Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Πότε κάποιος είναι ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ και πότε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ..

Πρόσφυγας, με βάση τον Διεθνή νόμο, είναι κάποιος μόνον για όσο διάστημα κινδυνεύει η ζωή του και «κινείται» για να σωθεί. Το πρώτο κράτος, το οποίο του παρέχει ασφάλεια, είναι και το τελευταίο μέσα στο οποίο αυτή η ιδιότητα έχει ισχύ.

Αυτό έλεγε πάντα ο Διεθνής Νόμος πριν ο νόμος αυτός γίνει «πατσαβούρα» των έμμισθων «αλληλέγγυων», οι οποίοι είναι πράκτορες και χαφιέδες …Πρόσφυγας, για παράδειγμα, είναι ο Σύριος «μέχρι» την Τουρκία ή την Ιορδανία και τον Λίβανο.Αν φύγει από τις χώρες αυτές, οι οποίες του προσφέρουν ασφάλεια και προστασία, μετατρέπεται αυτόματα σε ....

Έρχεται μικρή περικοπή συντάξεων και μείωση του αφορολογήτου.

Αποφάσεις εδώ και τώρα για εργασιακά, αποκρατικοποιήσεις, κόκκινα δάνεια ζητούν πλέον οι θεσμοί, αφού, φαίνεται, δεν πείθονται πια από τις προθέσεις της ελληνικής πλευράς -παρότι αποδέχεται το μεσοπρόθεσμο κόφτη-, και προσφέρουν ως νέο μέτρο τη μείωση του αφορολογήτου για μισθωτούς και συνταξιούχους.

Οι επιπτώσεις μετά την επιστολή μετάνοιας για
τις παροχές του πρωθυπουργού του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου πριν από τα Χριστούγεννα για να απεμπλακούν τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος είναι μεγαλύτερες από αυτές που αναμένονταν. 

Μετά την προσήλωση που ....