Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Μας κομμάτιασαν τη συνείδηση, την εθνική ταυτότητα ,τη συλλογική μας μνήμη! Μέχρι κι η λέξη πατρίδα δαιμονοποιήθηκε κι έγινε η πιο βδελυρή λέξη!

Είμαστε ένας κακοποιημένος και πολλαπλά προδωμένος λαός,που δεινοπάθησε και «σταυρώθηκε»πολλάκις.

Θυματοποιήθηκε και ενοχοποιήθηκε από τους ίδιους τους δημίους του κι ακόμα ματώνει κάτω από την μπότα των ναζί της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ!

Μας «κυβερνάνε»χρόνια ανθέλληνες, απόγονοι κοτσαμπάσηδων και δοσιλόγων!

Έπρεπε αίμα να χυθεί στην πρώτη απελευθέρωση από την κατοχή,για το να έχουμε δικό μας νόμισμα,γιατί είμαστε «αποικία»και τώρα μέσα στο ευρώ των τραπεζιτών γίναμε δουλοπαροικία χρέους!

Ως πότε πια θα είμαστε ραγιάδες;Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία να σώσουμε την πατρίδα και τις ζωές μας!

Ζούμε πια οριακές καταστάσεις κι η έλλειψη....

.... πολιτικής παιδείας είναι προφανής!

Δε φταίμε εμείς γι’αυτό ,αλλά το «ποιόν»της «πολιτικής»,που με όρους life style και marketing λειτουργώντας απώθησε όλους τους σοβαρούς ανθρώπους και δυστυχώς και τους νέους.

Μόνο που όλο αυτό το σαθρό σύστημα καμιά σχέση δεν είχε με την πολιτική!

Ένα τηλεοπτικό, εικονικό«παιχνίδι ήταν ,που όμως διάβρωσε τα πάντα-ακόμα και τις πεποιθήσεις και την κοσμοαντίληψή μας την ίδια-και ζούσαμε καιρό ως ζωντανοί -νεκροί!

Τώρα,που ξυπνάμε και θυμόμαστε ποιοι στ’αλήθεια είμαστε,ας τρέμουν τα τρωκτικά του σκότους!
Το ξέρουμε πια πως πηγαίνοντας να ψηφίσουμε το «αντίπαλο δέος»,που μας δείχνουν τα ΜΜΕ τους, δε γλιτώνουμε!Αν την Ε.Ε και το ευρώ τους προκρίνουμε,αυτό πια θα είναι βέβαιη νίκη των δημίων,που θα νομιμοποιηθούν δια της ψήφου μας ,για να μας κλέψουν την ίδια την ύπαρξή μας ως έθνους και λαού!

Κι όμως μέσα στη βαρβαρότητα που ζούμε,ξεπηδάνε φωνές ελπίδας και η ανάγκη να βγούμε στο «φως»και να αλλάξουμε άρδην τους πραγματικούς όρους της ζωής μας είναι πια προφανής! Ψάχνουμε τον αληθινό μας εαυτό και τις πραγματικές μας ανάγκες .

Βρίσκουμε σιγά σιγά την ταυτότητά μας ,αφού μας στέρησαν τόσα χρόνια τις ρίζες μας, την πνευματική μας κληρονομιά, τα ιερά και όσια της φυλής, τα ιδανικά,την ιστορία μας! Φρόντισαν με κάθε τρόπο να ξεχάσουμε ότι είμαστε Έλληνες ,για να γίνουμε μια άμορφη «μάζα»,άχρωμοι και άβουλοι «επαίτες»ψεύτικων ειδώλων και εχθροί του εαυτού μας!

Όμως εμείς βρίσκουμε σιγά τον δρόμο της καρδιάς και τον τρόπο να σηκωθούμε όρθιοι, κι είμαστε έτοιμοι να αντιπαλέψουμε την ισοπέδωση και τη βαρβαρότητα,που επιβάλλουν! 


Οι μνήμες,που μας «ψηλώνουν», είναι «γραμμένες»στα κύτταρά μας!Όλη η ζεστασιά της νοσταλγίας του ένδοξου μας παρελθόντος, η δημιουργία,η έμπνευση, η ελευθερία,που στερηθήκαμε, γίνεται πια η εσωτερική μας φλόγα!

Τίποτα και κανείς πια δεν σταματάει το ποτάμι της οργής και του μίσους προς ό,τι μολύνει και βρωμίζει τις μνήμες,τους αγώνες,το αίμα των παππούδων μας και την ψυχή μας! 

Βρίσκουμε τον τρόπο να επικοινωνούμε με τους ομοίους μας-κι είμαστε πάρα πολλοί,που πια μιλάμε την ίδια γλώσσα της καρδιάς και της ελπίδας!

Πάψαμε να είμαστε απομονωμένοι στην ανασφάλεια και το φόβο,γιατί ξέρουμε πως δεν είμαστε μόνοι κι ότι δεν φταίμε ,αλλά είμαστε οι πιο πολλοί θύματα,που δε μπορούσαν καν να φανταστούν το μέγεθος της απάτης,αφού στρέψανε εναντίον μας και το φιλότιμο και τις όποιες ηθικές αντιστάσεις μας έχουν απομείνει!

Μας κόψανε τις ρίζες μας, νεκρώσανε φωνές ψυχής ,που τώρα βρίσκουμε. Δε «φυτρώσαμε» τυχαία σε αυτή τη γη. 


Σε αυτόν τον αιματοβαμμένο τόπο έζησαν οι δικοί μας, πρόκοψαν, πάλεψαν κι έγραψαν ιστορία! Αφήσανε κληρονομιά σε εμάς αυτή την ευλογημένη γη ,που ποτέ δεν την αγαπήσαμε αρκετά πριν,καθώς οι εγκάθετοι προδότες με κάθε τρόπο μας αποξένωσαν από αυτήν, εθίζοντάς μας στη βαρβαρότητα της άγνοιας,της αποξένωσης, της μικρότητας, της ευτέλειας ,της χυδαιότητας, της μοναξιάς! 

Μας κομμάτιασαν τη συνείδηση, την εθνική ταυτότητα ,τη συλλογική μας μνήμη!

Διαστρέβλωσαν τις σημασίες των λέξεων-μέχρι κι η λέξη πατρίδα δαιμονοποιήθηκε κι έγινε η πιο βδελυρή λέξη! 

Η τιμή,η λέξη αξία μόνο σε ψεύτικα είδωλα αντιστοιχούσε.Τώρα αποκτά το νόημα και τη δύναμη που της πρέπει μέσα ,καθώς για την αξιοπρέπεια,την τιμή μας, τηνελεύθερη πατρίδα και την αληθινή δημοκρατία είμαστε πολλοί έτοιμοι και να πεθάνουμε,παρά σε αυτήν την κόλαση να ζούμε!

Είπαν ελευθερία την ελευθεριότητα,κοινωνική συνοχή τη διάλυση του κοινωνικού ιστού ,αξιοποίηση το ξεπούλημα και τόσα άλλα!


Όλα ανάποδα μας τα «έδειξαν»,για να μας ποδηγετούν ,να μας ελέγχουν μέσω της ιδεολογικής σύγχυσης,μέσω της υποταγής της ίδιας μας της συνείδησης στο επιμέρους,στα κόμματα ,στα ιδεολογήματα,στα κούφια λόγια!

Ό,τι κι αν κάνουν όμως ήδη μέσα μας ήδη βρίσκουμε το Όλον! 

Νιώθουμε την κοινή μας μοίρα ως Έλληνες κι η συλλογική μας μνήμη ξεσπαθώνει,φωτίζει το πνεύμα και τις καρδιές μας… και θα νικήσει τα θηρία του σκότους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου