Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Βουλευτές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αποκαλούν τους Ελληνες Γκιαούριδες ! (βίντεο).... Επαναδημοσίευση...

Βουλευτές ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αποκαλούν τους Ελληνες Γκιαούριδες ! (βίντεο)
ΣΧΟΛΙΟ : ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΠΕΜΕΒΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ......

Δείτε κι ακούστε πώς μιλούν για Χριστιανούς και Έλληνες τα πρακτόρια του τούρκικου προξενείου !
Ένα αποκαλυπτικότατο βίντεο που δείχνει το .....

Πουλάνε ΟΑΕΔ και ΙΚΑ σε ξένους – Ταφόπλακα στο κράτος πρόνοιας

Πουλάνε ΟΑΕΔ και ΙΚΑ σε ξένους – Ταφόπλακα στο κράτος πρόνοιας
Μεθοδευουν την είσοδο εισπρακτικής εταιρείας για τις οφειλές στο ΙΚΑ και ψάχνουν επενδυτές για ΟΑΕΔ-Ταφόπλακα στο κράτος πρόνοιας. 
Με θολές μεθοδεύσεις σκέφτονται να «πουλήσουν» κομμάτια του ΟΑΕΔ και του ΙΚΑ σε ιδιώτες επενδυτές. 
Επί της ουσίας δηλαδή βάζουν την ταφόπλακα σε ότι έχει μείνει από αυτό που κάποτε αποκαλούσαμε κοινωνική πρόνοια.
Για όσους δεν κατάλαβαν το τονίζουμε απλά για να γίνει ευκόλως αντιληπτό:
- Ξένοι επενδυτές θα διαχειρίζονται τα προγράμματα απασχόλησης, τις συντάξεις και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των Ελλήνων.
Οι αόριστες διαψεύσεις δεν πείθουν κανέναν. 
Ούτε βέβαια και οι ....

ΤΑΙΠΕΔ: ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ;ΚΑΤΟΧΗ;; H KAI TA ΔΥΟ ;;;;; Αδιέξοδα δεν υπάρχουν, όλα είναι θέμα επιλογών και ποια πορεία θέλουμε να χαράξουμε.

Τα χρόνια των μνημονίων, όπως συνηθίζουμε  να τα αποκαλούμε,  δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι συνέπειες των υπογραφών και δεσμεύσεων εκάστοτε Κυβερνήσεων σε  επαχθείς δανειακές συμβάσεις. 

Αν κάποιος καθίσει να τις διαβάσει θα μπορέσει να αντιληφθεί τη σημερινή κατάσταση στη χώρα μας  και δυστυχώς έπονται ακόμη χειρότερες μέρες για όλους μας, όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό.

Δανειακές συμβάσεις για τις οποίες κατά την ψήφιση τους από το σώμα της βουλής δεν δόθηκε η δυνατότητα για να γίνει η όποια διαβούλευση τους, αλλά και ούτε να ενημερωθούν οι ίδιοι οι βουλευτές για το τι θα ψήφιζαν και κατά επέκταση ο ίδιος ο ελληνικός λαός που ζει σήμερα στο πετσί του τις ...

Φοροκυνηγητό: Οι 4 βόμβες της Εφορίας -Ποιοι θα κληθούν να επιστρέψουν χρήματα

Φοροκυνηγητό: Οι 4 βόμβες της Εφορίας -Ποιοι θα κληθούν να επιστρέψουν χρήματα
Ραβασάκια της Εφορίας θα βρουν στις πόρτες τους επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές τους διακοπές  χιλιάδες φορολογούμενοι. 

Μέσα στο Σεπτέμβριο, αφενός κάποιοι φορολογούμενοι θα λάβουν τα σχετικά ειδοποιητήρια μέσω των οποίων θα καλούνται να επιστρέψουν χρήματα που έχουν ...

Το «φουσκωτό ισλάμ» εισβάλει ακάθεκτο σε μία ανοχύρωτη Ελλάδα!

Τουλάχιστον πενήντα πλωτά και φουσκωτά μέσα καθημερινά προσπαθούν και στην συντριπτική πλειοψηφία τους καταφέρνουν να περάσουν από τις τουρκικές ακτές στα Ελληνικά χωρικά ύδατα, μεταφέροντας εκατοντάδες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στην Ελληνική επικράτεια, όπως αποκαλύπτει και η τουρκική εφημερίδα Sabah, (13/8). 

Η κατάσταση αυτή...

Σου ετοιμάζουν απίστευτο σφαγείο, Ελληνικέ λαέ... πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε!

Ήδη από τον χειμώνα το γράψαμε σ’ αυτή εδώ τη στήλη: Ετοιμάζουν ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΝΙΟ, ανόητε λαουτζίκο, το οποίο θα αντικαταστήσει τα (σχετικά ήπια...) σημερινά Μνημόνια και θα σημάνει την οριστική ταφόπλακα του ελληνικού έθνους!!!

Θα καταργήσουν τα...

Ομπάμα: «Πουλάτε σ' εμάς τα δικαιώματα γης & υπεδάφους, αλλιώς θα γίνετε Ιράκ, Συρία, Λιβύη...»

Για την Αμερική, δημοκρατία είναι όταν ένα κράτος πουλάει τα δικαιώματα των ορυκτών και γεωργικών εκτάσεων σε αμερικανούς επενδυτές, διαφορετικά επιβάλλει κυρώσεις, και αυτό είναι ό, τι οι ΗΠΑ θέλουν από την Ουκρανία, είπε στο RT ο καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Μιζούρι Michael Hudson...
RT: Τι πιστεύετε για την ...