Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ??? ΡΕ ΟΥΣΤ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ ΜΜΕ ....Αξιωματούχος Λευκού Οίκου στο CNN: ''...'Οτι χειρότερο φοβόμασταν, συνέβηκε: Γίναμε Ελλάδα...'' - ''SamarasGate'' στην Ουάσιγκτον, ανάστατες οι Υπηρεσίες Ασφαλείας


''Πανικός'' στην αμερικάνικη πρωτεύουσα, μετά τις αποκαλύψεις των ''μυστικών'' διαλόγων Ομπάμα-Σαμαρά (στην συνάντησή τους στον Λευκό Οίκο, 8 Αυγούστου '13), από ΜΜΕ στην Ελλάδα, με πρωτοπόρα (πάλι) την ''Καθημερινή της Κυριακής'', στην έκδοσή της, 11 Αυγούστου '13.

Oι μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ, ψάχνουν απεγνωσμένα να ανακαλύψουν ΠΩΣ τα ''σαίνια'' των ελληνικών (μνημονιακών) ΜΜΕ, ''τρύπωσαν'' μέσα στο Οβάλ Γραφείο και δημοσίευσαν τους ''απόρρητους'' διαλόγους των δύο ηγετών, βάζοντας πάλι την ελληνική ''δημοσιογραφία'' στην κορυφή της παγκόσμιας ενημέρωσης και αξιοπιστίας.


Είναι η δεύτερη φορά που (μνημονιακά) έντυπα ΜΜΕ της Αθήνας, κάνουν υπερήφανη την Ελλάδα. 

Η πρώτη φορά ήταν, όταν πριν λίγα χρόνια περιέγραψαν με λεπτομέρειες -21 Ιουνίου 2009- όσα ειπώθηκαν στο ''Μέγαρο Μαξίμου'', μεταξύ των πρωθυπουργών Κ. Καραμανλή και Ρ. Ερντογάν, άσχετα αν ο Τούρκος πρωθυπουργός ανάβαλε την επίσκεψή του στην Αθήνα την τελευταία στιιγμή. 

''Πηγές'' του Λευκού Οίκου και ''κύκλοι'' των Υπηρεσιών Ασφαλείας, τόνισαν ότι ''θα πέσουν κεφάλια''. 'Οπως ήταν φυσικό, το ζήτημα αποτελεί πρώτο θέμα -σήμερα Κυριακή 11 Αυγούστου 2013- σε όλα τα ΜΜΕ ΗΠΑ.

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου, που ''θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του'', μας δήλωσε ότι ''κορυφαίοι δημοσιογράφοι μνημονιακών ΜΜΕ των Αθηνών, δυστυχώς γιά εμάς, κατάφεραν να μας κάνουν να φαινόμαστε απελπιστικά μικροί και ανίκανοι. 


'Οτι χειρότερο φοβόμασταν, μας συνέβηκε: Γίναμε Ελλάδα''.

Bρέθηκε το ''βαθύ λαρύγγι'';

Σύμφωνα με όσα μετάδωσε το CNN, πρωί Κυριακής τοπική ώρα, οι Μυστικές (και φανερές) Υπηρεσίες των ΗΠΑ, προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν ένα email κάποιου G. Mouroutis, που έστειλε από τον κήπο του Λευκού Οίκου, σε δύο παραλήπτες στην Αθήνα, τον ''Αlexis'' και τον ''Mr. Babis'', που έγραφε ''Μνημόνιο ζεις, εσύ μας οδηγείς''. 


Πιστεύουν ότι το email έχει άμεση σχέση με το ''SamarasGate'', όπως κωδικά ονόμασαν το μεγάλο σκάνδαλο, επειδή ο αποστολέας ήταν -μετά- και μέσα στο ''Οβάλ Γραφείο''. Nεότερες πληροφορίες, όπως τις μετάδωσε το ΑΒC, αναφέρουν ότι αναζητείται και συνεργός του, συγκάτοικος στην ίδια ''γιάφκα'', κάποιος με γυαλιά και μουστάκι, που κάπνιζε πίπα στον περίβολο του Λευκού Οίκου, λίγο πριν την άφιξη του 'Ελληνα πρωθυπουργού... (Είδηση σε εξέλιξη, περισσότερα σε λίγο)

Σχόλιο της αναγνώστριας κ. Μιχαλούς: «Τι διάλογοι και ιστορίες ''πίσω από τις κλειστές πόρτες'' γράφουν τα ''σούργελα'' στην Αθήνα; Αφού αυτά ειπώθηκαν στις δηλώσεις Ομπάμα-Σαμαρά στους δημοσιογράφους, μετά. 


Που είναι όλοι αυτοί οι γραφιάδες να μου δώσουν -εδώ και τώρα- τα χρωστούμενα;»

kalami.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου