Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ΜΕΙΟΝ 240.000 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ 5ΕΤΙΑ.....

Για τις απολύσεις στο δημόσιο οι υποχρεώσεις είναι συγκεκριμένες, είπε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Το επόμενο διάστημα θα δοθεί βάρος «στο θέμα της αξιολόγησης και της διαθεσιμότητας» στα ....

Παράρτημα της Μέρκελ η Βουλή!

Σε ρυθμούς κατεπείγοντος καλείται να τρέξει η κυβέρνηση και η Βουλή, προκειμένου να ικανοποιήσει εγκαίρως τη δέσμη των προαπαιτούμενων για την εκταμίευση της δόσης του Ιουνίου, με αποτέλεσμα η αντιπολίτευση να καταγγέλλει το Μέγαρο Μαξίμου ότι έχει μετατρέψει το Κοινοβούλιο σε «παράρτημα της Μέρκελ».
Ειδικότερα...

Οι «γκαουλάιτερ» κατάσχουν ακόμη και τα σχολικά επιδόματα απόρων παιδιών!!!

Κομμάτια και θρύψαλα κάνουν οι «γκαουλάιτερ» της Εφορίας την όποια «λαϊκή στροφή» και τις βροντώδεις εξαγγελίες της κυβέρνησης για έξοδο από την κρίση και βελτίωση των κοινωνικών συνθηκών!

Το αμόκ των φοροεπιδρομών και των κατασχέσεων σε ό,τι κινείται στη χώρα, με...

Την 1η Ιουλίου παρουσιάζονται στο Λονδίνο τα 21 ελληνικά οικόπεδα υδρογονανθράκων...

xartis_ellada1
Την επόμενη βδομάδα και συγκεκριμένα την 1η Ιουλίου στο Λονδίνο οι εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης θα παρουσιάσουν ενώπιον 500 εκπροσώπων πετρελαϊκών εταιρειών, πρεσβειών και ενεργειακών κολοσσών τα αποτελέσματα των ...

Τράπεζα της Ελλάδος:"Δεν παλεύεται" το χρέος πλέον-Τώρα το παραδέχονται και οι ίδιοι!

Σε μια συγκλονιστική παραδοχή η Τράπεζα της Ελλάδας λίγο πριν από τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις για το Χρέος, αποκαλύπτει ότι
τα σενάρια που εκπόνησε η τρόικα για τη δυναμική του ΑΕΠ έως το 2030, και συνεπώς για την πορεία του χρέους είναι "μπουρδολογίες"!

Με απλά λόγια η περίφημη Μελέτη .....

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ:ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ!


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ Με αφορμή το άρθρο «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παγκόσμιος διπλωματικός πολεμος αυτή την στιγμή πάνω από την Κρήτη!»

θέλω να επισημάνω τα εξής: 


 Το αεροδρόμιο για το οποίο συζητούν και για το οποίο γίνεται αυτό το «άγριο» διπλωματικό παιχνίδι, μεταξύ Ελλάδας-Κίνας-ΗΠΑ, είναι το στρατιωτικό αεροδρόμιο του Καστελίου, όπου στεγάζεται η 133 Σμηναρχία Μάχης.

 Πριν από ένα μήνα ....

Παγκόσμια ανησυχία:Πολεμικό Στόλο στέλνει το ΝΑΤΟ στην Μαύρη Θάλασσα - Κατέπλευσε ήδη στην Κωνσταντινούπολη!


Πολεμικά πλοία του NATO της 2ης Μόνιμης Ομάδας (Standing NATO Maritime Group 2) έχουν καταπλεύσει στην Κωνσταντινούπολη και εκτιμάται ότι αποστολή τους είναι η Μαύρη Θάλασσα και η θαλάσσια απαγόρευση σε περίπτωση που .....