Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Μέρκελ – Σόιμπλε: Οι δολοφόνοι του Γένους: Θα σπρώξουν την Ελλάδα στο χείλος της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής τόσο όσο χρειάζεται ώστε να την μετατρέψουν πλήρως σε πειθήνιο όργανο γερμανικών επιδιώξεων και συμφερόντων....

Ζητείται ψεύτης για το «κούρεμα» του χρέους! Οι αξιωματούχοι της γερμανικής καγκελαρίας, το χρέος, τα νέα σενάρια εκλογών και ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ

Σε ρεσιτάλ υπόγειων εκβιασμών με θύμα- όπως πάντα φυσικά- την Ελλάδα επιδίδεται η γερμανική πολιτική νομενκλατούρα, με τους Άνγκελα Μέρκελ και Βόλφγκαγκ Σόιμπλε να κοροϊδεύουν πλέον ανοιχτά τον ελληνικό λαό, κάνοντας μας συνεχώς σκωτσέζικο ντους με αφορμή το κούρεμα χρέους της χώρας μας. 

Αυτή η περίοδος χαρακτηρίζεται ως «χρονικό διάστημα έντονων διεργασιών στο παρασκήνιο» με πρωταγωνιστές αξιωματούχους της καγκελαρίας και του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών...

Η εύκολη εξήγηση που δίνουν κάποιοι δήθεν αναλυτές στην χώρα μας για την άρνηση της Γερμανίας να ανοίξει οποιαδήποτε συζήτηση για κούρεμα του ελληνικού χρέους, είναι ..........οι εκλογές που πρόκειται να διεξαχθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στη χώρα. 

Αυτή όμως είναι η εύκολη και διόλου πειστική -για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα- εξήγηση που δίνεται από όσους ευκολόπιστους θέλουν να πιστεύουν ότι Μέρκελ και Σόιμπλε μας το «παίζουν» προς το παρόν λίγο σκληροί αλλά μετά τις εκλογές θα... χαλαρώσουν χαρίζοντάς μας μεγάλο μέρος του ελληνικού χρέους. 

Αυτή είναι η προπαγάνδα που θέλουν να περάσουν τα καθεστωτικά και διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης στην χώρας μας σε συνεργασία με τα φερέφωνα της καγκελαρίας στην Ελλάδα. Μην ρωτάτε ποιους... Πολιτικούς, επιχειρηματίες και δημοσιογράφους που βρίσκονται καθημερινα σε ανοιχτή επικοινωνία με την γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα παίρνοντας κατευθύνσεις. Ο νοών νοείτω.

Η αλήθεια όμως βρίσκεται αλλού.
 Εκεί που δεν πρόκειται τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα να ρίξουν ποτέ φως: στο μυστικό σχέδιο που εξυφαίνεται εδώ και αρκετό καιρό από την γερμανική κυβερνητική ηγεσία, όχι φυσικά εν αγνοία των δικών μας εν Ελλάδι «σωτήρων».

Διάσπαση της ευρωζώνης σε πλούσιες και φτωχές χώρες!

Η ιστορία έχει ως εξής: 

Η ΕΡΤ ήταν η αφορμή που έψαχνε ο κ. Αντώνης Σαμαράς για να προκηρύξει εκλογές. Δεν του «κάθισαν» όμως, λόγω της έντονης αντίδρασης των Ευρωπαίων και ιδιαίτερα της Γερμανίας, της οποίας μία τέτοια εξέλιξη θα τίναζε όλον τον σχεδιασμό στον αέρα εν όψει μάλιστα εκλογών. Ο κ. Σαμαράς ήθελε εκλογές διότι έχει περιέλθει στην αντίληψή του μια πολύ σημαντική πληροφορία:  Γερμανία ενδιαφέρεται να κρατήσει στον «αφρό» την Ελλάδα ως τον ερχόμενο Νοέμβριο"

Κανένα «κούρεμα» χρέους δεν είναι διατεθειμένη να δώσει στην Ελλάδα άνευ όρων, αλλά με πολύ σκληρούς όρους, που θα έχουν να κάνουν με νέα εκχώριση της εθνικής κυριαρχίας, την εμπλοκή Γερμανών επενδυτών σε καίρια «φιλέτα» του Δημοσίου και την εγκατάσταση μόνιμου διευθυντηρίου στο «προτεκτοράτο», τη χώρα μας! 

Τίποτα από όλα αυτά που σχεδιάζονται, δεν θα τα έχουμε ζήσει ή δει ως σήμερα. Η εξέλιξη αυτή θα έρθει σε συνδυασμό με τον διαχωρισμό των χωρών του ευρώ σε πλούσιες και φτωχές με διαφορετική ισοτιμία του ευρώ, και φυσικά η Ελλάδα θα υπάγεται στην δεύτερη κατηγορία.

Όλα αυτά που θα έρθουν από τον Οκτώβρη- Νοέμβρη, ο Σαμαράς δεν θέλει ούτε να τα αντιμετωπίσει ούτε να τα διαχειριστεί. Γι' αυτό και η Γερμανία προχωρά με την προοπτική της ολοκλήρωσης των γερμανικών εκλογών χωρίς κάποιο απρόοπτο, φερ' ειπείν πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα. Ο κ. Σαμαράς έχει εγγυηθεί στην κ. Μέρκελ ότι ως τις γερμανικές εκλογές θα «κάθεται σούζα» για να διευκολύνει την Καγκελάριο. Τις ίδιες εγγυήσεις έχει δώσει και ο Βενιζέλος. 

Σοβαρές πηγές στο Βερολίνο αναφέρουν ότι σε κάποιο κρίσιμο τηλεφώνημα μάλιστα, όταν έγινε υπαινιγμός περί ενδεχόμενων πρόωρων εκλογών αν θα κατέρρεε η κυβέρνηση Σαμαρά από την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ, η γερμανική πλευρά απάντησε με μια προστακτική: «Μην το διανοηθείς».

Πότε βλέπουν κάλπες στην Ελλάδα

Οι ίδιες πηγές μάς εξηγούν ότι αμέσως μετά τις γερμανικές εκλογές, οι συνεργάτες της κ. Μέρκελ σε συνεργασίας με την υποτακτική κυβέρνηση της Ελλάδας θα οδηγήσουν την χώρα σε πρόωρες εκλογές, ακόμα και προκαλώντας τεχνητή πολιτική κρίση

Χαρακτηριστικές ήταν οι διαρροές διπλωματικών παραγόντων για όσα συμβαίνουν στο Σκοπιανό με αφορμή την επιστολή του πρωθυπουργού της πΓΔΜ κ. Νίκολα Γκρουέφσκυ, γνωστού υποτακτικού της ελίτ που παίζει σκάκι ισορροπιών για το μέλλον των Βαλκανίων. 

Γερμανοί αξιωματούχοι εκτιμούν ότι έχοντας αφήσει πίσω της την δική της εκλογική αβεβαιότητα, η κ. Μέρκελ θα διαχειριστεί την ακυβερνησία στην Ελλάδα με τρόπο που θα την συμφέρει να επιβάλει τους δικούς όρους. Οι δε κ.κ. Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος θα έχουν πετύχει μία «ηρωϊκή» -για τα δικά τους μέτρα και σταθμά- έξοδο με εγγυήσεις φυσικά από την γερμανική πλευρά ότι θα τύχουν «ευρωπαϊκής ασυλίας και προστασίας».

Υπάρχει και το προηγούμενο με τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ κ. Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος απολαμβάνει προκλητική προστασία τόσο από ντόπια πολιτικά τζάκια, αλλά και από τους φιλομερκελιστές στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στη Eurostat και φυσικά την τρόικα

Όσοι ενεπλάκησαν με τη «μεγάλη μπίζνα» εις βάρος του ελληνικού λαού στο κρίσιμο τελευταίο τρίμηνο του 2009 και στήνουν χαλκεία για να δαιμονοποιήσουν την κυβέρνηση του κ. Κώστα Καραμανλή έχουν βρει ευήκοα ώτα ακόμα και στον ΣΥΡΙΖΑ

Φέρονται να υπόσχονται«πολιτική στήριξη» όταν έρθει η ώρα που ο κ. Αλέξης Τσίπρας θα κληθεί να διαχειριστεί όσα τού αφήσουν οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος, ακόμα και με τη συνεργασία μιας ομάδα «καλών προθέσεων» από τη Ν.Δ. που κινείται μεταξύ φιλελευθερισμού και ριζοσπαστικού σοσιαλισμού.

Το κλίμα έχει ήδη αρχίσει να διαμορφώνεται με δηλώσεις που έχει κάνει (όχι τυχαία) ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρος Τατσόπουλος. 

Η πρώτη έγινε στις 4 Ιουλίου με αποτέλεσμα να σημειωθούν διάφορες ενδιαφέρουσες ζυμώσεις εντός και εκτός Βουλής. Η δεύτερη έγινε προχθές, από τη γνωστή ραδιοφωνική συχνότητα που φιλοξενεί εκείνον και τον κ. Θεόδωρο Πάγκαλο και συζητήθηκε ιδιαίτερα στα πηγαδάκια του συνεδρίου που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όσοι προσδοκούν ότι η Ελλάδα θα κερδίσει ένα «νέο κούρεμα χρέους» είναι γελασμένοι. Η κ. Μέρκελ και ο κ. Σόιμπλε συντηρούν την Ελλάδα σε κατάσταση «τεχνικής αναπνοής» έως ότου τής δώσουν την τελική χαριστική βολή σε συνεργασία με την γερμανόφιλη υποτακτική κυβέρνηση των Αθηνών. 

Θα σπρώξουν την Ελλάδα στο χείλος της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής τόσο όσο χρειάζεται ώστε να την μετατρέψουν πλήρως σε πειθήνιο όργανο γερμανικών επιδιώξεων και συμφερόντων.


Και εδώ που τα λέμε δεν απέχουν πολύ από το να το πετύχουν με τις ευλογίες μιας περίεργης κάστας «εγχώριων ολιγαρχών και διαπλεκομένων» που γίνονται ακόμα πλουσιότεροι, όσο εξαθλιώνεται ο λαός και το πολιτικό σύστημα εμφανίζει πρωτοφανή παράλυση και αδυναμία να αντιμετωπίσει την ασυδοσία των «εχόντων και κατεχόντων». 

Ήδη η ιδέα των αναλώσιμων ηγετών μιας χρήσης τους έχει φέρει κέρδη που δεν φαντάζονταν...

pirinoslogios.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου