Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Στα σκουπίδια τους Εφέδρους και τους ''γελοίους αποστράτους ''...Προτείνει ο Χαρδαβέλλας ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ....ΚΥΡΙΟ;;;;

Φαντάσματα και βρικόλακες
Κανονικά αυτοί οι γελοίοι απόστρατοι που ονειρεύονται χούντες και τάνκς θα έπρεπε να τους πετάξουμε στα σκουπίδια και ούτε καν να ασχολούμαστε μαζί τους.

 
Αν το κάνουν όμως σήμερα είναι γιατί έχει γίνει φανερό πλέον ότι υπάρχει ένα σάπιο κομμάτι στην ελληνική κοινωνία που ονειρεύεται πάλι δεσμά για όλους μας που δεν σέβονται θεσμούς και νόμους.

Για όλους αυτούς μια αντιμετώπιση μόνο υπάρχει: Όπως στα χρόνια της Χούντας έστελναν σε τόπους εξορίας και βασάνων όσους ήταν αντίθετοι στη Δικτατορία, έτσι να στέλνουν τώρα στις εξορίες όσοι είναι αντίθετοι στη Δημοκρατία.

Σκληρή άποψη θα μου πείτε και ακραία. Και ουτοπική. Γιατί η Δημοκρατία δεν εξορίζει αντιφρονούντες και εχθρούς της. (Exθροί της Δημοκρατίας οι Απόστρατοι Αξιωματικοί κ.Χαρδαβέλλα απο πότε ;)
Και πώς απαντά στους εχθρούς και υπονομευτές της; Με παραινέσεις; Με λόγια περί κομμάτων του συνταγματικού τόξου και άλλα τέτοια κούφια, όταν οι διάφοροι «έφεδροι» και φασίστες-δολοφόνοι σου μπήγουν το μαχαίρι στην καρδιά;

Δεν είναι η ώρα του καλού και ελεήμονος Χριστού για να γυρνάμε και το άλλο μάγουλο να μας σκαμπιλίσουν, γιατί έχουμε να κάνουμε με θηρία. 

Είναι η ώρα του οδόντα αντί οδόντος. 

Γιατί μόνο έτσι καταλαβαίνουν ότι η Δημοκρατία έχει τη δύναμη να τους αντιμετωπίσει οριστικά και ριζικά.!!!

Πρώτον Χαρδαβέλλα η Κ.Ε.Ε.Δ για την οποία ο λόγος  δεν αποτελείται από Αποστράτους αλλά από Εφέδρους ...Τόσα χρόνια δημοσιογράφος και μάλιστα ειδικός και δεν γνωρίζεις να ξεχωρίζεις τις Ενώσεις  των Αποστράτων  ;

Οι Θεσμικές  Ενώσεις των Αποστράτων  ΕΑΑΣ-ΕΑΑ και ΕΑΑΝ δεν υιοθέτησαν καμία από αυτές  τους την πρόταση  -κάλεσμα  της Κ.Ε.Ε.Δ !

 Η πρόταση σας για τους ''γελοίους Αποστράτους'' να τους στείλετε στα ξερονήσια Χαρδαβέλλα  έχει για εσάς  κάποια ΄΄βάση΄΄ ,όλοι αυτοί όμως οι ΄΄γελοίοι Απόστρατοι και οι έφεδροι  Καταδρομείς  '' γνωρίζουν  τα ξερονήσια  σαν την παλάμη τους γιατί  έχουν υπηρετήσει σε αυτά και μπορούν κάλλιστα να επιβιώσουν αλλά και μπορούν να διαφύγουν' οποτε και όταν το αποφασίσουν !

Από πότε οι '''Έφεδροι Καταδρομείς'' είναι γελοίοι φασίστες και δολοφόνοι  Χαρδαβέλλα ;

Θα μας κάνετε να υιοθετήσουμε μια φράση που τη λέει  ο λαός  μας για το σινάφι σας και την ξέρετε πολύ καλά !

Εκτός και αν ψάχνετε και εσείς  δουλειά στο σύστημα ...Τότε  στο σινάφι σας δικαιολογούν τα πάντα ! 

Αλήθεια αν αυτοί πάνε στα σκουπίδια και στα ξερονήσια ποιος θα πάει στα σύνορα εσύ και το συνάφι σου ; ...Ε ρε γλέντια που κάνουν οι Τουρκαλάδες ,άσε που δεν ξέρεις που πέφτουν τα σύνορα ! 

Το Συντονιστικό των Αποστράτων τι απαντά στον δημοσιογράφο ; ..Μούγκα στη Στρούγκα ; κ.κ Πρόεδροι ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου