Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - Μη περιφρουρείτε τους Προδότες της χώρας από τους Έλληνες! …αλλά τους Έλληνες από τους Προδότες!

undefined
...τα αυτονόητα - περί φιλοπατρίας, γενναιότητος, υψηλού φρονήματος και ανδρείας - σας τα εκφράζουν καθημερινά συμπολίτες μας στις ιστοσελίδες σας.

Προσωπικά έχω να σας πω κάτι διαφορετικό: Είναι βέβαιο πως είσθε παιδιά κάποιων Ελλήνων που με βεβαιότητα υποφέρουν! 


Είναι βέβαιο πως είσθε τα ίδια Ελληνόπουλα που μαζί με τις οικογένειές σας εξ ίσου υποφέρετε!
Όλοι οι Έλληνες υποφέρουμε! Δημόσιος και Ιδιωτικός Τομέας! Συνταξιούχοι του Δημοσίου και του Ιδιωτικού Τομέα! Γυναικόπαιδα και μαθητιώσα Νεολαία! Όλοι! …Όλοι! Όλοι! - πέρα για πέρα!

Βάλτε ένα χεράκι εσείς από μέσα κι όλοι οι άλλοι εμείς απ’ έξω να φύγει από τον τόπο η σημερινή κυβέρνηση που στόχο και σκοπό έχει την εκποίηση και εκχώρηση των πάντων! Το Πολίτευμα της χώρας έχει πάψει πλέον να λειτουργεί Δημοκρατικά.

- Μη περιφρουρείτε τους Προδότες της χώρας από τους Έλληνες! …αλλά τους Έλληνες από τους Προδότες!

- Μη περιφρουρείτε τους Προδότες της χώρας από τους Έλληνες! …αλλά τους Έλληνες από τους Προδότες!

- Μη περιφρουρείτε τους Προδότες της χώρας από τους Έλληνες! …αλλά τους Έλληνες από τους Προδότες!

Μια μέρα θα σας είναι πολύ θλιβερό να έχετε απομείνει στη ζωή με έναν ασήμαντο μισθό στην τσέπη …αλλά με κανέναν Υγιή και Ελεύθερο Έλληνα γύρο σας!!!

Με εκτίμηση - και αναγνώριση μόνον του Ελληνικού Συντάγματος - και πάνω απ’ όλα με γνώση και επίγνωση των όσων γράφω! Christos Tsokaktsis
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=598146710217465&set=pb.100000664238303.-2207520000.1373152245.&type=3&theater

1 σχόλιο:

  1. συμφωνω απολυτα μαζι σου αλλα μια σταση κατα του καθεστωτος των δυο πλεων μνημονιακων κομματων την στιγμη που ο λαος τους εβαλε εκει που ειναι και δεν κατελαβαν την εξουσια αλλα και δημοσκοπικα που αρκετοι ειναι αυτοι που τους ψηφιζουν απο την φυση της ειναι καταδικαστεα και ο ιδιος ο λαος θα απαντησει καταδικαζοντας οποιαδηποτε αντιδραση των σωματων ασφαλειας και ενοπλων δυναμεων ως χουντικη παρεμβαση στα [δημοκρατικα] δρωμενα της χωρας με αποτελεσμα να εχουν την τυχη του γεωργιου παπαδοπουλου!!! δεν μπορουμαι να ζητουμαι απο τους ενστολους να βγαλουν τα καστανα απο την φωτια για δικες μας επιλογες που καναμε και μετα να τους καταδικασουμαι μαλιστα γιατι αυτο θα συμβει!!!!!οπως βλεπετε ουδεις αντιδρα αλλα εχουν παει για μπανια και γεμισαν οι ξαπλωστρες στις παραλιες!!!! ειναι νωρις ακομα και πολυ προορο για μια δραστικη κινιση των ενστολων!θα πρεπει πρωτα ο λαος να δρασει στο πεζοδρομιο και οσο αυτο δεν γεινετε θαμαστε απαντες με το κεφαλι στα αχαμνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή