Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

ΣΠΥΡΑΚΗ.. Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ 5ΗΣ ΦΑΛΑΓΓΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ..VIDEO

maria-spurakiΗ Μαρία Σπυράκη και η ΝΔ καταγγέλουν την ελληνική κυβέρνηση και ζητούν την τιμωρία της χώρας.
Η Μαρία Σπυράκη και η ΝΔ επέλεξε να καταγγέλλει τον Π. Λαφαζάνη, ότι έχει ακραία αριστερή ιδεολογία και φλερτάρει με την Ρωσία και καλεί την Ευρώπη να τιμωρήσει την κυβέρνηση.
Σπυράκη:…

Έσκασε η νάρκη του ΔΝΤ. Αλλάζει το τοπίο στις Βρυξέλλες.

Έσκασε η νάρκη του ΔΝΤ. Αλλάζει το τοπίο στις Βρυξέλλες Εκτός κάδρου των διαπραγματεύσεων θέτει εαυτόν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αποσύροντας τη διαπραγματευτική του ομάδα από το Brussels Group, σε μια αψυχολόγητη κατά πολλούς κίνηση, με την οποία στέλνει ηχηρά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις. 
Ανεξαρτήτως του στόχου της ενέργειας αυτής το ΔΝΤ πιστώνει μια άνευ προηγουμένου πολιτική νίκη στον Αλέξη Τσίπρα, καθώς οι επικεφαλής της διαπραγματευτικής του ομάδας ξεκαθάρισαν ότι «το ζήτημα είναι πλέον στα χέρια των πολιτικών και όχι των τεχνοκρατών», ενώ παράλληλα υποστήριξαν ότι τις τελευταίες…

Το Βίντεο που ΠΡΕΠΕΙ να δουν ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ! "Λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει!"

Το Βίντεο που ΠΡΕΠΕΙ να δουν ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ! "Λαός που ξεχνά την ιστορία του είναι καταδικασμένος να την ξαναζήσει!"

Το Βίντεο που ΠΡΕΠΕΙ να δουν ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΣΕΒΑΣΜΟΣ...!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΫΚΑΣ... Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΓΡΕΙΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ...!

ΣΕΒΑΣΜΟΣ...!!! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΥΚΑΣ... Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΓΡΕΙΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ...!
To παρόν αφιέρωμα αποτελεί ελάχιστο δείγμα τιμής και σεβασμού των Ελλήνων Βατραχανθρώπων στον πρωτοπόρο των Ο.Υ.Κ.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ… «ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ»

a bartom~3
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Πριν από λίγες μέρες είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με ένα Γερμάνιο τραπεζίτη ο οποίος μου είπε με λίγα λόγια τα εξής : «Μην πιστεύετε όσα μεταδίδονται από τα διεθνή ΜΜΕ.


 Η Γερμανία δεν θέλει με τίποτα να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ και θα κάνει ότι είναι δυνατό για να παραμείνει ως έχει, δηλαδή ένα δορυφορικό κρατίδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης αιχμαλωτισμένο από τις δανειακές του υποχρεώσεις που είναι κερδοφόρες για τους δανειστές του. 

Ποιος πιστωτής θέλει ο οφειλέτης του να χρεοκοπήσει και να μην έχει καμία δυνατότητα να ξεπληρώσει τις οφειλές τους ; Όλα τα άλλα και οι δημόσιες μακροσκελείς συζητήσεις και αναλύσεις είναι μόνο για να μπερδεύουν ακόμα περισσότερο ....

ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ;

Είναι ο μεγαλύτερος εγκληματίας στην ιστορία μας. Ο Μιχάλης Ιγνατίου τα λέει όλα με αποδείξεις για την προδοσία του που οδήγησε τη χώρα μας στην καταστροφή. ΞΕΡΑΜΕ όλοι ότι ο Γιωργάκης δεν είχε κουκούτσι μυαλό μέσα στο κεφάλι του…
ΞΕΡΑΜΕ όλοι ότι ο πατέρας του δεν ήθελε να τον βλέπει και το ποτήρι της οργής του ξεχείλισε, όταν βαριά άρρωστος στο Ωνάσειο – ουσιαστικά ετοιμοθάνατος – πήγε ο Γιωργάκης και του είπε, «πατέρα παραιτήσου και σήκω να φύγεις από την Ελλάδα…». 

Τέτοια πρόταση, τέτοια ταπεινωτική συμβουλή, σε άρρωστο ηγέτη, ποτέ κανένα παιδί δεν τόλμησε να προτείνει στον πατέρα του, τη στιγμή που στην ουσία βρισκόταν στο τελευταίο στάδιο της ζωής του και γυρισμός δεν υπήρχε. 

Ειλικρινά απορούμε πώς εκείνη την ημέρα ο Ανδρέας, δεν έπαθε συγκοπή από την αηδία και την αγανάκτησή του, για το γιό που είχε κάνει...

ΞΕΡΟΥΜΕ επίσης όλοι, ότι όσες φορές έδωσε ο Ανδρέας υπουργείο στον Γιωργάκη, το έδωσε για να ξεφορτωθεί την Μαργαρίτα και να γλιτώσει από την γκρίνια τις αφόρητες πιέσεις της.

ΞΕΡΑΜΕ όλοι και αυτό το ήξερε και ο Ανδρέας, ότι ο γιός του ήταν ένας ΑΧΡΗΣΤΟΣ τεμπέλης, που το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η καλοπέραση και τα ταξίδια. Αυτός, δαπάναις μας, είναι ο πιο ταξιδεμένος Έλληνας, ξεπερνώντας και τον μυθικό Οδυσσέα!..

ΒΕΒΑΙΩΣ στη ζωή του δεν έκανε απολύτως ΤΙΠΟΤΕ. Είναι ....

Τι `ναι αυτό που μας ενώνει, μας χωρίζει, μας πληγώνει..

     Κατ' αρχάς (φρονεί το blog), δεν θα 'πρεπε  να είναι τίποτα αυτό που μας χωρίζει,
     ..ενώ αυτά που μας πληγώνουν  και μας ενώνουν  είναι πολλά.

     Κατάφεραν να χωρίσουν οι παλιάνθρωποι έναν λαό, σε αυτούς που σκέπτονται καθαρά και συλλογικά,
     ..και σ' αυτούς που φοβούνται μήπως κηρυχτεί ''capital control''(!) και δεν μπορούν να κάνουνημερήσια ανάληψη απ' τα ΑΤΜ πάνω από 300 ευρώ.
     Και το ωραίο είναι πως αυτοί που ανησυχούν και κόπτονται, δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κάνουν ανάληψη ούτε 50 ευρώ την ημέρα! Πολλοί, ούτε καν 20!

     Αυτοί που ανησυχούν μην''πέσει μαύρο'' στις οθόνες των δανεικών κι αγύριστων θαλασσοδανείων, είναι αυτοί που δεν μπορούν να έχουν πίστωση απ' τις τράπεζες ούτε ένα πενηνταράκι!

     Και αυτοί που εμφανίζονται να μην μπορούν να κάνουν υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί αυτό το ομολογουμένως χυδαίο γαϊτανάκι των τάχα διαπραγματεύσεων -στην πράξη εκβιασμών-,
     ..είναι αυτοί που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, γιατί.....

Βαδίζουμε προς κυβέρνηση “Εθνικής Σωτηρίας”;

1371720055_1
Του Γιώργου Καραμπελιά
Από την αρχή της κρίσης, το 2009, και την είσοδο στο μνημόνιο, ο ελληνικός λαός και η Ελλάδα αντιμετωπίζουν μια μετωπική και καθολική επίθεση από τις δυνάμεις του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου και τους ηγεμόνες μιας Ευρώπης των αγορών, με στόχο να προσαρμοστεί βίαια στο νεοφιλελεύθερο κοινωνικό μοντέλο που συρρικνώνει το κοινωνικό κράτος και διευρύνει τις κοινωνικές ανισότητες, έτσι ώστε η Ελλάδα –και η Ευρώπη– να γίνουν «ανταγωνιστικές», σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία. 
Γι’ αυτό, χώρες όπως η δική μας, που θεωρούντο εξαίρεση σε αυτό το μοντέλο, θα έπρεπε να υποταχθούν και να προσαρμοστούν βίαια. Είναι προφανές πως μια τέτοια επίθεση σε ολόκληρη την κοινωνική και οικονομική δομή της χώρας, που την οδηγεί στην εκπτώχευση και τη μεταβολή της σε γεωπολιτικό και τουριστικό αποικιακό εξάρτημα της γερμανικής Ευρώπης, μπορούσε να αντιμετωπισθεί αποτελεσματικά μόνο με μια μεγάλη λαϊκή κοινωνική και εθνική κινητοποίηση, απαραίτητο όρο για ....

Κόλαφος για τη στάση των δανειστών η ανακοίνωση του Ανεξάρτητου Εμπειρογνώμονα του ΟΗΕ.

Η Πρόεδρος της Βουλής επισημαίνει ότι η ανακοίνωση αυτή αποτελεί εξαιρετικά θετική εξέλιξη για την υποστήριξη των δικαίων και των δικαιωμάτων του λαού (φωτογραφία αρχείου).

Ως δήλωση κόλαφο για τα μνημόνια και για τη στάση των δανειστών χαρακτηρίζει η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου την τοποθέτηση του Ανεξάρτητου Εμπειρογνώμονα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, Χουάν Πάμπλο Μποχοσλάβσκι, για την ελληνική κρίση.

Όπως εκτιμά η κ. Κωνσταντοπούλου, η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ανεξάρτητος Εμπειρογνώμονας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το χρέος και τα ανθρώπινα δικαιώματα δικαιώνει απόλυτα ....

Βενιζέλος: Βρήκαμε 39 δις για να ανακεφαλαιοποιήσουμε τις τράπεζες!!


Για τέτοιον πολιτικό χλιμίντζουρα μιλάμε.


Που βρήκες τα λεφτά;


Μα φυσικά από τις τσέπες των πολιτών!


Δηλαδή οι πολίτες ξαναπληρωσαν τις καταθέσεις τους για να τις σώσουν!
Και βέβαια αυτά τα λεφτά μπήκαν στο δημόσιο χρέος. 


Πράγμα που δεν έγινε ΠΟΥΘΕΝΑ!


Γιατί έγινε στο Ελλαδισταν; Μα για να μην γίνει έλεγχος στα θαλασσοδάνεια από την ΕΚΤ! Θυμάστε την Proton;


Ήρθε λοιπον και ενα PSI για να βάλει ταφόπλακα στα ασφαλιστικά ταμεία, στους έντιμους μικροομολογιουχους κλπ, δεύτερη επιτυχία Βενιζέλου.


Δοξαστεί τον σωτήρα της διαφθοράς που έφαγε τις σάρκες της πατριδας!



olympia.gr 

Μεγάλη Προσοχή: Έτσι μετατρέπουν την σελίδα σας στο Facebook σε πορνογραφική – Ο νέος ιός, τι πρέπει να κάνετε και τι να μην αγνοήσετε.

Με ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δίνει οδηγίες στους χρήστες του Facebook για το νέο ιό που έκανε την εμφάνισή του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης
Mάλιστα, ο νέος ιός που εμφανίστηκε στα social media έχει να κάνει με πορνογραφικό υλικό που μπαίνει ως ανάρτηση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ...ΓΙΑ ΔΟΛΙΑ ...ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ..!

Συνέντευξη του ομότιμου καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου Γιώργου Κασιμάτη..ΚΑΙ στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής  για τα μνημόνια ..!!

ΣΟΚ. Μόνο το 51,5% είναι ακόμα φοβισμένο στο ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ και έχει και συνέχεια..!!.

Στην τελευταία δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΙ, μόνο το 51,5% των ερωτηθέντων Ελλήνων δηλώνει πλέον φοβισμένο στο ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Λίγο ακόμα φίλοι μας να προσπαθήσουμε και το ποσοστό των φοβισμένων
συμπατριωτών μας, που κρατάει αιχμάλωτη την Ελλάδα, θα πέσει κάτω από το 50%...

Ιδού λοιπόν η απάντηση στο γιατί ....

FT: Γιατί κινδυνεύει η Ευρωζώνη με διάλυση.

«Αν η Ευρώπη δεν μπορεί να δείξει ευελιξία, θα διασπασθεί», είναι ο τίτλος άρθρου του Γκίντεον Ράχμαν στην εφημερίδα Financial Times, το οποίο αναφέρεται στην ακαμψία που επιδεικνύει η ΕΕ έναντι των αιτημάτων της Ελλάδας και της Βρετανίας.

«Ο Ελληνας και ο Βρετανός πρωθυπουργός λένε ότι έχουν μία
δημοκρατική εντολή στην πατρίδα τους να ζητήσουν αλλαγές στη σχέση των χωρών τους με την ΕΕ. 

Και οι δύο ηγέτες έχουν υπολογίσει ότι οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι θα προτιμήσουν να ικανοποιήσουν τα αιτήματά τους παρά να διακινδυνεύσουν να δουν την Ελλάδα να φεύγει από το ευρώ ή τη Βρετανία να φεύγει από την ΕΕ. 

Αλλά, και ο κ. Τσίπρας και ο κ. Κάμερον πέφτουν σε έναν τοίχο αντίθεσης στην Ευρώπη που θα μπορούσε να τους οδηγήσει σε προορισμούς που θέλουν να αποφύγουν – το Grexit και το Brexit», σημειώνει ο Ράχμαν.

Ο αρθρογράφος εξηγεί τα αίτια αυτής της αντίθεσης, σημειώνοντας: «Είναι σημαντικό να ....