Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Γελούσαν κάποιοι με το Σκλαβενίτη γιατί δεν μείωσε μισθούς ! ! ! !

Γελούσαν κάποιοι νεοφιλελεύθεροι με το Σκλαβενίτη γιατί δεν μείωσε μισθούς, γιατι δε λειτουργούσε τις Κυριακές και γιατί πληρώνει τους υπαλλήλους την ώρα τους.

 Όμως σήμερα είναι ο Μαρινόπουλος, η εταιρεία που .....

...καταστρατήγησε που εφάρμοσε κατά γράμμα το μνημόνιο υπολειτουργεί σε κάθε Κυριακή με όρους εργασίας λάστιχο και που σήμερα εκλιπαρεί τον Σκλαβενίτη να την εξαγοράσει.

Τελικά μάθαμε ότι η ανάπτυξη της χώρας δεν μπορεί και δεν γίνεται να βασίζεται στην συντριβή των εργασιακών δικαιωμάτων.

21 σχόλια:

  1. Μηδένα προ του τέλους μακάριζε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι εταιρείες του "ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ" πτώχευσε !!! Ο Μαρινόπουλος είναι μια χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αρα : 'ΔΙΑΛΕΞΤΕ καπιταλιστη - διαχειριστη " ....Αυτο ειναι το ΝΟΗΜΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άγιε.Σκλαβενίτη. Είναι.Ο.καλύτερος.άνθρωπος. Και.εργοδότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά τον Άγιο Μουσακά , να δεις που η διαρκής ιερά σύνοδος ( έτσι δεν την λένε ;) θα αγιοποιήσει και Σκλαβενίτη

      Διαγραφή
    2. Θα επρεπε. Εδω εχουμε αγιοποιησει τοσους και τοσους αχρηστους. Ας το κανουμε και για καποιον που ειναι σωστος απο επιλογη.

      Διαγραφή
  5. απο οτι διαβασα παραπανω , οτι και να εισε ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ τελικα καλο δεν ακους ποτε . ειτε ετσι ειτε αλιως .... μαλακας θα εισε ....χαχαχαχααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. " Τελικά μάθαμε ότι η ανάπτυξη της χώρας δεν μπορεί και δεν γίνεται να βασίζεται στην συντριβή των εργασιακών δικαιωμάτων".
    κ ΣΥΜΠΛΗΡΏΝΩ: ΟΥΤΕ μπορεί η ανάπτυξη της χώρας να πριφρονεί τον αιώνιο νόμο του Θεού (αργία ΚΥριακης,ανθρώπινα δικαιώματα κ,λπ!..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ολοι αυτοι που εργαζονται για να εχετε το μεσο μεταφορας την Κυριακη την διασκεδαση σας την Κυριακη τον καφε σας την Κυριακη το φαγητο σας την Κυριακη ειναι οι ( μακακες της παρεας ) για ποια ανθρωπινα δικαιωματα μιλατε για ποιο νομο του Θεου .....στο μπλα μπλα ολοι πρωτοι.

      Διαγραφή
  7. Σε λίγο θα δείτε τι θα σκάσει και με τον Σκλαβενίτη οσο για τις μειώσειςμια χαρά μειώσεις εχει κάνει αλλά μ2 άλλους τρόπους... το μονοπώλειο δεν είναι καλό μόνο αυτός και τα lidl θα μείνουν στο τέλος και τότε να δείτε κατι μειώσεις σε επίπεδα jumbo που θα γίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου αρέσει μόνο αυτό που έγραψες .... το μονοπώλειο δεν είναι καλό και ούτε ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ δεν το θέλει .... ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ 😀

      Διαγραφή
  8. Εδω καταντισαμε να δωσουμε ονομα σε οδο του ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ γιατι να μη δωσουμε και καποια εθνικη οδο στον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μηπως ο Μαρινοπουλος εκλεισε για αλλους λογους κι οχι γιατι ανοιξε Κυριακες ή γιατι εκοψε μισθους; Μηπως γιατι εκανε λαθος επιλογες επενδυσης και επεκτασης σε μια εποχη που πρεπει να μετρας 10 φορες και να πραττεις μια; Αυτο δεν σημαινει πως επικροτω αυτη την πολιτικη αλλα το να υποστηριζει κανεις οτι ενα -τοσο μεγαλο- μαγαζι κλεινει επειδη μειωσε μισθους εν μεσω κρισης...φανερωνει αγνοια της αγορας. Ο τυπος σταματησε να ενδιαφερεται, τραβηξε το χρημα εκτος Ελλαδος και σε λιγο θα τον δουμε να δραστηριοποιειται σαν εφοπλιστης ή μετοχος κατασκευαστικης ή επενδυτης real estate...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μονο ενας ειναι εργοδοτης με αρχιδια στην Ελλαδα και λεγεται Καρελιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωραίο το άρθρο περί αγάπης του Σκλαβενιτη προς το προσωπικό του.
    Δεν μας λέτε όμως ότι ο Σκλαβενιτης έχει χρεοκοπήσει χρόνια τώρα και ποια τράπεζα έχει τα 800 εκατομμύρια χρέος του !!! Αν άσκει ο ίδιος το Management ή η τράπεζα Πειραιώς.
    Ξεχάσατε ότι τέτοια εποχή πέρσι δεν μπορεσε να εξαγοράσει τον Βεροπουλο που είχε λιγότερα χρέη από τον Μαρίνοπουλο των 2 δις.
    Επίσης δεν μας λέτε γιατί υπόγεια ήθελε να δημιουργήσει νεα εταιρία με τον Μαρίνοπουλο και να πάρει μαγαζιά χωρίς ανάλογο να χρέος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εντάξει , έχω ακούσει πολλά καλά για τα Market Σκλαβενίτης , αλλά έχω και προσωπική εμπειρία : Σάββατο απόγευμα στο μεγάλο κατάστημα τής Λιοσίων ( λίγο πριν την έξοδο προς την Εθνική οδό ). Αν και έκλεινε στις 8 , η ώρα ήταν 9 παρά και ο κόσμος μπαινόβγαινε και καμία ειδοποίηση να συντομεύουμε τα ψώνια , επειδή το κατάστημα είχε κλείσει , δεν ακούστηκε από τα μεγάφωνα . Αυτά μου τα επισήμανε υπάλληλος με ένα ψιλοπαράπονο . Να σημειώσω ότι την επόμενη ημέρα ήταν μία από τις Κυριακές που τα υπόλοιπα καταστήματα ήταν ανοιχτά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λίνα Χαραλαμπίδου. Φυσικά και δε διαφέρει σε τίποτα ο Σκλαβενίτης με τον Μαρινόπουλο, Βερόπουλο, και ούτω καθ εξής...Η πολιτική όλων των οικονομικών τραστ είναι πάντα ίδια. Το μόνο που μπορεί να σώσει τους εργαζόμενους είναι η συσπείρωσή τους και η πιριφρούρηση των δικαιωμάτων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή