Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ ΕΒΡΑΙΟΥΣ (ΕΚ ΧΑΖΑΡΩΝ) ROTHSCHILDS....

undefined


Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους, και δεν με ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους του.”
Mayer Amschel Rothschild

Μελετώντας το χρονικό της προσπάθειας επιβολής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, εύκολα διαπιστώνει κανείς τον παρασκηνιακό ρόλο που έχουν παίξει κι εξακολουθούν να παίζουν κάποιοι άνθρωποι, προσπαθώντας να ελέγξουν ολόκληρο τον κόσμο.
Μερικοί οπό τους ανθρώπους αυτούς μάλιστα, φαίνεται να κρύβονται πίσω από κάθε πολιτικοοικονομική εξέλιξη της σύγχρονης ιστορίας. 

Ανήκουν στα τραστ των υπερπλουσίων ή δρουν για το συμφέρον των μεγαλύτερων οικονομικών κολοσσών, σχεδιάζοντας ένα ζοφερό μέλλον για την ανθρωπότητα.

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν τεράστιες περιουσίες και νέμονται τον παγκόσμιο πλούτο, ενώ η οικονομική τους δύναμη τους παραχωρεί απεριόριστο ποσοστό εξουσίας.

Μία από τις οικογένειες των μεταπαικτών είναι αυτή των Ρόθτσιλντ.

Η εβραϊκής (σημ Οίμου: Χαζάρικης, Ασκεναζίμ) καταγωγής οικογένεια των Ρόθτσιλντ κυριαρχεί από το 1790 στο παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα και τα μέλη της θεωρούται οι ισχυρότεροι τραπεζίτες στον κόσμο. 
Ακόμη κι όταν προτίμησαν να περάσουν στο παρασκήνιο ελέγχοντας από εκεί τις διεθνείς εξελίξεις, δεν έπαψαν ποτέ να αποτελούν μια από τις σημαντικότερες οικονομικές υπερδυνάμεις. 

Δεν είναι τυχαίο το ότι ο Μέτερνιχ έγραψε γι’ αυτούς στα 1818 ότι «είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στην Ευρώπη», ενώ ο ποιητής και φιλόσοφος Χάινριχ Χάινε είπε κάποτε ότι: «το χρήμα είναι ο θεός της εποχής μας και οι Ρόθτσιλντ οι προφήτες του.»



Μετά από αυτή την μικρή εισαγωγή για το τι εστί οικογένεια Ρότσιλντ (Δείτε και ΕΔΩ) , πάμε να δούμε ποια η σχέση της με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες με τον Δένδια απ’ το 2005 – Απ’ το αρχείο της εφημερίδας “ΚΕΘΡΟΣ”

Ο Δήμος Κασσωπαίων που τότε διοικούνταν απ’ τον κ. Κατσαρό του ΠΑΣΟΚ, βράβευσε τον μεγαλύτερο καπιταλιστή και τραπεζίτη της ανθρωπότητας λόρδο Ρόθτσιλντ, για την “κοινωνική του προσφορά”!

Τότε ο Δένδιας ήταν βουλευτής αλλά στο νησί είχαν πυκνώσει οι ψίθυροι που έλεγαν ότι ο Δένδιας έγινε στέλεχος της ΝΔ και βουλευτής γιατί ήταν ο διαχειριστής της περιουσίας των Ρότσιλντ στη Κέρκυρα…
Ακόμη και σήμερα κάτοικοι συζητούν συχνά για τις επισκέψεις του υπουργού στη βίλα του λόρδου.

Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες από την εφημερίδα “ΚΕΘΡΟΣ” που μας παραχώρησε το ΕΛΛΗΝΩΝ “ΔΙΚΤΥΟ”







undefined

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου