Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Και Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος να γίνει η συριακή κυβέρνηση δεν θα υποκύψει στις απειλές της Δύσης, ήταν το μήνυμα που έστειλε σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών της Συρίας, Φάισαλ Μόκνταντ...

Και Τρίτος Παγκόσμιος να γίνει, δεν υποκύπτουμε, διαμηνύει η κυβέρνηση Άσαντ

«Η συριακή κυβέρνηση δεν θα αλλάξει στάση ακόμη και αν γίνει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.Κανένας Σύρος δεν μπορεί να θυσιάσει την ανεξαρτησία της πατρίδας του», υπογράμμισε ο Μόκνταντ, σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο Γαλλικό Πρακτορείο. 

Ο Σύρος αξιωματούχος τόνισε ότι...

Η Δαμασκός θα κινητοποιήσει τους συμμάχους της απέναντι στον γαλλοαμερικανικό άξονα και προειδοποίησε ότι το καθεστώς έχει λάβει όλα τα απαιτούμενα μέτρα για να αντιμετωπίσει ενδεχόμενο χτύπημα των δυτικών.
«Δεν πρόκειται να δώσουμε πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο θα απαντήσει η Συρία (...) έχουμε λάβει όλα τα μέτρα για να απαντήσούμε σε μια τέτοια επίθεση», διαβεβαίωσε.

Με βάση το Χάρτη του ΟΗΕ η Συρία έχει το δικαίωμα να απαντήσει σε μια τέτοια επίθεση η οποία δεν νομιμοποιείται από το διεθνές δίκαιο, υποστήριξε, συμπληρώνοντας πως Ιράν, Ρωσία, Νότια Αφρική και ορισμένες αραβικές χώρες απορρίπτουν αυτήν την επίθεση και είναι έτοιμες να αντισταθούν στον πόλεμο που θα κηρύξουν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίας, στη Συρία».

«Αν η Γαλλία θέλει να στηρίξει την Αλ Κάιντα και τους Αδελφούς Μουσουλμάνους, όπως τους στήριξε στην Αίγυπτο και σε άλλε περιοχές του κόσμου, οδεύει προς μια αποτυχία στη Συρία», υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε από το υπουργείο Εξωτερικών, στη Δαμασκό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου