Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΑΞΑΤΕ ΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΡΡΕΟΝΤΑ !!!!


Η συντεχνιακή αντιμετώπιση μόνο κακό κάνει .Η πατρίδα μας είναι υπό κατοχή και οι Φούχτελ και Ραϊχενμπαχ δεν ευρίσκονται για τα μπάνια τους ,αλλά ως τοποτηρητές των κατοχικών δυνάμεων.

Αυτοί που αποζημιώνονται μηνιαίως από τον εξαθλιωμένο οικονομικά Ελληνικό Λαό θα πρέπει να επιτελέσουν τον πατριωτικό τους καθήκον όπως προκύπτει και εκ του όρκου πίστεως στη Πατρίδα .

Είναι αδιανόητο για πρώτη φορά στη χιλιόχρονη ιστορία της πατρίδος μας ,να παραδίδεται η εθνική κυριαρχία και εθνική ανεξαρτησία της ,χωρίς να πέσει μια τουφεκιά και ούτε να ανοίξει μύτη. Οι ριψάσπιδες και οι υπόλογες ηγεσίες από το 2009 μέχρι και σήμερον ,θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ακόμα και στην κατοχή 1941-1945 ,επιχειρούσαν κατά του εχθρού για την απελευθέρωση της Πατρίδος μας πλάι και με τους συμμάχους μας με έδρα το Καϊρο .

Σήμερα σε αυτόν το ιδιότυπο πόλεμο που υφιστάμεθα ,όχι μόνο δεν πράττουν το ιερό καθήκον φύλαξης του Έθνους και του Λαού , από κάθε εσωτερικό και εξωτερικό κίνδυνο ,αλλά αντιθέτως αποστρατευόμενοι καταλαμβάνουν υπουργικές θέσεις για τις καλές τους υπηρεσίες με τους Εθνοπροδότες και τους Τροϊκανούς .

Θα έλθει η ώρα που θα καθίσουν στο σκαμνί του στρατοδικείου ,κατηγορούμενοι για εσχάτη προδοσία και ίσως να βρεθεί και εκείνος ο έντιμος πατριώτης σαν τον Νικ. Πλαστήρα που να δώσει την διαταγή της εκτέλεσης της όποιας απόφασης του Στρατοδικείου . Κάτω τα χέρια από τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ουδείς πολιτικός φορέας δεν έχει το δικαίωμα να γίνεται κατήγορος η να συνηγορεί υπέρ τους.

Ας αφεθούν απερίσπαστοι να πράξουν το πατριωτικό τους καθήκον αυτές τις δύσκολες στιγμές που διέρχεται το Έθνος μας.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου