Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!!

Αυτή τη στιγμή η ανθρωπότητα βρίσκεται εγκλωβισμένη σε έναν λαβύρινθο που επικρατεί η λογική του παραλόγου, πνευματικός σκοταδισμός και ηθική πτώχευση.
Έχει χαθεί εντός του λαβύρινθου κάθε αξία για την ανθρώπινη ζωή και τον άνθρωπο.
Οι εξουσιαστές του λαβύρινθου είναι οι διεθνείς τραπεζίτες και οι διεφθαρμένοι άνθρωποι που είναι υπάλληλοι τους και οι φυλακισμένοι είναι οι υπόλοιποι.
Κάνουν υπάλληλους τους, αυτούς που διακρίνονται και ξεχωρίζουν για κάποιο λόγο από τους υπόλοιπους φυλακισμένους και τους προσφέρουν μια θέση στον ήλιο εάν εκτελούν απόλυτα τις αρχές τους και εξαπατούν τους υπόλοιπους φυλακισμένους.
Οι εξουσιαστές του λαβύρινθου δημιούργησαν ένα απόλυτα διεφθαρμένο σύστημα που σαπίζει τη ψυχή του κάθε ανθρώπου και κρατάει αιχμάλωτη την ανθρωπότητα.
Τύπωσαν χαρτιά και τα μοίρασαν στους φυλακισμένους για να μπορούν με αυτά τα χαρτιά να εξυπηρετούν τις συναλλαγές τους.
Σε αυτή τη κυκλοφορία των χαρτιών έβαλαν τόκο για να απομυζούν τον κόπο των φυλακισμένων.
Όταν οι φυλακισμένοι αποκτούν αρκετά χαρτιά σκαρφίζονται διάφορες κομπίνες και τους τα αφαιρούν.
Ανέβασαν στα ύψη τις θέσεις διαμονής στον λαβύρινθο, τύπωσαν πάρα πολλά χαρτιά και έδωσαν τη δυνατότητα στους φυλακισμένους να τις αποκτήσουν λαμβάνοντας υπέρογκα δάνεια.
Αυτή η υπέρμετρη τεχνητή άνοδος των ακινήτων συνεχίστηκε για μια πενταετία, μέχρι να εγκλωβιστούν οι πλείστοι φυλακισμένοι ως άμεσοι λήπτες των δανείων ή ως εγγυητές εκείνων που τα έλαβαν
Τώρα οι εξουσιαστές μείωσαν απότομα το τύπωμα των χαρτιών και οι φυλακισμένοι άρχισαν να μην βρίσκουν χαρτιά για να κάνουν τις συναλλαγές τους και να μπορούν να πληρώνουν τα υπέρογκα δάνεια.
Άρχισαν να αγανακτούν, να τρελαίνονται και να έρχονται σε απόγνωση.
Κάθε φυλακισμένος έχει εξαναγκαστεί από τους φύλακες του λαβύρινθου σε καθημερινά κάτεργα για να μπορέσει να ικανοποιήσει το ένστικτο της επιβίωσης του.
Το κυνήγι για την κάλυψη των βιοτικών του αναγκών είναι τόσο απάνθρωπα στημένο από τους φύλακες που δεν του αφήνουν χρόνο να ανακαλύψει και να ασχοληθεί με τη μοναδικότητα και το μεγαλείο της ύπαρξης του.
Έχει υποστεί σχεδόν ολική τύφλωση από την πολύχρονη απουσία του φωτός, της αλήθειας και του πνεύματος με αποτέλεσμα να σκουντουφλά, να παραπαίει, να τραυματίζει συνεχώς την υπόσταση του και να βρίσκεται σε μόνιμη κατάσταση αδυναμίας και φόβου.
Οι φύλακες σε όσους επιθυμούν να βγουν από τον λαβύρινθο, σταματούν ακαριαία να τους χορηγούν τα κατάλληλα για να επιβιώσουν και τους διώκουν ανελέητα για να τους εξοντώσουν για να μη συμπαρασύρουν και τους υπόλοιπους φυλακισμένους.
Έτσι, ελάχιστοι φυλακισμένοι βγαίνουν από το λαβύρινθο.
Η συντριπτική πλειοψηφία επέλεξε τη ψευδεπίπλαστη ασφάλεια που της πρόσφεραν οι φύλακες εντός του λαβύρινθου.
Οι δεσμώτες αποφάσισαν τώρα να κλείσουν τις πύλες του λαβύρινθου για να μην εξέλθει πλέον κανένας φυλακισμένος από τον λαβύρινθο.
Αφαιρούν το οξυγόνο για να μην μπορέσει κανένας φυλακισμένος να είναι τόσο δυνατός να αντιδράσει σε αυτήν την απόφαση.
Οι φυλακισμένοι τρελαίνονται, χτυπιούνται μεταξύ τους, αλληλοκατηγορούν ο ένας τον άλλο και προσπαθούν να αλληλοεξοντωθούν για να μείνουν λιγότεροι και έτσι να επιβιώσουν.
Όμως οι φύλακες δεν αφήνουν σταθερή τη ποσότητα του οξυγόνου.
Συνεχώς τη μειώνουν και κανένας από τους φυλακισμένους όσο βολεμένος και να ναι δεν θα γλυτώσει από την απόλυτη εξαθλίωση.
Για να ελέγξουν οι φύλακες τους φυλακισμένους, υποσχέθηκαν στους εκπροσώπους τους, σε περίπτωση που συνεργήσουν μαζί τους για την πλήρη έλεγχο των φυλακισμένων, ότι αυτοί θα μπορούν να ζουν έξω από το λαβύρινθο και να χαίρονται τον ήλιο.
Αυτοί πούλησαν τους φυλακισμένους και τάχθηκαν κρυφά με το στρατόπεδο των εξουσιαστών.
Άρχισαν να παραπλανούν και να αποπροσανατολίζουν τους φυλακισμένους και να τους οδηγούν σαν πρόβατα σε σφαγή για να χαρούν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους τα αγαθά που τους έταξαν οι εξουσιαστές
Οι φύλακες για να τους βοηθήσουν στο έργο τους εξαγόρασαν τους φυλακισμένους που ενημέρωναν τους άλλους φυλακισμένους για το τι συμβαίνει.
Αυτοί οι φυλακισμένοι υποστήριξαν την εικονική πραγματικότητα με κάθε μαζικό μέσο, απέκρυψαν την αλήθεια από τους υπόλοιπους και τους καταδίκασαν σε πλήρη άγνοια.
Όμως οι φύλακες λογαριάζανε δίχως τον ξενοδόχο.
Δίχως τον δημιουργό των ανθρώπων.
Αυτός φρόντισε και μέσα στους φυλακισμένους έφερε ελεύθερες φυσιογνωμίες από το περιβάλλον Του για να αποτελέσουν το ανάχωμα στα σχέδια των εξουσιαστών και να τους ανατρέψουν.
Αυτοί δεν ξεπουλιούνται, δεν συμβιβάζονται, δεν τυφλώνονται, δεν φανατίζονται, δεν σκύβουν το κεφάλι και νοιάζονται ενδόμυχα για το καλό όλου του συνόλου.
Έχουν το ψυχικό σθένος και πλούτο να αφυπνίσουν και να ενώσουν όλους τους ανθρώπους για την ανατροπή των σχεδίων και της δύναμης των εξουσιαστών.
Να βαδίσουν μαζί με την ανθρωπότητα στο ξέφωτο χαράζοντας τη πιο λαμπρή σελίδα στην ιστορία της.
Να γίνει ο άνθρωπος αυτό που γεννήθηκε να είναι ελεύθερος και ανεξάρτητος.
Ο ίδιος να ορίζει τη μοίρα του και να θέτει στην υπηρεσία του συνόλου το δυναμικό του, λαμβάνοντας ο ίδιος μέγιστα οφέλη μέσα από το μέγιστο του συνόλου.
Να ζήσει σε πλαίσιο άμεσης δημοκρατίας, που τα θεμέλια του θα στηρίζονται στις αξίες της ουσίας της χριστιανικής διδασκαλίας.
Να στηριχθεί πάνω στην αγάπη για ότι υπάρχει γύρω του.
Όσο δυσκολεύουν τα πράγματα από τους φύλακες τόσο πιο κοντά είναι η στιγμή της απελευθέρωσης για την ανθρωπότητα.
Κοντοζυγώνει η στιγμή που θα πάψουμε να είμαστε σκλάβοι.
ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ  ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου