κυριολεκτικά ...
τα ρεκόρ των Παπανδρέου, Καραμανλή , Σημίτη κλπ....

Ποιος τη χάρη μας....