Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Μιχαλολιάκος καλεί τα μέλη της Χρυσής Αυγής σε αγωνιστική εγρήγορση ! ΒΙΝΤΕΟ..

undefined
O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση....όλων των Eλλήνων!

«Θα αντισταθούμε ενεργά και με κάθε μέσο το Σύνταγμα στο ακροτελεύτιο άρθρο του αν επιχειρήσουν με παράνομο και αντισυνταγματικό τρόπο να μας θέσουν εκτός νόμου. Καλώς σε αγωνιστική εκγρήγορση όλα τα στελέχη μας. Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν».

Με αυτή την σαφή τοποθέτηση ο γ.γ. του Λαϊκού Συνδέμσου-Χρυσή Αυγή Μήνυμα, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, προειδοποίησε την κυβέρνηση ότι θα αντιδράσει δυναμικά βάσει των όσων ορίζει το Σύνταγμα σε περίπτωση που προχωρήσει το σχέδιο να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα με αφορμή τα τελευταία γεγονότα και την πολιτική χρέωση στην ΧΑ της δολοφονίας του 34χρονου Π.Φύσσα.

Επικαλέστηκε συγκεκριμένα το άρθρο 120 του Συντάγματος και πλέον … ο Θεός να βάλει το χέρι του!

Είπε ο Ν. Μιχαλολιάκος:

«Συναγωνιστές και συναγωνίστριες.

Η Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή καταδίκασε απερίφραστα, απόλυτα και με κάθε τρόπο το τραγικό περιστατικό στο Κερατσίνι. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για αυτούς που κατευθύνουν τη δημόσια ζωή και οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε ένα κυνήγι μαγισσών, σε μια δίωξη του φρονήματος των Ελλήνων.

Η Χρυσή Αυγή με πίστη στην Ελλάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται και θα αντισταθεί απέναντι στη λάσπη και τις σκευωρίες τους. Θέλουν να θέσουν τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, μόνο που με όλες αυτές τις μεθοδεύσεις είναι αυτοί παράνομοι και εκτός νόμου.

Σας καλώ όλους σε αγωνιστική εγρήγορση. Τα σχέδια τους δεν θα περάσουν και ας γνωρίζουν ότι σαν Έλληνες πολίτες έχουμε το ιερό δικαίωμα να ακολουθήσουμε αυτά που επιτάσσει το άρθρο 120 του Συντάγματος που λέει ότι πρέπει να υπερασπιστούμε το Σύνταγμα με κάθε μέσο.

Αυτό που επιχειρούν να κάνουν εις βάρος της Χρυσής Αυγής είναι μια δίωξη φρονήματος είναι αντισυνταγματικό είναι αυτή η ίδια η κατάργηση του Συντάγματος. Ας γνωρίζουν ότι τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν».

Ας δούμε τι λέει το συγκεκριμένο άρθρο:

-O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.


-O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.


-H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

Δείτε την τοποθέτησή του:




Read more: http://www.oparlapipas.com/2013/09/binteo_20.html#ixzz2fSeGuGk6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου