Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Δήλωση ΣΟΚ βουλευτή! "Ο κόσμος θα μπει μέσα και θα μας κρεμάσει..." - Βίντεο

Ο Γκόνφρι Μπλουμ, Άγγλος ευρωβουλευτής, εντυπωσίασε τους πάντες με την ομιλία του στο ευρωκοινοβούλιο, λέγοντας πράγματα που κάνεις δεν περίμενε να πει.

“Μάλιστα, λοιπόν, κύριε πρόεδρε....
… σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω τη φράση του μεγάλου Αμερικανού φιλόσοφου Μάρεϋ Ροθμπαρτ ότι το κράτος είναι μια οργάνωση κλεφτών”, ανέφερε ο Γκονφρι.


“Ο Λαός θα εισβάλει και θα σας κρεμάσει όλους!”, είπε με τόλμη. “Η φορολογία είναι ένα σύστημα όπου πολιτικοί και γραφειοκράτες κλέβουν χρήματα από τους πολίτες, για να τα σπαταλούν με τον πιο ειδεχθή τρόπο, κι’ αυτό το μέρος δεν αποτελεί εξαίρεση. Συνταρακτικά, και ειλικρινά δεν ξέρω πως δεν σας πιάνουν τα γέλια, όταν μιλάτε για φοροδιαφυγή.”

Συνέχισε λέγοντας :“Ολόκληρη η επιτροπή και οι γραφειοκράτες διαφεύγουν τη φορολογία. Εσείς δεν πληρώνετε φόρους, όπως πληρώνουν οι πολίτες. Έχετε κάθε λογής ειδικές συμφωνίες, φορολογικούς συντελεστές, υψηλά αφορολόγητα και συντάξεις όπου δεν πληρώνετε συνδρομές. Εσείς είστε οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες στην Ευρώπη και εδώ κατηγορείτε τους πολίτες.”

“Λοιπόν το μήνυμα έχει αρχίσει να φτάνει στ’ αυτιά των πολιτών της ΕΕ, και σύντομα θα καταλάβετε πως οι Ευρωσκεπτικιστές επανέρχονται με όλο και περισσότερα μέλη, κι’ ακόμα χειρότερα για σας, καθώς ο κόσμος σας ανακαλύπτει δεν θ’ αργήσει να εισβάλει εδώ μέσα και να σας κρεμάσει!”, τόνισε ο Μπλουμ τελειώνοντας την ομιλία του.

Δείτε το Βίντεο!

1 σχόλιο:

  1. Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟ 427 ,347 Π.Χ.ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ Η ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΦΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Η ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ,ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΕΣ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟΣΔΟ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΟΡΩΝ, Η ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ .ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΠΡΙΝ 2.500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΣΕ ΤΗ ΔΔΙΑΦΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ .ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΗΣ ΓΙΑ ΕΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΣΕΚΕ ΒΑΡΑ ΜΑΡΞ ΛΕΝΙΝ ΣΤΑΛΙΝ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΙΝΗ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΘΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΝ ΜΑ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΜΠΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΕΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΘΑ ΛΑΒΗΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΣΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΞΕΡΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΩΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή