Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

Η σημερινή μας κατάσταση, δεν είναι τίποτε άλλο από τη χρεοκοπία της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας που άρχισε το 1974 και συνεχίζεται ακόμα και σήμερα. 

Μια χρεοκοπία, όχι μόνο οικονομική, αλλά χρεοκοπία σε όλους τους τομείς, με κεντρικό άξονα φυσικά το ακατάλληλο Σύνταγμα της χώρας. 
Μιλάμε δηλαδή για κανονική παρακμή.  Μέσα σ’ αυτό το διάστημα πολλοί ήταν οι υπεύθυνοι πολιτικοί για τις σημερινές εξελίξεις. 

Όμως υπάρχουν κάποιοι που είναι ιδιαίτερα πολιτικά υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας. Αυτοί, κατά τη γνώμη μας είναι:

1)Σημίτης, γιατί μπήκαμε στο ευρώ χωρίς
να έχουμε κατάλληλες οικονομικές υποδομές και με διαδικασίες ....

Peter Spiegel: Η ΕΕ σπρώχνει την Ελλάδα σε defacto έξοδο από την Σέγκεν.

«Τελικά ο κύβος ερρίφθη» με αυτή την φράση που στην Αμερικανική της εκδοχή αναφέρει ότι το «παπούτσι ερρίφθη», ο Peter Spiegel των Financial Times ξεκινά την αξιολόγηση του τελεσιγράφου που έστειλαν οι Βρυξέλλες στην Αθήνα σχετικά με την εφαρμογή της συμφωνίας Σέγκεν για τον έλεγχο της ροής των μεταναστών .

Μετά από μήνες ήπιων ή λιγότερο ήπιων προειδοποιήσεων
αναφέρει ο Αμερικανός δημοσιογράφος των Financial Times, οι Βρυξέλλες έκαναν το πρώτο τους βήμα πριν δώσουν πράσινο φώς στους συνοριακούς ελέγχους σε όλη την Ευρώπη, για έως και δύο χρόνια, σπρώχνοντας την Ελλάδα προς την κατεύθυνση μιας de facto αναστολής της Σένγκεν.

Η έκθεση της Κομισιόν για την Ελλάδα βρήκε «σοβαρές ελλείψεις» στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται  η Αθήνα τα εξωτερικά ...

Σε σπιράλ φθοράς η Ελλάδα – Γιατί τα πράγματα θα εξελιχθούν χειρότερα...


Οι πιέσεις που ασκούνται πότε με το Grexit, πότε με την Σένγκεν δείχνουν ότι η ΕΕ δεν εμπιστεύεται την Ελλάδα.

Η ελληνική κυβέρνηση αγωνιωδώς προσπαθεί να αποτρέψει τα χειρότερα και υποχρεώνεται να εφαρμόσει ένα καθαρά υφεσιακό μνημόνιο, αλλά το αποτέλεσμα της προσπάθειας δεν διασφαλίζει το μέλλον της Ελλάδος που είναι παγιδευμένη σε σπιράλ φθοράς. 

Γιατί τα πράγματα θα εξελιχθούν χειρότερα από ότι έχει εκτιμηθεί για οικονομία τράπεζες;

Οι εγχώριοι οικονομολόγοι και όσοι παρακολουθούν αριθμοδείκτες επιμένουν ότι η ύφεση το 2016 δεν θα είναι -0,3% ή -0,4% αλλά πάνω από -1%.

Το χειρότερο όλων είναι ότι τα μέτρα που λαμβάνονται δεν έχουν καμία....

Το Σάββατο καταφθάνει το κουαρτέτο στην Αθήνα.

Το Σάββατο αναμένονται στην Αθήνα οι επικεφαλής του κουαρτέτου, κ.κ. Ντέκλαν Κοστέλο (ΕΕ), Ντέλια Βελκουλέσκου (ΔΝΤ), Ράσμους Ρέφερ (ΕΚΤ) και Νικόλα Τζιαμαρόλι (ESM).

Την επιστροφή των επικεφαλής της αποστολής των θεσμών στην Αθήνα, μέσα στο Σαββατοκύριακο, επιβεβαίωσε
πριν από λίγο ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,Μαργαρίτης Σχοινάς.

Όπως ανέφερε ο κ. Σχοινάς, οι επικεφαλής της αποστολής μαζί με τα τεχνικά κλιμάκια που βρίσκονται, ήδη, στην Αθήνα θα ξεκινήσουν τις συζητήσεις με τις ελληνικές Αρχές στις αρχές της εβδομάδας.

Η διαπραγμάτευση θα αρχίσει μέσα ..

Oι φίλοι του....του εθνομηδενιστή...!!

Χρυσά δαχτυλίδια κρατουμένων από το στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς... απόθεταν τιμαλφή, ρολόγια, και προσωπικά αντικείμενα, τους αφαιρούσαν τα χρυσά δόντια και τους πήγαιναν μετά στο θάλαμο αερίων και τον αποτεφρωτήρα...

Υγιεινή Διατροφή...Δείτε

7 "ΜΗ" μετά το φαγητό
Μη καπνίσετε – Ειδικά πειράματα έχουν αποδείξει ότι το ένα τσιγάρο μετά το φαϊ ισούται με.. 10 !!!! Οπότε αυξάνονται αυτομάτως οι πιθανότητες του καρκίνου.

Μη φάτε αμέσως φρούτα – Θα ....

''Ποια 2 ελληνικά νησιά θα χτυπήσει η Τουρκία''


Δείτε το βίντεο...

Την ώρα που οι δημοσιογραφικές πόρνες ουρλιάζουν για τις επιδοτήσεις των αγροτών...ιδού οι λεηλάτες ,τα χρέη τους και τα κλεμμένα ..λεφτά τους έξω σε παράκτιες εταιρείες...

Υ.Γ  ΟΛΟΙ  ΤΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ  ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ...

Τα παιδιά μας θα μείνουν στην Ελλάδα... διώξτε τα δικά σας!

Τα παιδιά μας θα μείνουν στην Ελλάδα... διώξτε τα δικά σας!
Αγώνας για το αυτονόητο... 
Τα υπόλοιπα θα τα βρει..... η ''υπηρεσία''

Ο χρόνος των «αριστερών» απατεώνων τελείωσε… Τώρα πρέπει να αρχίσει ο χρόνος της ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ της λαϊκής ΟΡΓΗΣ…


Τη διάσταση της χιονοστιβάδας και τη μορφή της ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ έχουν πάρει οι κινητοποιήσεις των αγροτών: Μια «επιδημία» παλλαϊκού ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ…

Απέναντι στην κυβερνητική μοχθηρία των αντιασφαλιστικών, φορολογικών και αντιαγροτικών μέτρων έχει συγκροτηθεί, ίσως για πρώτη φορά, ένα ισχυρό Ενιαίο Αγωνιστικό Μέτωπο, από αγρότες, κτηνοτρόφους και αλιείς, με έντονα και εκρηκτικά πολιτικά χαρακτηριστικά: Τόσο ενάντια στην κυβέρνηση, όσο και ενάντια στο σύνολο των ανδρεικέλων του Μνημονιακού Μετώπου.

Αυτό το Ενιαίο Μέτωπο της αγωνιστικής εξέγερσης του αγροτικού κόσμου ...

Μητσοτάκης – Σημίτης υπερχρέωσαν τη χώρα.
















«Να ποιοι υπερχρέωσαν τη χώρα» γράφει ο πρώην υπουργός Δημήτρης Τσοβόλας παραθέτοντας έναν πίνακα με τη σύνθεση του χρέους της Κεντρικής Διοίκησης από το 1987 έως το 1997.
Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει:
«Πιο κάτω παραθέτω τον πίνακα 6.1 με τίτλο “Σύνθεση Χρέους Κεντρικής Διοίκησης (ποσά σε δισεκ. δρχ)” των ετών από 1987 έως και 1997. Είναι απολογιστικά (οριστικά στοιχεία).
Ο πίνακας αυτός της εξέλιξης του χρέους περιλαμβάνεται στην Εισηγητική έκθεση του Προϋπολογισμού έτους 1998 (Κυβέρνηση του κ. Σημίτη), (σελίδα 180) η οποία ψηφίστηκε από την Βουλή και έγινε νόμος του Κράτους
Δείτε...

Αρχίζουν ηλεκτρονικά οι κατασχέσεις από τον Απρίλιο από τον.."κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη"


Το καλό παιδί- το υπάκουο υπαλληλάκι - ο "αριστερός" οσφυοκάμπτης ...διαπραγματεύεται...

"Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" ήταν το κεντρικό σύνθημα του Τσιπρανδρέου και στις τελευταίες εκλογές...


Ηλεκτρονικά οι κατασχέσεις λοιπόν..

Ξέρετε τι σημαίνει αυτό ε΄?....

Stratfor: Ιδού γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι υπό κατάρρευση.

Stratfor: Ιδού γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι υπό κατάρρευση
Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό πείραμα στην ιστορία των πολιτικών θεσμών. Η Ένωση, η οποία ξεκίνησε ως οικονομική κοινότητα ανεξάρτητων κρατών με παρόμοιες πολιτιστικές αξίες, απέκτησε και χαρακτηριστικά πολιτικής ένωσης, αναφέρει τοStratfor.
Φαινόταν ότι 15 χρόνια μετά την υπογραφή της Συνθήκης του Μάαστριχτ για την δημιουργία της ΕΕ, η ανθρωπότητα είχε μάθει να χτίζει και να διατηρεί ένα κράτος χωρίς να στηρίζεται στη βία και τον εξαναγκασμό.
Όμως, μετά το 2010 η δομή άρχισε να ραγίζει, λέει ...

Τι θα γίνει σε λίγο καιρό, όταν στη μητροπολιτική Ελλάδα θα έχουμε περισσότερους Μουσουλμάνους από όσους είχαμε κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας;

Αντιστράτηγος (ε.α) Νικόλαος Ταμουρίδης Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ
Η πολυσυζητημένη και, κατά το μάλλον ή ήττον, έντεχνα σχεδιασμένη »σύγκρουση των πολιτισμών» του Χάντιγκτον, φαίνεται πλέον ότι δομείται και κατατίθεται στην ευρασιατική γεωπολιτική παλαίστρα.
Μεγάλο θύμα η Ελλάδα, η οποία βρίσκεται κυριολεκτικά στο έλεος του σφοδρότερου πολιτικοκοινωνικού κυκλώνα της νεότερης ιστορίας της. Το πρόβλημα της υπερσυγκέντρωσης προσφύγων και  μεταναστών έχει καταστεί τόσο δυσεπίλυτο, που απειλεί πλέον άμεσα την κρατική και εθνική υπόσταση της χώρας μας.
Οι Ευρωπαίοι »σύμμαχοί» μας κοιτάζουν τα του οίκου τους. Άλλοι αναστέλλουν Συνθήκες, κατά το δοκούν, και κλείνουν τα σύνορά τους, άλλοι δέχονται επιλεκτικά μόνο τους μορφωμένους, άλλοι μας κατηγορούν για αδυναμία φρούρησης των συνόρων και μας απειλούν.....

Αντί για «ελάφρυνση του χρέους», πάμε για 4ο μνημόνιο!

editorial-28-1
Γράφει ο Ceteris Paribus
Για να κάμψει τις ενστάσεις και τις αντιστάσεις στο Ασφαλιστικό και τα μέτρα για τους αγρότες, η κυβέρνηση επιστρατεύει μια απειλή και μια υπόσχεση: Η απειλή είναι το Grexit, η δε υπόσχεση, ότι με την ψήφιση του Ασφαλιστικού και την επιτυχή ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης ανοίγει ο δρόμος για τη διευθέτηση του χρέους.
Όσον αφορά την απειλή, θα παρατηρήσουμε ότι δεν είναι καθόλου πρωτότυπη, αφού την επιστράτευσαν σε κάθε δύσκολη καμπή των εξελίξεων μετά το 2010 όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις – με τη διαφορά ότι η επαναφορά της από ....