Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Καταρτίζουν το μνημόνιο-ταφόπλακα.....

Μιά νέα παγκόσμια “Γιάλτα” είναι προ των θυρών.!!! 

Οι Γερμανοί θέλουν να επιβάλλουν στην Ελλάδα ένα ακόμη μνημόνιο για να διαλύσουν και να βάλουν στο «χέρι» ότι έχει απομείνει στη χώρα, η οποία, επί τέσσερα χρόνια τώρα κυριολεκτικώς λεηλατείται.

Βέβαια παρά την λεηλασία, για «κούρεμα» χρέους δεν δέχονται κουβέντα, αφού αυτό σημαίνει και απώλεια εσόδων από τα δήθεν δάνεια βοηθείας τα οποία μας έχουν χορηγήσει.

Η χώρα τελεί υπό Γερμανική “κατοχή” με τους δωσίλογους πολιτικούς της να επαίρονται περί της σωτηρίας της. Τέτοιο Θράσος !!!


Το τέταρτο μνημόνιο, το οποίο συνεπάγεται η νέα “βοήθεια” για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού ύψους 11 δις ευρώ και το οποίο αφορά την περίοδο 2014-2016, θα αποτελέσει και την χαριστική βολή για την χώρα.

Ύστερα, θα «εισβάλουν» τα ξένα και τα εγχώρια “κοράκια” και θα αρχίσουν να παίρνουν "τσάμπα" τα σπίτια των Ελλήνων, τις επιχειρήσεις τους, κρατικές και ιδιωτικές και θα έχουν “σκλάβους” τους Έλληνες στη δούλεψη τους.

Η χώρα είναι και με τη βούλα ένα Γερμανικό προτεκτοράτο. Έτσι, μας κατάντησαν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Τα κόμματα τα οποία, προσπαθούν από το 2009 να μας “σώσουν”.

Επισκέφτηκε την Ελλάδα ο Γερμανός οικονομολόγος και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Γκ. Ασμουσεν, ο εκλεκτός της κ. Α. Μέρκελ, η οποία, τον στέλνει να συναντηθεί με Σαμαρά, Στουρνάρα και Προβόπουλο, για να έχει ιδίαν “αντίληψη”, για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα, ούτως ώστε επιστρέφοντας στην Γερμανία να μπορέσει να καταρτίσει το μνημόνιο-ταφόπλακα.

Πίσω από το νέο δάνειο κρύβεται επί της ουσίας και η τελευταία πράξη του “δράματος” για τους Έλληνες. Το νέο μνημόνιο θα δημιουργήσει ολοκληρωτικές συνθήκες εθνικής υποδούλωσης, και θα αποτελειώσει ότι ελάχιστο έχει απομείνει από το κράτος κοινωνικής πρόνοιας, θα επιβάλει εργασιακό μεσαίωνα με νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων.

Το δράμα του Ελληνικού λαού στην τελευταία του “πράξη” !!!

Με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο υπουργός Οικονομικών, κ. Γιάννης Στουρνάρας, προαναγγέλλει τις κυβερνητικές προθέσεις για την απελευθέρωση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, επισημαίνοντας συγχρόνως, στην εφημερίδα Real News, ότι «εάν δεν κάνουμε κάτι, θα καταρρεύσουν οι τράπεζες».

Αυτός είναι ο πόνος του, αυτός είναι ο ρόλος του, αυτών υπάλληλος είναι, των Τραπεζιτών.

Κατέστρεψαν μία χώρα για να “σώσουν” τρεις Τράπεζες. Δυστυχώς !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου