Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΜΕGA, καλούν σε κινητοποιήσεις .έξω από το κανάλι.!!!



"Για όσους δεν το έχουν καταλάβει, (οι μεγαλομέτοχοι) οδηγούν το κανάλι στη χρεοκοπία με σκοπό να μας αφήσουν απλήρωτους μετά από τόσα χρόνια που εξυπηρετήσαμε τα συμφέροντά τους."...

Πρόσκληση σε μαζική κινητοποίηση την Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου, στις 12.00 έξω από το Mega, στην οδό Μεσογείων 117, απευθύνουν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού.


Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν


  •  τους μεγαλομέτοχους του Mega ότι παίζουν με τις τύχες τους, με .....

Εκτροχιάζεται η συμφωνία με το Ισραήλ; Η Τουρκία ζητά τα πάντα δίνοντας ελάχιστα.

Εδώ και μερικές ημέρες γίνεται λόγος για τις μυστικές συνομιλίες Ισραηλινών και Τούρκων με σκοπό την ομαλοποίηση των διμερών σχέσεων. Μυστικές μεν αλλά δημοσιοποιημένες με κάθε επισημότητα από αρμόδιους Ισραηλινούς και Τούρκους αξιωματούχους.

Έχοντας ήδη εξασφαλίσει, όπως η ίδια θεωρεί, την
επίσημη συγνώμη του Ισραήλ για το επεισόδιο του Μαβί Μαρμαρά το 2010, η Τουρκία αναμένει εδώ και καιρό από το Τελ Αβίβ να εκπληρώσει τους δύο ακόμα όρους που έχει θέσει στον Πρωθυπουργό Νετανιάχου. 

Οι όροι αυτοί είναι η καταβολή αποζημιώσεων στις οικογένειες των θυμάτων και την άρση του αποκλεισμού της Λωρίδας της Γάζας. Ο δεύτερος όρος απορρίπτεται, πάντως, από το Ισραήλ και είναι σχεδόν αδύνατο να τον δεχθεί.

Διαρροές από ...

Αποκάλυψη! Έρχεται το 4ο Μνημόνιο...

Η Κομισιόν "δείχνει τα δόντια της". Το "μήνυμα" για πιο αυστηρή δημοσιονομική παρακολούθηση στην Ελλάδα αλλά και σε άλλα κράτη της ΕΕ που έχουν σχετικά "χαλαρές" διαδικασίες χάραξης, εκτέλεσης και -κυρίως- τροποποίησης των στόχων του προϋπολογισμού δίνει μέσα από έκθεσή της για τα μεσοπρόθεσμα προγράμματα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Τι "ψάχνει" η έκθεση

Η συγκεκριμένη έκθεση της Κομισιόν παρουσιάζει ως παράδειγμα προς μίμηση τον τρόπο που τηρούν....

Η Ελλάδα μας είναι ένα τρελοβάπορο... ΒΙΝΤΕΟ

 Το τρελοβάπορο του Ελύτη που ταξιδεύει μέσα στον χρόνο... 
Το τρελοβάπορο - Ελλάδα κατορθώνει πάντοτε να συνεχίζει το ταξίδι του και να ξεπερνά κάθε δυσκολία... 
Έτσι και τώρα, όπως και πάντοτε, τίποτε δεν πρόκειται να διακόψει αυτό το αέναο ταξίδι... Όσο υπάρχουν Έλληνες...! Όσο υπάρχω Εγώ κι Εσύ... Εμείς...!

'......Άλλωστε... ποια μάνα εγκαταλείπει το σπίτι και τα παιδιά της...

Βρίσκομαι στην Ευρώπη! Είμαι μικρή χώρα, μια κουκκίδα στον παγκόσμιο χάρτη, έχω όμως το καλύτερο "οικόπεδο" στον πλανήτη...!

Διακρίνομαι για την Ιστορία μου...,
τους Αγώνες μου..., 
την Αντίστασή μου..., 
την Ψυχή και τον Πατριωτισμό μου!!! 


Όλοι με ζηλεύουν........ Πάντα με ζήλευαν γι αυτό και πάντα είχα εχθρούς

Οι Γερμανοί και τα όνειρα τους για την δημιουργία «γερμανοκίνητου» ευρωπαϊκού στρατού .

Το Βερολίνο από ότι διαφαίνεται έχει αναλάβει εργολαβικά την δημιουργία του ευρωπαϊκού υπερκράτους. Απαραίτητη όμως  προϋπόθεση για την εδραίωση ενός...
VERMACHT
Το Βερολίνο από ότι διαφαίνεται έχει αναλάβει εργολαβικά την δημιουργία του ευρωπαϊκού υπερκράτους. Απαραίτητη όμως  προϋπόθεση για την εδραίωση ενός τέτοιου σχεδίου παίζει ένας ευρωπαϊκός στρατός, ο οποίος θα ελέγχεται κυρίως από την Γερμανία.
Ο « κρυφός» ή άτυπος Καγκελάριος της Γερμανίας Β.Σόιμπλε , ο οποίος μόνο « χολή» στάζει για την Ελλάδα , ομολόγησε το σχέδιο αυτό με αφορμή το μεταναστευτικό ζήτημα.
Οι Γερμανοί θεωρούν ως κύριο εμπόδιο στα « επεκτατικά σχέδια τους» την παρουσία εθνικών στρατιωτικών δυνάμεων των ευρωπαϊκών χωρών.
Διότι μπορούν να χρεώνουν και να  αγοράσουν σχεδόν τα πάντα π.χ στην Ελλάδα ,  σε ενδεχόμενη όμως προσπάθεια «κατάσχεσης» εθνικής γης , θα βρουν απέναντι τους τις πανίσχυρες ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.
Αυτό το « πρόβλημα» οι πάντα λεπτολόγοι και υπομονετικοί Τεύτονες το «παλεύουν» με ....

«Σταματήστε τον Ντράγκι!» - Άρθρο «καταπέλτης» της Deutsche Welle.

Μηδενισμός των τόκων, μεγάλη ρευστότητα, φθηνό πετρέλαιο, ακμάζουσες αγορές μετοχών: το 2015 ήταν κάθε άλλο παρά ανιαρό. Κι όλα
δείχνουν ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δραματικά, σχολιάζει στο άρθρο του ο Χένρικ Μπέμε από τη Deutsche Welle.

Ο ηττημένος του 2015 ονομάζεται Μάριο Ντράγκι. Στα βιβλία ιστορίας θα διαβάζουμε κάποτε: ήταν ο άνθρωπος που άφησε τα φράγματα να σπάσουν, όταν στις αρχές του έτους έθεσε σε ισχύ ένα γιγάντιο πρόγραμμα αγοράς ομολόγων, για να χυθούν στην αγορά εκατομμύρια εκατομμυρίων ευρώ. Το όλο εγχείρημα το ....

Έρχεται η μεγάλη σύγκρουση - Θα το τολμήσει η Τουρκία???

Παραμονές πρωτοχρονιάς και το πρώτο μεγάλο βήμα προς μια γενικευμένη σύγκρουση στην Συρία έχει γίνει... 

harita

Από την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου οι Κούρδοι με την άμεση και ουσιαστική βοήθεια των ρωσικών βομβαρδιστικών πέρασαν δυτικά του Ευφράτη ποταμού στο έδαφος των Τζιχαντιστών και προωθούνται στη πόλη Menbiç, σαν πρώτο σταθμό προς την πόλη Cerablus στα σύνορα με την Τουρκία. 

Υπενθυμίζεται πως η Άγκυρα είχε δηλώσεις επανειλημμένα πως αν οι Κούρδοι περάσουν δυτικά του Ευφράτη αυτό θα σημάνει......

Η απάτη του χρέους (ένα ενδιαφέρον άρθρο καθηγητή πανεπιστημίου)

Έχετε δανείσει 100 ευρώ σε έναν με μισθό 100 ευρώ και 500 ευρώ σε κάποιον με μισθό 1.000 ευρώ. Ο πρώτος σας χρωστάει το 100% του μισθού του ενώ ο δεύτερος σας χρωστάει το 50% του μισθού του... 
77917506_nosmorituri1
Βάσει ποιας λογικής θα κυνηγούσατε τον πρώτο που αδυνατεί να πληρώσει το χρέος του και θα αφήνατε τον δεύτερο που ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσει; Γιατί προσπαθείτε να........ πάρετε τα 100 και όχι τα 500; Αυτό ακριβώς είναι που

Ποιός κρατάει τα κλειδιά του πλανήτη…

nato vs russia
Άρθρο στην ιστοσελίδα του ΝΑΤΟ, αποκαλύπτει στοιχεία για το λόγο που όλοι θέλουν την χώρα μας..
Σύμφωνα με την έκθεση του ΝΑΤΟ, η Ελλάδα και η Σουηδία είναι οι δύο χώρες που κατέχουν νησιά τα οποία έχουν μεγάλη γεωστρατηγική αξία. Αυτό μπορεί να χρησιμεύει ως μόχλευση σε σχέση με την μεγάλη προσοχή της Ρωσίας ειδικά σε αυτές τις δύο χώρες.

Το ΝΑΤΟ, στην έκθεσή του προειδοποιεί τονίζοντας, ότι αυτά τα νησιά έχουν τεράστιο γεωπολιτικό ρόλο, και η σωστή προσέγγιση στο θέμα, θα βοηθήσει στο να αποτραπεί αποτελεσματικά η ρωσική επέκταση .

Όσο αφορά την Ελλάδα που βρίσκεται εν μέσω της χειρότερης οικονομικής και πολιτικής κρίσης που έχει βιώσει ποτέ, παρά το γεγονός ότι......

Θαλής ο Μιλήσιος, «Πάντα πλήρη θεών και δαιμόνων»

«Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι» «Πάντα πλήρη θεών και δαιμόνων». Σύμφωνα με τον Αριστοτέλη, ο Θαλής υπήρξε ο πρώτος φιλόσοφος και η φιλοσοφία αρχίζει με αυτόν. 


Δεν υπήρξε γνωστός σε εμάς φιλόσοφος πριν από τον Θαλή τον Μιλήσιο. Υιός του Εξαμύου και της Κλεοβουλίνης, γεννήθηκε στα τέλη του 7ου π.κ.ε. αιώνα και πέθανε στα μέσα του 6ου.


Η σκέψη του ουσιαστικά σηματοδοτεί την αφετηρία της οργανωμένης Ελληνικής Φιλοσοφίας και ο ίδιος -θεμελιωτής της λεγομένης «Ιωνικής Σχολής»- απεκλήθη ορθώς από τους σύγχρονους ελληνιστές μελετητές, «Πατέρας Της Φιλοσοφίας»: «πρώτος την περί φύσεως ιστορίαν τοις Έλλησιν εκφήναι» (όπως έγραψε ο Σιμπλίκιος).


Μια αληθινά πολυεπίπεδη ....

Γερμανικός Τύπος: Η Ευρώπη ετοιμάζει επανάσταση ενάντια στις πολιτικές της Α. Μέρκελ !!

grexit3-656x410
Οι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές χώρες είναι σφόδρα δυσαρεστημένες με την  προκλητική πολιτική της κυριαρχίας από την Γερμανία, η οποία  υποβάλλεται σε σκληρή κριτική κατά της δράσης της Α. Μέρκελ, γράφουν  τα  γερμανικά  μέσα μαζικής ενημέρωσης, σύμφωνα με το  πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.
Πολλές ευρωπαϊκές χώρες ανοικτά πλέον αντιτίθενται  στην  πολιτική της πίεσης και  του εξαναγκασμού που επιδιώκει η Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.
Επίσης η πίεση από την

Αποκλειστικό! Τελειώνουν τον Τσίπρα…

tsipras end
Ο Πρωθυπουργός όπως όλα δείχνουν ετοιμάζει το «κύκνειο» άσμα του στο Νταβός. Σύμφωνα με το voicenews.gr στο περιθώριο του Φόρουμ, ο Αλ. Τσίπρας αναμένεται να έχει σημαντικές συναντήσεις για θέματα, όπως το προσφυγικό και η έναρξη της συζήτησης για την απομείωση του ελληνικού χρέους, αλλά και οι συνολικότερες εξελίξεις στην Ευρώπη, σε συνάρτηση με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν με τον σχηματισμό κυβέρνησης στην Ισπανία.
Το διάστημα που θα βρεθεί ο Έλληνας πρωθυπουργός στο Νταβός, άλλωστε, θα κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα για το ασφαλιστικό, ενόψει του κλεισίματος της αξιολόγησης.
Εξ ου και οι συναντήσεις στο ......περιθώριο με ηγέτες, όπως η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγ