Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Κυβερνητικόν Ανακοινωθέν.....

Κυβερνητικόν Ανακοινωθέν

Η αξιαγάπητη μας Κυβέρνησις Εθνικής Σωτηρίας, διά μέσου των πατριωτών, ικανότατων και αξιολογότατων ηγετών της Πατρίδας μας, σήμερα 16 Αυγούστου 2013, απεφάσισεν να εκδώσει την
παρούσα ενημερωτικήν ανακοίνωσην, περί των εξής θεμάτων:


1ον: Διακοπές ρεύματος και άλλων υποδομών

Δια την επομένην εβδομάδαν, μαζί με τις παρούσες διακοπές ρεύματος εις την νήσον της Θήρας και μέσα στα πλαίσια της απίστευτα επιτυχούς ιστορίας μας (Success Story) αλλά και μέσα στα πλαίσια της φανταστικής Ανάπτυξης που η Κυβέρνησις προσφέρει ανιδιοτελώς στον Λαόν μας, θα προχωρήσει και στις εξής νέες υπηρεσίες:

-Τυχαίες διακοπές ρεύματος εις διάφορους τόπους της επικράτειας.

-Διάφορες αταστροφές υποδομών.

-Διακοπές ύδρευσης σε διάφορα μέρη της χώρας.

-Κλείσιμον των διαφόρων υπηρεσιών υγείας και άλλων κοινωφελών οργανισμών εις τυχαίαν σειράν.

Με αυτόν τον τρόπον, η Κυβέρνησις μας, θα μπορέσει ....

ΝΑΤΑ ΜΑΣ.....!!!!! ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ; Μ.Κέρμπερ: "Ανταλλαγή κρατικής περιουσίας για μείωση του ελληνικού χρέους"

Ο γεν. διευθυντής του λόμπι των Γερμανών Βιομηχάνων BDI Μαρκους Κέρμπερ  - στενός συνεργάτης του Σόιμπλε (και αυτό έχει την σημασία του) - σημειώνει πως η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους μπορεί να πραγματοποιηθεί εάν η Γερμανία λάβει ως αντάλλαγμα κρατικά περιουσιακά στοιχεία!
 
Σε μία πρόταση που αποκαλύπτει το γιατί η Ελλάδα έγινε αποικία χρέους προχωρά ο γενικός διευθυντής του λόμπι των Γερμανών Βιομηχάνων BDI, Μαρκους Κέρμπερ και στενός συνεργάτης του Γερμανού υπ. Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. 
 
Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung ο κ. Κέρμπερ προτείνει ο Μόνιμος Μηχανισμός Διάσωσης ESM να εξελιχθεί σε ένα είδος «υπ. Οικονομικών» το οποίο θα μπορεί να ....

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Σχέδιο φοροαρπαγής για ό,τι έχει απομείνει στις καταθέσεις των πολιτών.

Στις τελευταίες αποταμιεύσεις των φορολογουμένων στηρίζεται η κυβέρνηση προκειμένου η Τρόικα να την βρει «εντάξει».
 Όπως αναφέρουν κυβερνητικά στελέχη, η ανταπόκριση των φορολογουμένων, ειδικά στους φόρους ακινήτων, θα κρίνει πολλά στο νέο μπρα ντε φέρ με την τρόικα του Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του capital.gr
Όμως, δεδομένης της βροχής φόρων που αναμένεται λόγω της καθυστέρησης στην αποστολή εκκαθαριστικών τα λεφτά είναι πολλά. 
«Οι πιο πολλοί θα πληρώσουν φέτος τους φόρους από τα λεφτά που τους έχουν απομείνει στην άκρη» εκτιμά η ίδια πηγή στο ΥΠΟΙΚ και σ΄ αυτό συμφωνούν και από την ΤτΕ.
Κύκλοι του ΥΠΟΙΚ στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αναφέρουν ότι ευελπιστούν να υπάρξει ανταπόκριση (σημ: ακόμα και το ΔΝΤ θεωρεί στις προβλέψεις του ότι το ποσοστό πληρωμής θα είναι σχετικά χαμηλό) καθώς διαφορετικά η «τρύπα» 1 δισ. ευρώ στα έσοδα του 7μήνου δεν θα κλείσει έως ......

ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΠΡΟ Στο ναδίρ οι σχέσεις Αιγύπτου με Τουρκία - Ακύρωσε κοινή ναυτική άσκηση το Κάιρο!

Μία διπλωματική εξέλιξη η οποία είναι αναμφίβολα θετική για την Ελλάδα σημειώθηκε σήμερα με πρωτοβουλία των αιγυπτιακών αρχών. 
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η  κυβέρνηση της Αιγύπτου ανακοίνωσε ότι ματαιώνει τα ναυτικά γυμνάσια που επρόκειτο να πραγματοποιήσει από κοινού με την Τουρκία τον Οκτώβριο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την "ανάμειξη" της Άγκυρας στις εσωτερικές υποθέσεις της Αιγύπτου.
Ως γνωστόν η Τουρκία καταδίκασε την αιματηρή καταστολή των διαδηλώσεων υπέρ του ανατραπέντος ισλαμιστή προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι και ανακάλεσε τον πρεσβευτή της στο Κάιρο. 
Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε έκκληση για κατεπείγουσα σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών προκειμένου να εξεταστεί η "σφαγή" στην Αίγυπτο, όπως την χαρακτήρισε.

Έλληνα, σπάσε τις αλυσίδες σου!


ΜΗΝ τους ακούτε και ΜΗΝ τους πιστεύετε! Είναι αριστοτέχνες στο να ελέγχουν και να καθοδηγούν τη σκέψη σας! 
Γνωρίζουν όλους τους τρόπους για να το κάνουν, και ο κυριότερος τρόπος είναι να σας κάνουν να φοβηθείτε, να τρομάξετε! 
Μέσω του φόβου ελέγχουν το μυαλό σας και καθοδηγούν τις αντιδράσεις σας...
Το παρόν κείμενο απευθύνεται σε όσους θεωρούν τους εαυτούς τους υποδουλωμένους από την νέα τάξη πραγμάτων, το έχουν συνειδητοποιήσει, και πραγματικά θέλουν να ελευθερωθούν αλλά δεν ξέρουν πως. 
Απευθύνεται σε όσους προσπαθούν απεγνωσμένα να σπάσουν τα δεσμά τους και δεν μπορούν... Σε όσους νομίζουν ότι είναι μόνοι στον αγώνα αυτό...

Κατ΄αρχήν, να ξεκαθαρίσουμε ότι ο αγώνας για την Ελευθερία μας είναι συνεχής και σε πολλά επίπεδα... Δεν είναι μια μάχη μόνο, που η έκβασή της καθορίζει τον πόλεμο...