Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΣΟΚ - ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 5 ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! - ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ!

undefined
 Την επίκληση του Άρθρου 5 της Ατλαντικής Συμμαχίας μπορούν ανά πάσα στιγμή να επικαλεστούν πολεμοχαρείς κύκλοι για να ξεμπλοκάρουν μια και καλή την Επίθεση στη Συρία, που έχει κολλήσει πολιτικά και νομικά σε ΗΠΑ και Βρετανία!

  Δυνάμεις και συμφέροντα που 
επιθυμούν ευρείας κλίμακας επίθεση στη Συρία "εδώ και τώρα" και είναι μακράν των πολιτικών ηγετών ΗΠΑ και Αγγλίας, προετοιμάζονται - δοθείσης ευκαιρίας - να κάνουν χρήση του περίφημου άρθρου 5 της Συνθήκης του ΝΑΤΟ, προκειμένου να ξεμπλοκάρουν όλους τους δισταγμούς και τα ηθικά, πολιτικά και κυρίως νομικά κωλύματα που έχουν παρουσιαστεί και έχουν φρενάρει στο παρά πέντε την Επίθεση στη Συρία, ενώ όλες οι στρατιωτικές μονάδες εμπλοκής είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη!
   Με αυτόν τον τρόπο "θα ξεκολλήσουν άμεσα από τον βράχο" Ομπάμα και Κάμερον, θα αποστομωθούν Βουλευτές και Γερουσιαστές που τους εμποδίζουν και θα τους σύρουν άμεσα και κατεπειγόντως στον πολεμικό χορό της Συρίας!

 ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ: Χρειάζεται μονάχα μια λεπτομέρεια: μία ακόμη ...Επίθεση! Κατά ενός καταυλισμού προσφύγων στην Τουρκία, ή κατά μιας Τουρκικής πόλης, ή φυλακίου ή οχήματος, άρματος, ή πλοίου ή αεροπλάνου, σαν εκείνο που είπαν πως κατέρριψαν πριν καιρό οι Σύριοι του Άσαντ...
   Τότε η Τουρκία ως βαλλόμενο μέλος του ΝΑΤΟ, μπορεί βάση των άρθρων 5 και 6, να επικαλεστεί την άμεση ΝΑΤΟΪΚΗ Στρατιωτική Συνδρομή, την οποία δεν μπορεί να αρνηθεί κανένα μέλος! 
undefined
   Έτσι θα αρχίσουν "αμέσως" κατά το άρθρο 5, οι αμερικανικές και βρετανικές και γαλλικές και άλλες επιθέσεις, ενώ ο Τουρκικός Στρατός "δικαιούται" να εισβάλει μέσα στη Συρία (χερσαίες επιχειρήσεις)!


 ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ; Αλλά ποιος θα στήσει - διότι γι΄ αυτό πρόκειται -την επίθεση κατά μέλους του ΝΑΤΟ που θα ξεσηκώσει ολόκληρη την Ατλαντική Συμμαχία;

   Εάν κάποιος έστησε την επίθεση με τα χημικά, τότε δεν του είναι εύκολο να στήσει και μια επιθεσούλα πίσω από το συρματόπλεγμα των Τουρκικών Συνόρων; Με μια ρουκέτα, με έναν πύραυλο, με ένα χημικό...
  Από την άλλη, εάν όντως είναι υπεύθυνος ο Άσαντ,  με τόσο χρήμα που κυκλοφορεί και τόσα συμφέροντα που παίζονται στην υπόθεση Συρία, δεν μπορούν να βρεθούν μερικοί τύποι έτοιμοι για όλα;
   Αυτό όμως θα είναι φοβερό!

   ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 5 ΤΟΥ ΝΑΤΟ:

Άρθρον 5

   Τα Συμβαλλόμενα Μέρη συμφωνούν ότι, ένοπλος επίθεσις εναντίον ενός ή πλειόνων εξ αυτών εν Ευρώπη ή Βορείω Αμερική θέλει θεωρηθεί επίθεσις εναντίον απάντων και, συνεπώς, συμφωνούν ότι, εν περιπτώσει τοιαύτης ενόπλου επιθέσεως, έκαστον εξ αυτών, εν τη ασκήσει του υπό του άρθρου 51 του Χάρτου των Ηνωμένων Εθνών αναγνωριζομένου δικαιώματος της ατομικής ή συλλογικής αυτοαμύνης, θα συνδράμη τα υφιστάμενα την επίθεσιν εν ή πλείονα Μέρη δια της αμέσου λήψεως, τόσον ατομικώς όσον και από συμφώνου μετά των ετέρων Μερών, των μέτρων άτινα θεωρεί αναγκαίαπεριλαμβανομένης της χρήσεως ενόπλου βίας προς αποκατάστασιν και διατήρησιν της ασφαλείας της περιοχής του Βορείου Ατλαντικού.
   Πάσα τοιαύτη ένοπλος επίθεσις ως και παν μέτρον λαμβανόμενον συνεπεία ταύτης θα φέρωνται αμέσως εις γνώσιν του Συμβουλίου Ασφαλείας. Τα μέτρα ταύτα θα λήξουν όταν το Συμβούλιον Ασφαλείας θα έχη λάβει τα αναγκαία μέτρα προς αποκατάστασιν και διατήρησιν της διεθνούς ειρήνης και ασφαλείας.
   Επομένως, κάθε επίθεση εναντίον μέλος του ΝΑΤΟ, είναι επίθεση κατά όλων των μελών του ΝΑΤΟ, τα οποία υποχρεούνται να προστρέξουν προς βοήθεια των άλλων!

   ΤΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ "ΕΠΙΘΕΣΗ";

Άρθρον 6 ¹

   Προς τον σκοπόν της εφαρμογής του άρθρου 5, η ένοπλος επίθεσις εναντίον ενός ή πλειόνων Μερών λογίζεται ότι περιλαμβάνει ένοπλον επίθεσιν:
  • εναντίον του εδάφους οιουδήποτε των Μερών εν Ευρώπη ή Βορείω Αμερική, εναντίον των Αλγερινών Νομών της Γαλλίας2, εναντίον του εδάφους της Τουρκίας ή εναντίον των νήσων υπό την δικαιοδοσίαν οιουδήποτε των Μερών εν τη περιοχή του Βορείου Ατλαντικού βορείως του Τροπικού του Καρκίνου.
  • εναντίον των δυνάμεων, πλοίων ή αεροσκαφών αυτών ή οιασδήποτε άλλης περιοχής εν Ευρώπη ένθα δυνάμεις κατοχής οιοδήποτε των Μερών ήσαν στρατοπεδευμέναι κατά την χρονολογίαν ότι η Συνθήκη ετέθη εν ισχύι ή της Μεσογείου ή της περιοχής του Βορείου Ατλαντικού βορείως του Τροπικού του Καρκίνου.
   Με άλλα λόγια, εάν χτυπηθεί στρατόπεδο, φυλάκιο, τανκς, εγκαταστάσεις, πλοίο, αεροσκάφος, μονάδα κάποιου Μέλους, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ κατά ολοκλήρου του ΝΑΤΟ! Και τα μέλη υποχρεούνται σε αυτόματη ένοπλη συνδρομή, εφ΄ όσον εννοείται το βαλλόμενο μέλος κάνει επίκληση του Άρθρου 5 της Συμμαχίας!

   ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΝΑΤΟ "ΒΑΦΤΙΣΕ" ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑΤΟΪΚΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

   Ένα ένα λοιπόν τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν στη θέση τους! Και έτσι εξηγείται γιατί χθες (Τετάρτη 28 Αυγούστου), ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Άντερς Φο Ράσμουσεν, έκανε την περίεργη δήλωση που επισήμανε μόνο το ΣΠΑΕΙ, αποκαλώντας ξαφνικά ως ΝΑΤΟΪΚΑ τα σύνορα της Τουρκίας τα οποία τόνισε ότι θα υπερασπιστεί το ΝΑΤΟ! Και αναρωτήθηκαμε "από ποιον";
   Γ.Γ. ΝΑΤΟ, 28-8-2013: "το ΝΑΤΟ  συνεχίζει να συνδράμει την Τουρκία και προστατεύει τα νοτιο-ανατολικά σύνορα της Συμμαχίας"! Δηλαδή τα σύνορα της Τουρκίας!
   
   ΔΗΛΩΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΘΡΟ 5
  Τα ίδια περίπου δήλωνε όλως περιέργως και ο Ερντογάν πέρυσι, για τα σύνορα της Τουρκίας και το δικαίωμά της να επικαλεστεί το άρθρο 5, αν και η Τουρκία διαθέτει τόσο στρατό, ώστε να μην έχει ανάγκη το ΝΑΤΟ απέναντι σε μια Συρία...

   Και όμως ο Τούρκος Πρωθυπουργός, τα είχε πει όλα από τότε,αποκαλύπτοντας  τον Σχεδιασμό που φαίνεται ότι υπάρχει, αλλά κανείς δεν τα είχε προσέξει, ούτε και μπορούσε να τα συνδέσει!
  
Το ΣΠΑΕΙ φέρνει τώρα λοιπόν στο φως, το πλέον χαμένο κομμάτι του παζλ "ΣΥΡΙΑ" που είναι πια στο παρά πέντε για την τελική εκδήλωσή του! Και μόνο αυτό το άρθρο, που πρέπει να φτάσει στο Γραφείο Ομπάμα και Κάμερον, μπορεί να το σταματήσει, γλυτώνοντας την ανθρωπότητα από ένα μεγάλο και ατέλειωτο αιμοτοκύλισμα, που συμφέρει μονάχα τις πολεμικές βιομηχανίες και τον ακραίο Ισλαμισμό!

   ΕΡΝΤΟΓΑΝ (με αφορμή πυρά από την πλευρά της Συρίας που χτύπησαν Τούρκους μέσα στο τουρκικό έδαφος, Απρίλιος 2012):
  «Έχουμε πολλές επιλογές. Μια χώρα έχει δικαιώματα βάσει του διεθνούς δικαίου απέναντι στις παραβιάσεις των συνόρων. Επίσης, το ΝΑΤΟ έχει ευθύνη όσον αφορά τα σύνορα της Τουρκίας βάσει του Άρθρου 5»!!!
   Εδώ λοιπόν είναι το Μυστικό...

   Και όλα φαίνεται να έχουν προετοιμαστεί στην εντέλεια, σαν σκηνοθεσία του Χόλιγουντ:
  Μια Συνθήκη
  Μια σκηνοθετημένη Επίθεση
  Μια Επίκληση
  Ένας παγιδευμένος Πρόεδρος ΗΠΑ
  ΕΝΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

  Θα τον προλάβετε άραγε κύριε Πρόεδρε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου