Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Άααρε Χάρρυ, εσύ τα λες, αλλά ποιος σε ακούει;

Χάρρυ Κλυνν: Ξυπνάτε Έλληνες !!!

Οι Έλληνες έχουμε μάθει να μιλάμε έξω από τα δόντια. 

Το καλύτερο μπρος στις προκλήσεις των δανειστών, στων οποίων τις ορέξεις μας παρέδωσε η κυβέρνηση Παπανδρέου, ίσως να ήταν μια ηρωική έξοδος, παρόμοια με εκείνη του Μεσολογγίου. 

Πρέπει να... χάσουμε αυτά που έπρεπε εδώ και καιρό να απορρίψουμε και να κερδίσουμε αυτά που κάποιοι προσπάθησαν να μας κάνουν να τα αποβάλλουμε πλήρως, όμως δεν κατάφεραν να τα «ξεριζώσουν» από το πίσω μέρος του μυαλού μας.

Δεν καταλαβαίνει η Ελλάδα από φουρτούνες, απλά αυτή τη φορά ο «εχθρός» είναι πιο ύπουλος, επειδή ήρθε ντυμένος πρόβατο με «δώρα» πολλά στις αποσκευές του. 

Πάτησε στο καλοπροαίρετο του Έλληνα και τον ξεγέλασε, αφού πρώτα καταπάτησε το δαιμόνιο του μετατρέποντάς τον έρμαιο του καταναλωτισμού.
Χωρίς θάνατο δεν υπάρχει όμως ανάσταση και για να έρθει το νέο (όχι χρονικά αλλά πρακτικά) πρέπει να «πεθάνει» το παλιό, η παλιά νοοτροπία και ο «μύθος» της ψωροκώσταινας.

Ας διαβάσουμε όμως λίγο Χάρρυ Κλυνν, που μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνονται τα γραφόμενά του σκληρά και ανέφικτα, με μια δεύτερη ματιά όμως, ίσως τα εισπράξουμε ως ρεαλιστικά και εφικτά με την προϋπόθεση ότι όλοι είμαστε έτοιμοι για θυσίες και ρήξη με τον μέχρι σήμερα τρόπο ζωής μας: 

Ας βγούμε από το ευρώ και ας σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές. 

Και ας πεινάσουμε όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι ξένοι και οι έλληνες δοσίλογοι των καναλιών. 

Όλοι λένε ότι θα σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές, αλλά έκατσε κανείς από εσάς να σκεφτεί τι ακριβώς εισάγουμε και τι ακριβώς να πάψει να έρχεται στην Ελλάδα; 

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε αυτοκίνητα. Τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξουν Γερμανοί και Γάλλοι που δεν θα ξαναπουλήσουν ούτε ένα αυτοκίνητο τα επόμενα χρόνια.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε γάλα, τυριά και βούτυρο. Τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξουν τα φασιστόμουτρα οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ξηρούς καρπούς από την Τουρκία.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε καρπούζια και σταφύλια από την Αφρική.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε σταφίδες από την Χιλή (αν είναι δυνατόν!)

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε σπορέλαια και άλλα γράσα.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ρετσίνα από την Καλιφόρνια (θου Κύριε).

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τις εκατοντάδες είδη από οινοπνευματώδη ποτά.
-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τυριά, κονσέρβες, κέικ, ζαμπονάκια κλπ.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε κινητά, τηλεοράσεις, υπολογιστές και τα χίλια δυο ηλίθια γκάτζετ που στραβώνουν τον κόσμο.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα εκατοντάδες είδη καπνού, πούρων και άλλων δηλητηρίων.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα μπατζάρια τουρσί από την Γερμανία (θεέ μου, θεέ μου).

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα δεκάδες είδη ξένων γλυκών και σοκολατοειδών που στέλνουν τα λεφτά μας στο εξωτερικό και την χοληστερίνη στα ύψη.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, και πληθώρα από άχρηστα είδη για το σπίτι (μέχρι κόφτης για να κόβεις σε ίσια κομμάτια την μπανάνα υπάρχει!!!).

Ας επιστρέψουμε στην εποχή του 60. 

Ας περπατήσουμε και πάλι ήσυχοι στον άδειο δρόμο. 

Ας κοιμηθούμε το βράδυ χωρίς να ξυπνάμε από τον κάθε αργόσχολο ηλίθιο που τριγυρνάει με το αμάξι ακούγοντας τουρκογύφτικα καψουρολαϊκά ή χαζά ραπ στην διαπασών. 

Ας φάμε λιγότερο και ας χάσουμε το υπέρβαρο λίπος μας. 

Ας κάνουμε πάλι γιορτές-ρεφενέ. 

Ας ξανακάνουμε αληθινούς φίλους, αντί για τους ηλεκτρονικούς που έχουμε σήμερα.

Ξυπνάτε μαλάκες Έλληνες. 

Έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου. 

Έχουμε δώσει τα φώτα του πολιτισμού στον κόσμο. 

Έχουμε τσακίσει στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο την ιταλική και γερμανική υπερδύναμη. 

Και έχουμε καταντήσει σήμερα να ζητιανεύουμε από τους κωλο-ευρωπαίους και να τους παρακαλάμε να μας πηδάνε ώστε να έχουμε βίντεο και κινητά. 

Και από πάνω καθόμαστε και μας βρίζουν, αφού δεν έχουμε πλέον ΚΑΘΟΛΟΥ αξιοπρέπεια.


Χάρρυ Κλυνν

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ....!!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΜΕ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΛΑΟΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΤΡΙΤΕΥΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ (ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΑΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ... ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ...ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ,ΟΣΟΝ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ ΚΑΙ ΦΟΥΧΤΕΛΑΚΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ...ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ...ΘΑ ΣΥΝΕΧΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ?? ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΩΣ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΗΓΕΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΕΣ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .... Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΙΡΒΑΖΟΥΝ ,ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ .... Ο ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή