Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Εμετική στήριξη των νταβατζήδων στις φονικές δηλώσεις του big-fat bastard: Προδότες οι βρυκόλακες του Ελληνισμού .

Χρειάστηκαν μερικές μόλις ώρες για να δικαιωθεί ο Προκόπης Παυλοπουλος που χθες το βραδυ έκανε μια “ακραία” δηλωση για τις εγκληματικές δηλώσεις Παγκάλου. (Βόμβα Προκόπη Παυλόπουλου πριν απο λιγο: Ο Πάγκαλος προωθεί ύποπτες σκοπιμότητες των “νταβατζήδων”!)

Οι μεγάλες φυλλάδες της διαπλοκής, στα σημερινά φύλλα τους δεν κρατούν ουτε τα προσχήματα, κάνοντας “κουπεπε” στον επικίνδυνο πολιτικάντη, αποδεικνύοντας όχι μονον ότι δεν έχει το ακαταλόγιστο, αλλα οτι ειναι φερέφωνο σκοτεινών συμφερόντων. 

Αυτων που κατέστρεψαν τον Ελληνισμό. Των βαμπίρ που κάποτε θα πρεπει να τιμωρήσουμε για να λευτερωθούμε.

Πριν από λίγο, ερωτώμενος ο Παυλόπουλος από την Τσαπανίδου της οποίας ήταν φιλοξενούμενος στο Star, σχετικά με τις δηλώσεις Πάγκαλου όσον αφορά τις "Παρακολουθήσει" Αμερικανών Πρεσβευτών, ο τέως υπουργός είπε:
"Η αισθητική μου, μου απαγορεύει να ασχολούμαι με τύπους σαν τον Πάγκαλο. Απλά τον παραδίδω στην κρίση του λαού υπενθυμίζοντας ότι κάτι τέτοιοι μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια"... απαντώντας σε σχετική παρεμβολή της δημοσιογράφου ότι σήμερα η ΝΔ συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ που ο ίδιος καταγγέλλει ο Παυλόπουλος απάντησε "...Ελπίζω ότι αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ τύπου ΠΑΓΚΑΛΟΥ.."

(ΠΗΓΕΣ: 

ΣΧΟΛΙΟ Α.Α.: Σωστές στη βάση τους οι παρατηρήσεις Παυλόπουλου, ωστόσο αυτοακυρώνονται από την ίδια την πολιτική τοποθέτηση του πρ. υπουργού: "τύποι σαν τον πάγκαλο", όπως πολύ σωστά ανέφερε υποτιμητικά ο βουλευτής της ΝΔ, είναι αυτοί που στηρίζουν τον ανεκδιήγητο πρωθυπουργικό τραγέλαφο υπό την εξουσία του οποίου δρα ο ίδιος ο Πάκης. Στους "τύπους σαν τον πάγκαλο" ανήκει όχι μόνο ο Σαμαράς αλλά και σύσσωμο το φεντεραλιστικό - μνημονιόδουλο σκουπιδαριό με τον οποίο (έστω και με κάποιες διαφορές) ο ίδιος ο Πάκης και η υπόλοιπη καραμανλική πτέρυγα εναρμονίστηκε. Εντέλει, "τέτοιοι τύποι" και όλο το διεφθαρμένο σύστημα που μπαστακώνουν μαζί τους δεν μας κυβερνούσαν μόνο στο παρελθόν, αλλά δυστυχώς ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.
Η καταπολέμηση, λοιπόν, του καρκινώματος που συναποτελούν "τύποι σαν τον πάγκαλο" απαιτεί πολιτικές πράξεις σαφούς διαφοροποίησης και δεν μπορεί να περιοριστεί σε λεκτικές αντιπαραθέσεις.


Πηγή: http://anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου