Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Μερικοί θα ξυπνήσουν απότομα! Πολύ απότομα!

Δεν είναι πλέον μόνο η ύφεση. 

Τα οικονομικά μέτρα που ανακοινώνονται θα μετατρέψουν την χώρα σε γκαρσονιέρα του Μεγάλου Αδελφού…

Είναι απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο η Ελλάδα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στα νύχια της
παγκόσμιας διαπλοκής. 


Οι ιθύνοντες δεν καταλαβαίνουν ή δεν θέλουν να καταλάβουν πως τα σοβιετικά μέτρα δεν θα φέρουν απλά ύφεση, αλλά θα μετατρέψουν την χώρα σε γκαρσονιέρα του Μεγάλου Αδελφού.

Ως εναλλακτική λύση στα υπερβολικά τεκμήρια διαβίωσης παρουσιάζουν στην κυβέρνηση το ηλεκτρονικό περιουσολόγιο που θα επιτρέψει στις φορολογικές αρχές εντός του 2014 να έχουν πλήρη και αναλυτική εικόνα για την ακίνητη και κινητή περιουσία όλων των φορολογουμένων, αλλά και ενημέρωση για τις δαπάνες, τα έσοδα και τις καταναλωτικές τους συνήθειες.

 Ο παραλογισμός με τα τεκμήρια θα στρέψει αναγκαστικά τον κόσμο στο περιουσιολόγιο. 

Δίνουν ένα απαράδεκτο μέτρο, προκειμένου οι πολίτες να πέσουν ακριβώς στην εναλλακτική που έχουν ετοιμάσει οι παγκοσμιοποιητές.

Το περιουσιολόγιο ενέχει σοβαρούς κινδύνους, αφού πέρα από την καταγραφή των πάντων, με τους τοκογλύφους να γνωρίζουν τι ακριβώς έχει ο καθένας και μέσω Αγγλικού Δικαίου να γίνονται αδιάκοπα κατασχέσεις, τα στοιχεία που θα… αποθηκεύονται ηλεκτρονικά θα είναι ενδεχόμενα προσβάσιμα και σε άλλους (στην Ελλάδα ζούμε) και τότε θα στοχοποιούνται οικογένειες από επίδοξους ληστές.

Εν συνεχεία προωθείται η καθιέρωση της online σύνδεσης των ταμειακών μηχανών με το ΚΕΠΥΟ (Κέντρο Πληροφορικής Υπουργείου Οικονομικών) από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του ΥΠΟΙΚ. 


Με το νέο σύστημα θα επιτυγχάνεται η καταγραφή σε πραγματικό χρόνο όλων των αποδείξεων, των τιμολογίων και δελτίων αποστολής, καθώς και η παρακολούθηση των φόρων που παρακρατούνται.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι η πρόθεση του ΥΠΟΙΚ να περιορίσει και μετά πιθανότατα να καταργήσει (αυτό υπαγορεύει άλλωστε η παγκοσμιοποίηση) την χρήση μετρητών στις συναλλαγές και να καθιερώσει την μεγαλύτερη χρησιμοποίηση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών. 


Ωστόσο η κάρτα εύκολα θα χάνεται, ειδικά από ηλικιωμένους και παιδιά, ή θα κλέβεται. Τότε γιατί να μην προταθεί η λύση με την εμφύτευση στο χέρι μικροτσίπ (η αργότερα κάτι άλλου υψηλότερης τεχνολογίας), το οποίο θα παρέχει υποτίθεται ασφάλεια στις ηλεκτρονικές συναλλαγές (δίνουν το πρόβλημα δίνουν και την λύση). 

Τότε θα είναι που το κράτος θα γνωρίζει ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται ο καθένας, καθότι τα τσιπ είναι από μόνα τους πομπός εντοπισμού μέσω GPS. 

Όποιος θα αρνείται να αποδεχθεί τα συγκεκριμένα μέτρα δεν θα είναι σε θέση ούτε να αγοράζει ούτε να πουλάει κάτι.

Αυτά όλα ετοιμάζουν τον δρόμο για την παγκόσμια χούντα, η οποία κατά τα φαινόμενα περιμένει να τα βρει όλα έτοιμα και στην Ελλάδα προθυμοποιούνται να της κάνουν την χάρη. 


Γι” αυτό τον λόγο μερικοί εκεί στην κυβέρνηση δεν γνωρίζουν με τι πάνε να συνδέσουν το όνομά τους. Δεν είναι πλέον μόνο η ύφεση που προκαλείται, πόσο μάλλον με τους υψηλούς φόρους και την διαρκή παρακράτηση του ΦΠΑ χωρίς επιστροφή των εξόδων, εξοντώνοντας τις επιχειρήσεις. 

Τα συγκεκριμένα μέτρα βουλιάζουν την Ελλάδα όλο και πιο βαθιά στον βάλτο της παγκοσμιοποίησης και την μετατρέπουν σε πλήρες μέλος του παγκοσμίου κράτους παρακολούθησης των πολιτών και καταπάτησης των βασικών δικαιωμάτων ελευθερίας.

Το πόθεν έσχες είναι απαραίτητο όπως και τα μέτρα καταπολέμησης της φοροδιαφυγής. 


Πρώτα όμως πρέπει να απλοποιηθεί το φορολογικό και να πέσουν οι φόροι, να ενισχυθούν οι εξαγωγές και τότε να καθιερωθεί αυστηρός έλεγχος για όλους και σίγουρα όχι με τον τρόπο που περιγράψαμε παραπάνω. 

Η μείωση των φόρων θα καταπολεμήσει την φοροδιαφυγή και όχι οι πολιτικές που εφαρμόζονταν στην Σοβιετική Ένωση!

Στον πλανήτη επιδιώκεται η επιβολή απόλυτης σκλαβιάς. Δεν πρόκειται περί φαντασίας. Μερικοί θα ξυπνήσουν απότομα! Πολύ απότομα!


ΠΥΓΜΗ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου