Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Τι θέλεις επιτέλους; Και τι θα κάνεις γι αυτά;


Μήπως θέλεις δίκαιο μισθό; 

Μήπως θέλεις δίκαιη φορολογία;
Μήπως θέλεις να μην είσαι χρεωμένος;
Μήπως θέλεις να μην πεινάσουν τα παιδιά σου;
Μήπως θέλεις να ......

Ο Δεκάλογος του Πατριωτισμού*

Ο Δεκάλογος του Πατριωτισμού*


1. Η αληθινή αγάπη της πατρίδος βρίσκεται πολύ μακριά από τους λόγους, τα ζήτω, τις σημαίες, τις μουσικές, τα κανόνια.

2. Η αληθινή αγάπη της πατρίδος δεν είναι η συγκίνησις της στιγμής, που σβήνει σαν την σπίθα. Είναι ένα βαθύ ποτάμι, που κυλάει βουβό.

3. Η αληθινή αγάπη της πατρίδος είναι - σαν κάθε αγάπη - έργο, θυσία. Σκοπός της είναι να κάμει την πατρίδα σου μεγάλη.

4. Το μεγαλείο της πατρίδος δεν το κάνουν ούτε οι πολλοί τόποι, ούτε τα πολλά εκατομμύρια των ανθρώπων της. Το κάνουν η μόρφωσις, η εργατικότητα, η ευτυχία και το μεγαλείο των ανθρώπων της.

5. Η αληθινή αγάπη της πατρίδος όχι μόνο δεν γεννά μίσος για τις άλλες πατρίδες, αλλά και ζητεί πρώτα απ' όλα ....

«Αυξήσεις» σε μισθούς και μειώσεις σε συντάξεις έφερε το 2015.

Με «αυξήσεις» στους ονομαστικούς μισθούς που ξεκινούν από...
123 ευρώ για το βασικό μισθό και φτάνουν τα 1700 ευρώ το χρόνο για εισοδήματα 100.000 ευρώ και μειώσεις στις συντάξεις μπήκε το 2015 με βάση τα μέτρα που έχουν ψηφιστεί μέχρι και το τέλος του 2014.

Αύξηση από 40 έως 500 ευρώ

Οι αυξήσεις στους μισθούς έρχονται «δια της τεθλασμένης» . Ένα μέρος της αύξησης από 40 για το βασικό μισθός (8530 σε ετήσιο εισόδημα) έως και 500 ευρώ το χρόνο για ετήσιες αμοιβές 100.000 ευρώ, θα προέλθει από την μείωση των εργοδοτικών εισφορών κατά 3,9% για τους εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα οι οποίες θα ισχύσουν για φέτος και για τους 14 μισθούς ενώ.....

Εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας... για να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας, να φύγουν οι μνημονιακοί Μερκελιστές!

Πάνος Καμμένος: Ξεκινά μια νέα ελεύθερη χρονιά στις 25 Ιανουαρίου......

                         
ΠΑΝΟΣ  ΚΑΜΜΕΝΟΣ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
Ευτυχισμένο το 2015

Υποσχεθήκαμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να ανατρέψουμε το καθεστώς της συγκυβέρνησης των μνημονίων και της νέας τάξης πραγμάτων και το πράξαμε με τους 12 βουλευτές που αντέξαν σε εκβιασμούς πιέσεις προκλήσεις και....

"Ηρθε ο καιρός, ήρθε η ώρα, ήρθε η ΧΡΟΝΙΑ" (Βίντεο)

...."να πούμε Καλή Χρονιά ή να ευχηθούμε ΛΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ;" Σήμερα όλη η Ελλάδα εύχεται για Λεύτερη Χρονιά, όπως και ο ΕΘΝΙΚΟΣ μας ΥΜΝΟΣ αυτό εύχεται σε όλες τις στροφές του.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ Η ΧΑΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Γράφει η Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη*                      30.12.2014
==============================
σήμερα με εθνική υπερηφάνεια ...
Μέσα σ’αυτά τα τελευταία έξη χρόνια η Ελλάδα υπέστη τα πάνδεινα, ως πειραματόζωο, από το οποίο οι φανατικοί νεοφιλελεύθεροι της υφηλίου ανέμεναν την  ύστατη δικαίωσή τους. 

Πίστευαν, δηλαδή,  αφελώς, ότι το παντελώς και πανταχού αποτυχημένο μοντέλο τους της λιτότητας, θα είχε επιτέλους κάποια θετικά αποτελέσματα στην ελληνική περίπτωση.  

Οι ελπίδες τους, όμως,  όπως άλλωστε θα έπρεπε να θεωρείται εκ των προτέρων βέβαιο, αποδείχθηκαν και τη φορά αυτή φρούδες και  αντί του θριάμβου, που προσδοκούσαν, η Ελλάδα κατέρρευσε και ο λαός της εξαθλιώθηκε. 

Η καταστροφή σημαντικού τμήματος της παραγωγικής βάσης της οικονομίας φαίνεται ανεπανόρθωτη, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει κατά 30% και πλέον το ΑΕΠ της, σε σύγκριση με το αντίστοιχο επίπεδο πριν από την κρίση, και το βιοτικό επίπεδο των πολιτών της να επιστρέψει σε......

Μάθανε ότι οι Έλληνες έχουν φιλότιμο και άρχισαν την προπαγάνδα του χρέους. Ισπανία προς Έλληνες: Όταν πάτε να ψηφίσετε να θυμάστε σε ποιον χρωστάτε.

Ισπανία προς Έλληνες: Όταν πάτε να ψηφίσετε να θυμάστε σε ποιον χρωστάτε Σχόλιο ιστολογίου:

Χαφιέδες, κερδοσκόποι και δωσίλογοι παραδίδονται στην Γερμανική κατοχή, Ισπανοί και Έλληνες πολιτικοί. 

Ο πλανήτης πλήττεται από μια παγκόσμια τραπεζική κρίση που μέσα στην κυριαρχία της καταδυναστεύει λογιστικά ολόκληρους λαούς. 
Σύμφωνα με τον Ισπανό σφουγκοκωλάριο η χώρα μας έλαβε 210 δις Ευρώ, αλλά δεν πήγαν στου μισθούς και στις συντάξεις, τα παράδωσαν στους ιδιώτες τραπεζίτες, χρεώνοντας τον κάθε πολίτη αφού μετατρέψανε το τραπεζικό χρέος σε δημόσιο.


Η Ισπανία εξέφρασε την Τρίτη την ελπίδα οι Έλληνες να θυμηθούν όταν πάνε να ψηφίσουν στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές ότι η ευρωπαϊκή και η ισπανική αλληλεγγύη επέτρεψαν στον δημόσιο τομέα της χώρας τους να εξακολουθεί να λειτουργεί…

ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΓΙΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΩΝ.....

mme-ergolavoi2Το μεγαλύτερο και ισχυρότερο «κράτος εν κράτη» στην Ελλάδα είναι τα λεγόμενα μεγάλα κανάλια. 

Από την δεκαετία του ενενήντα έχουν πάρει κυριολεκτικά πραξικοπηματικά την εξουσία και από τότε την ασκούν δικτατορικά για να στήσουν ένα διεφθαρμένο, προδοτικό, πολιτικό σύστημα. 

Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη όπου τα μεγλοκάναλα λειτουργούν παράνομα, χωρίς κανόνες και νόμιμες άδειες, με τον νόμο του ισχυρού, με τον νόμο της αποκλειστικότητας στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης, φυσικά υπέρ των συμφερόντων αυτού του συστήματος.

Τώρα έχουν εξαπολυθεί για να μας πείσουν, δηλαδή να μας επιβάλλουν την άποψη ότι .....

«ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ» ΤΗΣ ΤΡΙΕΤΟΥΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ «ΣΩΤΗΡΩΝ» ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.


Γράφει,
ο Νίκος Σχοινάς
«Πολίτης»


  Ο σφόδρα αντιμνημονιακός (μέχρι το 2012) Α. Σαμαράς με το κόμμα της ΝΔ και ο μνημονιακός Ε. Βενιζέλος με το ΠΑΣΟΚ συνεργάστηκαν άψογα την τελευταία τριετία με την «προγραμματική» συμφωνία ο πρώτος να Πρωθυπουργεύει και ο δεύτερος να κυβερνά.


Μία Κυβέρνηση συνεργασίας που υπάκουε πλήρως στους εκπροσώπους των δανειστών (την τρόικα) και νομοθετούσε όσα τους υπαγόρευε αυτή, ακόμη και με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, αγνοούντες τις συνέπειες (φτωχοποίηση των Ελλήνων, ανεργία, ύφεση, κλπ).


Ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο ευθύνονται για τρείς βασικές «εγκληματικές» παραλήψεις:


• Σε πολιτικό επίπεδο, δεν έπεισαν .....

ΛΕΥΤΕΡΙΑ.......!!!!!

Το μουσικό κομμάτι που ακολουθεί, είναι αφιερωμένο σε 

όλους εσάς που πιστεύετε ότι η Ελευθερία είναι το 

μεγαλύτερο ιδανικό για κάθε άνθρωπο, αλλά και για την 

πονεμένη Ελλάδα μας.

ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.....!!!!


Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ !! ΒΙΝΤΕΟ .

Οι Μικρασιάτες που τον γνώρισαν έπιναν, όπως λέει ο λαός, νερό στ’ όνομά του!
Ως πρόσφυγες πολλοί απ’ αυτούς έδιναν στ’ αγόρια τους ως όνομα το επίθετό του!

Ο ίδιος ήταν ένας από τους ανθρώπους που πίστευαν πολύ στη δύναμη της Φυλής μας και αντλούσε τη δύναμή του από αυτή του την πίστη.
Δεν είναι υπερβολή να .....