Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Η Κατάμαυρη Χούντα ΔΝΤ-Σαχλαμαρέλων του Σπύρου Χατζάρα

Μας έχουν βάλει ξανά στον Γύψο. 

Τα πάντσερ της Κατάμαυρης Χούντας ΔΝΤ-Σαχλαμαρέλων, κυκλοφορούν στους δρόμους, και η αστυνομία του καθεστώτος εισβάλει στα σπίτια και συλλαμβάνει απλούς πολίτες. 

Για τις συλλήψεις βουλευτών για πρώτη φορά μετά το 1967 δεν λέω, γιατί ήταν της Χρυσής Αυγής, και με αυτές , δόθηκε, «ένα ισχυρό πλήγμα στο ρατσισμό, στη μισαλλοδοξία και τον αντισημιτισμό» ενώ, και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, εξέφρασε «την ικανοποίηση του (Ελληνικού) Εβραϊσμού για την αποτελεσματική παρέμβαση της Ελληνικής Πολιτείας» με την οποία «θωρακίζονται οι αξίες της Δημοκρατίας και της ανθρωπιάς μας». 


Για τη νεοναζιστική ανθρωπιά του Τόμσεν ούτε το ΚΙΣ ούτε η American Jewish Committee έβγαλαν ακόμα ανακοίνωση. 

Η Χούντα της ανθρωπιάς όμως ,εισέβαλε στο σπίτι μιας τραπεζικής υπαλλήλου στον Άγιο Παντελεήμονα και την συνέλαβε, επειδή είχε ένα βιβλιάριο με 145.000 ευρώ με αποταμιεύσεις, τις οποίες αρνήθηκε να παραδώσει σε «φτωχούς» Αφγανούς λαθρομετανάστες. 

Στο Αγρίνιο , μετά από ανώνυμο τηλεφώνημα, εισέβαλαν στο σπίτι μέλους του τοπικού Συνδέσμου Εφέδρων και τον συνέλαβαν γιατί βρέθηκαν ένα πιστόλι ρεπλίκα, μια γεμιστήρα πολεμικού τυφεκίου, και ένα δίκοπο μαχαίρι.(Για τα μαχαίρια της κουζίνας έδειξαν «επιείκεια»). 

Στη Θεσσαλονίκη συνέλαβαν (ακροδεξιό) αστυνομικό επειδή ο αδερφός του πουλούσε από το διαδίκτυο ανταλλακτικά όπλων. 

Μετά από καταγγελίες ΜΚΟ και «λαθραίων», συνέλαβαν ανώτερο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που υπηρέτησε ως διοικητής στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, με την κατηγορία ότι έκανε... πλάτες στην Χρυσή Αυγή και ότι έθαβε στο αρχείο τις καταγγελίες των παράνομων λαθρομεταναστών κατά των Ελλήνων.

Από εδώ και μπρός μπαίνει σε ισχύ ο νόμος του σερίφη.


 Όποιος λέει δημόσια να φύγουν οι λαθραίοι και να βγει η Ελλάδα από το ευρώ, θα φακελώνεται και θα χαρακτηρίζεται ως « μισαλλόδοξος ακραίος». 

Αν το επαναλάβει θα συλλαμβάνεται και θα προφυλακίζεται. 

Όποιος και όποια λέει δημόσια, ότι η Φαυλοκρατία και η Κλεπτοκρατία κατάστρεψαν την πατρίδα μας και μιλάει για ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΚΛΕΦΤΕΣ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα του ρίχνουν 25 χρόνια, εκτός και είναι του ΣΥΡΙΖΑ οπότε θα του δίνουν μια μολότοφ δώρο.

Η Χούντα των Τραπεζιτών των Φαύλων και των Κλεπτών μαζί με τα επικοινωνιακά της τσιράκια αφού «αυτοκτόνησαν» μερικές χιλιάδες λόγω κρίσης και εκτέλεσαν χιλιάδες άλλους με την κατάρρευση του συστήματος υγείας, προσπαθεί να επιδείξει «αποφασιστικότητα» και να τρομοκρατήσει τον κόσμο πριν χαθεί εντελώς ο έλεγχος.

Ο φον Αντωνάκης στο Νιουγιορκ, έπεσε κλαίγοντας στην αγκαλιά του Δαβίδ Χάρις και του είπε με αναφιλητά. 


« Η κατάσταση στην Ελλάδα, συγκρίνεται μόνο με τον εφιάλτη του Κραχ στην Αμερική την δεκαετία του 1930». Και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει αχτίδα φωτός. 

Με την «χρυσαυγίτιδα», ο Μαύρος Σεπτέμβρης πέρασε καλά αλλά πλάκωσε ο Μαύρος Οκτώβρης. 

Η μανδάμ Κριστίν τόνισε στον φον Αντωνάκη τη σημασία επίτευξης προόδου στις θεσμικές και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και στην εφαρμογή ενός ισχυρού προϋπολογισμού του 2014 για την επίτευξη των στόχων του προγράμματος. 


Ο νέο ναζιστής Τόμσεν και τα άλλα καθάρματα της εγκληματικής οργάνωσης της «τρόικας» υπολογίζουν ότι για τον προϋπολογισμό του 2014 λείπει 1,5 δισ. για να επιτευχθεί ο στόχος για «πρωτογενές πλεόνασμα 2,8 δισ ευρώ . 


«Ισχυρός προϋπολογισμός» θα πει νέα μέτρα. Και «θεσμικές και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις» θα πει αυτόματη διόρθωση σε συντάξεις, εφάπαξ και επιδόματα για να κλείσει χωρίς πρόσθετη κρατική επιχορήγηση η τρύπα του 1,2 δισ ευρώ στα ασφαλιστικά ταμεία , χωρίς να συνυπολογιστούν τα ελλείμματα του ΕΟΠΠΥ. 


«Θεσμικές και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις» θα πει, «πλήρης απελευθέρωσης όλων των επαγγελματικών μισθώσεων, νέων και παλαιών, επειδή η προστασία που υπάρχει σήμερα δημιουργεί δυσκαμψίες στην αγορά των ακινήτων», πλήρης απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, και ακόμα, λίστα με 4.000 ονόματα που θα απολυθούν μέχρι το τέλος του έτους, χωρίς «κόλπα» με τους πρώην της ΕΡΤ που η αποφασιστικότητα τους απόλυσε τζάμπα και βερεσιγιέ και χωρίς τους εργαζόμενους σε ΕΑΣ-ΕΛΒΟ-ΛΑΡΚΟ που θα αποχωρήσουν στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης εν λειτουργία. 


Την ίδια ώρα η Ελλάδα είναι μια έρημη χώρα. 

Το Success Story της Ολγας δεν φαίνεται να μπορεί να ανακόψει την χρεοκοπία πολλών τουριστικών μονάδων. 

Από την Κέρκυρα ώς τη Ρόδο και από την Αλεξανδρούπολη ώς τα Χανιά όμως πωλούνται ξενοδοχεία. 

Oι προς πώληση μονάδες είναι εκατοντάδες . Από εμβληματικά συγκροτήματα, όπως ο Αστέρας Βουλιαγμένης μέχρι τα Ξενία. 

Μεγάλο μέρος των πωλητηρίων έχει μπει από τις τράπεζες σε περιουσιακά στοιχεία που έχουν περιέλθει στην κυριότητά τους από την αδυναμία εξυπηρέτησης των δανείων των ιδιοκτητών τους. 

Μαζί με τα ξενοδοχεία πωλητήριο έχει μπει σε εταιρείες παραγωγής και εμπορίας τροφίμων, σε υποδομές, σε επιχειρήσεις κοινής ωφελείας, σε συμμετοχές τραπεζών σε αυτοκινητοδρόμους, σε χιλιάδες επαγγελματικούς χώρους, σε γραφεία και καταστήματα, σε βιομηχανικά κτίρια, σε κατοικίες και εξοχικά. Όλα πωλούνται σε τιμές «οκαζιόν». 

Η ανεργία καλπάζει . 1,5 εκατ. έλληνες είναι χωρίς δουλειά. Το 62 % των νέων. Οι καταθέσεις κουρεύτηκαν από την κρίση ή το έβαλαν στα πόδια. Από τα 237,5 δισ. του Ιανουάριου του 2010 πέσαμε στα 156,2 δισ. ευρώ, από τα οποία οι καταθέσεις των νοικοκυριών είναι μόνο 136 δισ. και με τη δικαιολογία της διάσωσης των καταθέσεων έχουμε δώσει 244 δις στις χρεοκοπημένες τράπεζες αλλά η χρηματοδότηση της οικονομίας διαρκώς πέφτει. 


Η νεοναζιστική «Τρόικα», του Δ Ράιχ θα επανέλθει στην Αθήνα μετά το Γιούρογκρουπ της 14ης Οκτωβρίου , εφόσον έχει σχηματιστεί η νέα γερμανική κυβέρνηση και βρεθεί λύση για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού του ελληνικού προγράμματος. 


Μέχρι τότε η Χούντα των Σαχλαμαρέλων και του « ΩΧ! Success Soryyyyy!» θα πρέπει να αποφασίσει : Προϋπολογισμός ή εκλογές. To be or not ro be!

Και βέβαια οι εκλογές θα έχουν νόημα εάν με αυτές φύγει η νεοναζιστική Χούντα του ΔΝΤ και αλλάξει η πολιτική.

ΥΓ. Ποιος είναι  νεοναζί. Η Χρυσή Αυγή ή η τρόικα; 


Ιδού το ερώτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου