Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΑΡΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ....!!! Ιερώνυμος: «Δυστυχώς άλλοι αποφασίζουν για εμάς πολλές φορές»

Αν και ο ρόλος της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, είναι να υποτάσσεται στις αποφάσεις των άλλων, αποδεχόμενη την σκλαβοποίηση της Πατρίδας, να πάτε να κουρευτείτε, τραγοπαππάδες.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ!


Τούτη Πατρίδα, τούτος ο λαός, χρειάζεται ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΗΔΕΣ και όχι ροζ στριγγάκια με κάλυψη ράσου!

Πόπη Σουφλή

0-iero1 

Για λύσεις που έρχονται κατασκευασμένες από το εξωτερικό και στραγγαλίζουν τον ελληνικό λαό μίλησε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος σήμερα το πρωί.


Από το Κιλκίς όπου βρίσκεται για τους τοπικούς εορτασμούς για την απελευθέρωση της πόλης και τη Μάχη του Κίλκις ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας μίλησε για μια ακόμη φορά για την κρίση που......... ταλαιπωρεί την χώρα και τους πολίτες.


Λαμβάνοντας αφορμή από μια αναφορά που έγινε κατά την ξενάγησή του στο τοπικό μουσείο ο Αρχιεπίσκοπος μίλησε για τη μάχη που δίνει ο Ελληνισμός. «Και σήμερα οι αγώνες εναντίον αυτού του τόπου είναι μεγάλοι, και έχουν πάψει τα πυρά να ακούγονται έχουν σπάσει και οι λόγχες.


 Οι μάχες για στραγγαλισμό αυτού του τόπου δε δίνονται στις μεγάλες πεδιάδες όπως αυτή του Κιλκίς γίνονται σε διπλωματικά γραφεία, γίνονται σε χώρους έξω από αυτόν τον τόπο» είπε ο Αρχιεπίσκοπος, σύμφωνα με το dogma.gr.


Μιλώντας σε ιδιαίτερα δραματικούς τόνους ο κ. Ιερώνυμους σημείωσε πως «δυστυχώς άλλοι αποφασίζουν για εμάς πολλές φορές. 


Και αυτός ο πόλεμος αυτός ο αγώνας είναι πιο δύσκολος από τη μάχη σώμα με σώμα πρόσωπο με πρόσωπο, γιατί σε αυτόν τον αγώνα σαν αυτόν του Κιλκίς δίνεις το αίμα σου γίνεσαι θυσία. 


Στον άλλο όμως αγώνα τον διπλωματικό αγώνα εκεί που λύνονται και αντιμετωπίζονται τα προβλήματα έξω από την χώρα και οι λύσεις έρχονται κατασκευασμένες και στραγγαλίζουν αυτό το λαό και τον πιέζουν αυτό το λαό, αυτός ο αγώνας είναι πολύ πιο δύσκολος».



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου