Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΣΑ ΞΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! Ανατροπές σε μισθούς και επιδόματα με αντάλλαγμα ένα ελληνικό αίτημα – Δείτε τι ζητάμε

Η δρομολόγηση μέτρων που θα επιφέρουν βαθιές τομές στο Δημόσιο, με αντάλλαγμα τη μείωση του πρωτογενούς πλεονάσματος από 3,5% σε 2,5%

αποτελεί βασικό θέμα μιας παρασκηνιακής όσο και πολυπαραγοντικής διαπραγματεύσεις μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών της χώρας, όπως περιγράφει το πρωτοσέλιδο της «Καθημερινής της Κυριακής».


Σύμφωνα με την εφημερίδα, η ελληνική θέση για....

Πως θα φτάσουν οι Ρώσοι στα στενά, ποιος θα τους καλέσει, ποιος θα ναι ο νέος ψυχρός πόλεμος. Πως θα γίνει θερμός...

Mavroforemenos Kostas

- Περαιτέρω σύσφιξη σχέσων μεταξύ Τουρκίας- Ρωσίας
- Περαιτέρω κλιμάκωση των σχέσων μεταξύ Τουρκίας - ΗΠΑ

- Διαδικασία ένταξης της Τουρκίας στην Ευρασιατική Ένωση

- Υπογραφή στρατιωτικής συμμαχίας μεταξύ Τουρκίας - Ρωσίας

- Ενίσχυση του PKK από τις ΗΠΑ - ζήτημα Κουρδικού κράτους

- Διαδικασία εξόδου της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ

- Μεγάλη επιχείρηση της ΗΠΑ για αποσταθεροποιήση και εμφύλιο στην Τουρκία με στόχο την ....

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΕΟΖ.

THE WAY BACK, Colin Farrell (center lower right), 2010. ©Newmarket Releasing

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΙΤΡΙΝΑ

Greek Spirit
24-7-2016

Πριν από ένα χρόνο ( 13-9-2015) έγραψα με αφορμή την πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης σε Σαουδάραβες ότι συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η εξαγορά της ελληνικής οικονομίας από καταριανά επενδυτικά σχήματα με »μπροστινούς΄΄ τους Τούρκους.
Πριν βιαστεί κάποιος να επικροτήσει και να επιχαίρει για την δήθεν δημιουργία θέσεων εργασίας ας διαβάσει παρακάτω τι σημαίνει η εξαγορά της Ελλάδας από τα ισλαμικά κεφάλαια. 
Δυστυχώς σήμερα 23-7-2016 μαθαίνουμε ότι πωλήθηκε και το HILTON σε τούρκο -άραβες(Σε στρατηγική συμμαχία για τη διεκδίκηση του Hilton προχωρούν η τουρκική Dogus και ο όμιλος Κωνσταντακόπουλου ) . 
Δεν ....

Stratfor: “Ο τουρκικός στρατός αποδυναμώνεται θα χρειαστεί χρόνια η ανάκαμψή του”!

Stratfor: “Ο τουρκικός στρατός αποδυναμώνεται θα χρειαστεί χρόνια η ανάκαμψή του”!
Το αμερικανικό think tank Stratfor σε ανάλυσή του υποστηρίζει ότι ο τουρκικός στρατός αποδυναμώνεται και γράφει ότι “θα χρειαστούν χρόνια για να ανακάμψουν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. 
Αυτά είναι χρόνια που δεν έχει στη διάθεσή της η Τουρκία. Η αστάθεια στην περιοχή βαθαίνει και η Τουρκία χρειάζεται επειγόντως βοήθεια για να περιοριστεί αυτό το χάος”.
Το Stratfor στην ανάλυσή του επισημαίνει ότι μπορεί το πραξικόπημα να απέτυχε,  οι «μετασεισμικές δονήσεις» του όμως μπορεί να παραλύσουν την Τουρκία για μεγάλο χρονικό διάστημα.
“ Ο Ερντογάν και οι υποστηρικτές του από καιρό έχουν γίνει παρανοϊκοί με το ενδεχόμενο στρατιωτικού πραξικοπήματος με την Τουρκία να έχει ζήσει τέσσερα από το 1960”,γράφει το Stratfor και προσθέτει:
“Ο Τούρκος πρόεδρος θα .....

Αναπόφευκτη μια ελληνοτουρκική σύγκρουση;;;;

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/01/cf80cebfcebbceb5cebccebfcf83-cf84cebfcf85cf81cebaceb9ceb1cf83-ceb5cebbcebbceb1ceb4ceb1cf83.jpg
Απόρρητα έγγραφα αποκαλύπτουν πως Ελλάδα και Τουρκία δύσκολα θα αποφύγουν ένα θερμό επεισόδιο μέσα στους επόμενους 6 μήνες

Εξαιρετικά δυσοίωνο εμφανίζεται το μέλλον των ελληνοτουρκικών σχέσεων. 


Οι ΗΠΑ με παρέμβαση τους ζήτησαν από την ελληνική κυβέρνηση να μην εκδώσει τους 8 πραξικοπηματίες στην Τουρκία!!! 

Η παρέμβαση αυτή σημαίνει ότι η Ελλάδα μπαίνει στη μέση μετά και ....

Να, και κάτι καλό για την τσέπη μας. Σβήνονται πρόστιμα και προσαυξήσεις σε όσους δεν τα τακτοποίησαν για λόγους ανωτέρας βίας.

k9-15
Δεν ήξερες πως χρώσταγες στην εφορία και για αυτό δεν πλήρωσες; Δεν πειράζει, γιατί, βάσει της απόφασης που εκδόθηκε με Γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, απαλλάσσονται από πρόστιμα και προσαυξήσεις για οφειλές, όσοι δεν τα τακτοποίησαν για λόγους ανωτέρας βίας.

Η γνωμοδότηση αυτή αναφέρεται στη δυνατότητα υπαγωγής στις διατάξεις του άρθρου 6 του Κ.Ε.Δ.Ε.:

  1. βεβαιωμένων οφειλών που έχουν ....

Τι πρέπει να ξέρετε όταν ταξιδεύετε με πλοίο - Δικαιώματα και υποχρεώσεις των καταναλωτών.

Στην Ελλάδα, το ακτοπλοϊκό ταξίδι αποτελεί μια ευχάριστη και συμφέρουσα επιλογή μετακίνησης, είτε πρόκειται για ταξίδι αναψυχής είτε όχι. 


Υπάρχουν όμως κάποια δικαιώματα και υποχρεώσεις των καταναλωτών, ώστε να μπορούν να αξιοποιούν στο έπακρο τα πλεονεκτήματα των ακτοπλοϊκών μεταφορών.


Η Ανεξάρτητη Αρχή Συνήγορος του Καταναλωτή και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας ενημερώνουν και συμβουλεύουν τα εξής:


Kατά την κράτηση του εισιτηρίου


1. Ο εκδότης του εισιτηρίου οφείλει να...

Ζούμε σε συνθήκες μιάς οιονεί δικτατορίας!

Η καταπάτηση πλέον του Συντάγματος με"αναγκαστικούς"-κατοχικούς νόμους (άνομους και εντελώς παράνομους) έχει καταντήσει γαϊτανάκι, που η "πρώτη φορά υπηρετριούλες των τοκογλύφων" κυβέρνηση ξεσήκωσε απ' τους προηγούμενους προδότες, και ακολουθεί πιστά.

Ακόμη και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, ενός κλάδου που τόσο απροκάλυπτα τα τελευταία χρόνια ευνόησε μνημόνια και δωσιλογικές κυβερνήσεις, αντέδρασε με υπόμνημα στην νομοθετική ρύθμιση σε άσχετο νομοσχέδιο (περί "Κύρωσης της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για το έγκλημα στον Κυβερνοχώρο"), με την οποία αθωώνονται εκ των προτέρων για ποινικά και αστικά αδικήματα, όλοι όσοι θα εμπλακούν στην ιδιωτικοποίηση (ξεπούλημα) της δημόσιας περιουσίας.

Καταλήγει το υπόμνημα της Ενωσης: "..Η διάταξη αυτή...

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παραπέμπει ξανά την Ελλάδα για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά!Θέλουν λουκέτο ..... Ζήτω η ανάπτυξη και οι επενδύσεις !!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.militaire.gr/wp-content/uploads/2016/07/naypigeia1-640x330.jpg
Το ‘χουμε επισημάνει κάμποσες φορές. Οι εταίροι,φίλοι και βέβαια δανειστές Ευρωπαίοι θέλουν πάση θυσία να διαλύσουν ότι έχει απομείνει όρθιο και στα Ναυπηγεία και στην αμυντική βιομηχανία. 

Θέλουν είτε να βάλουν λουκέτο,είτε να πάρουν με εξευτελιστικό αντίτιμο ότι τους ενδιαφέρει.

Απόδειξητο γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επανέρχεται στο θέμα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και....

Η εγκατάλειψη ζώων είναι ποινικό αδίκημα! Διαβάστε τι αναφέρει ο Νόμος ...

Παντού στην Ελλάδα καθημερινά εντοπίζονται γατάκια και σκυλάκια πεταμένα σε κάδους, σε χωράφια, σε ποτάμια, σε γκρεμούς, σε πηγάδια, άλλα κλεισμένα σε πλαστικές σακούλες και σε τσουβάλια, σε απομακρυσμένες περιοχές ή και μέσα στη θάλασσα. 

Δράστες εκείνοι που δεν στειρώνουν τα ζώα τους – για να μην τα «χαλάσουν» ή και από τσιγκουνιά – αλλά αρέσκονται στο να εξοντώνουν νεογέννητα πλάσματα καθώς τα θεωρούν βρώμικα, μη ωφέλιμα, σκουπίδια.

Φυσικά αναρίθμητες είναι οι περιπτώσεις που ενήλικα ζώα εγκαταλείπονται οπουδήποτε και .....

Ο Σιωνιστής και σοσιαλιστής Πιέρ Μοσκοβισί...

Ατελείωτη και συνεχής η κομμουνιστική "επανάσταση" των τοκογλύφων! Διαβάστε για τον περιούσιο Μοσκοβισί που ήρθε πριν λίγες μέρες να ελέγξει την Ελληνική αποικία.

Η αποκαλυπτική έρευνα απο τον ....

8 Μυστικά για να Ζήσετε Πάνω από τα 100 Χρόνια από τη Φυλή Χούνζα στα Ιμαλάια!

http://share24.gr/wp-content/uploads/2016/06/8-mystika-gia-na-zisete-pano-apo-ta-100-chronia-apo-aftous-pou-ta-kataferan.jpg
Σε ένα χαμένο βασίλειο ψηλά στα βουνά των Ιμαλαΐων, σε ένα από τα βορειότερα σημεία της Ινδίας, στα σύνορα με το Κασμίρ, την Κίνα και το Αφγανιστάν ζει ένας λαός που κρατά το μυστικό της μακροζωίας, η φυλή Χούνζα.
Της Christina Sarich

Η θρυλική αυτή κοινωνία ζει στο οροπέδιο των Ιμαλαϊων, που συχνά αποκαλείται «στέγη του κόσμου» και υπάρχουν αναφορές από τους ίδιους πως ζουν μέχρι έως τα 145 χρόνια.


Η μικρή και φιλειρηνική αυτή κοινωνία, αποτελείται από μόλις 30.000 ανθρώπους, που ζουν σε μια....

Έτσι θα παγώσετε ένα ζεστό αναψυκτικό σε μόλις 2 λεπτά! [video].

Αυτό το tip θα σας λύσει πραγματικά τα χέρια ειδικά αν δεν έχετε καθόλου κρύα αναψυκτικά...
στο ψυγείο και θέλετε οπωσδήποτε να πιείτε κάτι δροσερό ή περιμένετε καλεσμένους. 


Δείτε πώς θα το καταφέρετε σε μόλις 2 λεπτά (στην κυριολεξία).

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ....

ΣΟΚ!Τυπώνουν χρήμα κρυφά στην Ευρώπη! Γιατί;...

Οι ελληνικές τράπεζες βρίσκονται σε δεινή θέση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός πως η Εθνική Τράπεζα διεγράφη από το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Το ακούσατε πουθενά;

Κανένα ΜΜΕ δεν το έπαιξε για να μην επικρατήσει πανικός.

Μήπως λοιπόν είμαστε μπροστά ....

Έρχεται ΕΝΦΙΑλτης για 1,6 εκατομμύρια ιδιοκτήτες.

Ισχυρό σοκ αναμένεται να υποστούν σε λίγες μέρες πάνω από 1.600.000 φορολογούμενοι όταν θα δουν αναρτημένα στους λογαριασμούς τους, στο TAXISnet, τα εκκαθαριστικά του φετινού ΕΝΦΙΑ.
Τα ποσά του φόρου που θα κληθούν να πληρώσουν θα είναι σημαντικά αυξημένα σε σύγκριση με το 2015 και το 2014, καθώς φέτος η κυβέρνηση ψήφισε ρυθμίσεις με τις οποίες αυξάνονται οι συντελεστές υπολογισμού του κύριου και του συμπληρωματικού ΕΝΦΙΑ, μειώνεται το αφορολόγητο του συμπληρωματικού ΕΝΦΙΑ και ...

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

Θα εκφέρουμε μια γνώμη για τα θέματα της Τουρκίας, η οποία είναι προσωπική και δεν διεκδικεί δάφνες της μόνης αλήθειας.

Πιστεύουμε πως αυτοί που υποκίνησαν το πραξικόπημα στην Τουρκία,
αυτοί και το σαμποτάρισαν.

Εκείνο που θέλει η δυτική παγκοσμιοποίηση, είναι η δημιουργία ενός κουρδικού κράτους, απόλυτα πιστού στα κελεύσματά της, το οποίο θα αρχίζει από τη Μεσόγειο και θα εκτείνεται μέχρι τα βάθη της Ασίας. 

Κύριο εμπόδιο φυσικά σ’ αυτά τα σχέδια είναι ο Ερντογάν. Από εκεί που οραματιζόταν την ανασύσταση της οθωμανικής αυτοκρατορίας, θα βρεθεί με μια Τουρκία μειωμένη. 

Αυτό φυσικά δεν μπορεί να το ανεχτεί με τίποτα όσο ζει.

Οι υποκινητές του πραξικοπήματος λοιπόν, δεν ήθελαν να ανατραπεί ο Ερντογάν και να αναλάβει μια άλλη κυβέρνηση, για την οποία θα ήταν φυσικά εξίσου αδύνατο να δεχτεί τη δημιουργία κουρδικού κράτους.

Ο στόχος του τεχνητά «αποτυχημένου» πραξικοπήματος, κατά τη γνώμη μας, είναι να ...

Οι μεγαλύτερες «παγίδες» στις ετικέτες τροφίμων...

http://i.huffpost.com/gen/4537304/images/n-FOOD-LABELS-large570.jpg
Το marketing στα τρόφιμα είναι ένα μεγάλο κομμάτι στην αγορά. 

Κάθε συσκευασία φτάνει στο ράφι του σούπερ μάρκετ, αφού έχει εξεταστεί προσεκτικά το μέγεθος της συσκευασίας, τα χρώματα, η γραμματοσειρά ή ο τρόπος που γράφοντι οι ετικέτες. 

Σκοπός της βιομηχανίας τροφίμων είναι να πουλήσει τα προϊόντα της και για αυτόν τον λόγο επιστρατεύει κάθε μέσο που διαθέτει, ώστε...

Βλέπουν τον Τούρκο Πρόεδρο να ακολουθεί επικίνδυνα μονοπάτια.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΕ! Έντονη ανησυχία για τις εξελίξεις στην Τουρκία – Οι φόβοι για «θερμό επεισόδιο» και νέες «αποστασίες» Τούρκων στρατιωτικών!
http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2016/07/polemika_ploia-600x313.jpg

Έντονη ανησυχία και προβληματισμός επικρατεί στην Αθήνα για τις εξελίξεις στη γειτονική Τουρκία και τη ρευστή κατάσταση που επικρατεί μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα και τις κινήσεις του Ταγίπ Ερντογάν.

Την κατάσταση παρακολουθούν από κοντά και οι Βρυξέλλες που βλέπουν τον Τούρκο Πρόεδρο να ακολουθεί επικίνδυνα μονοπάτια.

Όπως σημειώνει και το thetoc.gr συνεχείς συσκέψεις πραγματοποιούνται τόσο στο Μαξίμου όσο και στο υπουργείο Εξωτερικών για την....

Αν δεν μου δώσεις τους 8 σε ρίχνω λέει ο Ερντογάν στον Τσίπρα.

Ήταν στραβό το κλίμα το έφαγε και ο Γάιδαρος, λέει μιά παροιμία και αυτό φαίνεται να ισχύει για την Ελλάδα μετά το επεισόδειο των τούρκων στρατιωτικών που αυτομόλυσαν για να αποφύγουν την εκδίκηση Ερντογάν.


Η κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά την προσγείωση του τούρκικου ελικοπτέρου, δημιουργεί πολλά προβλήματα στον Τσίπρα καθώς ...

Δείτε σε νούμερα την ΑΞΙΑ της ΕΛΛΑΔΑΣ...

Τα στοιχεία που θα σας παραθέσουμε, αφενός μεν σοκάρουν, αφετέρου δε εξηγούν το λόγο, που είμαστε το ‘φιλέτο’ της Ευρώπης. 

Αν επιτέλους καταφέρει, κάποια, ελληνική κυβέρνηση να παίξει σωστά το χαρτί της Ενέργειας, τότε το χρέος μας, θα είναι όχι απλά εύκολο στη....