Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Η παγκόσμια απειλή της παγκοσμιοποίησης..


Παρόμοια με ότι έπραξε επί αιώνες το Βατικανό στο όνομα του Καθολικισμού το πράττει σήμερα η λεγόμενη δυτική συμμαχία (ΗΠΑ και πρόθυμοι σύμμαχοι) χρησιμοποιώντας μια νέα μορφή παγκόσμιας θρησκείας γνωστή ως «δημοκρατία» ή και ως «παγκοσμιοποίηση», με στόχο την καταστροφή κρατών και εθνών. 


Όπως κάποτε οι αυτοκράτορες έτσι και οι σημερινοί «δημοκρατικοί αυτοκράτορες» αποφασίζουν ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει. 

Όπως στον μεσαίωνα έτσι και σήμερα διαχέονται ψευδείς έννοιες στην κοινωνία με σκοπό την ευκολότερη διαχείριση της και τον εξανδραποδισμό της.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι πώς αυτή η πολιτική της δυτικής συμμαχίας έγινε τόσο ισχυρή. 


Απάντηση: φταίμε όλοι εμείς που συμπεριφερόμαστε σαν πρόβατα. Και εξηγούμεθα γιατί. 

Εάν απεγνωσμένα επιζητούμε την εκμάθηση της γλώσσας τους (αγγλικά). 

Εάν θέλουμε να τραγουδάμε τα τραγούδια τους. Εάν θέλουμε να χορεύουμε με την μουσική τους. Εάν βλέπουμε τον κινηματογράφο τους. Εάν αντιγράφουμε την μόδα τους. Εάν τρώμε ότι τρώνε αυτοί. 

Εάν εμπορευόμαστε με το νόμισμά τους. Εάν δεχόμαστε την πληροφόρηση από τα προπαγανδιστικά τους ΜΜΕ (CNN, BBC, τουρκοκάναλα). 

Εάν ονειρευόμαστε να ζήσουμε στις χώρες τους. 

Εάν θέλουμε να σπουδάσουμε στις ανώτατες σχολές τους. Εάν ονειρευόμαστε να εργαστούμε στις επιχειρήσεις τους. Εάν ενθουσιωδώς θέλουμε να μιμηθούμε το πολιτικό τους σύστημα. Τότε πως μπορούμε ποτέ να διανοηθούμε ότι αυτοί είναι ο εχθρός;! 

Η εθελούσια υποταγή μας σε οτιδήποτε αγγλοαμερικανικό είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της πανεύκολης επιτυχίας τους στην εισβολή  και υπονόμευση στοχευμένων εθνών όπως η Ελλάδα. Για παράδειγμα όταν ένας αγγλοαμερικανικός επίσημος αξιωματούχος, φερ’ ειπείν υπάλληλος του ΔΝΤ, επισκέπτεται μια χώρα όπως η Ελλάδα και οι ιθαγενείς πολιτικάντηδες κάνουν τα πάντα για να τον εντυπωσιάσουν, ως πατροπαράδοτοι οσφυοκάμπτες, τότε ήδη έχει επιτευχθεί επιτυχώς κατά μεγάλο ποσοστό η επιχείρηση υπονόμευσης της χώρας. 


Αυτή η μορφή της εθελούσιας και συνειδητής υποταγής στους «δυτικούς» αξιωματούχους είναι κατ’ ουσία η εξήγηση γιατί οι «δημοκρατικοί αυτοκράτορες» παραμένουν σήμερα τόσο ισχυροί. Αυτός είναι επίσης ο λόγος γιατί η πολιτική Δύση έχει καταστεί μια σοβαρή παγκόσμια απειλή.

Τα τελευταία εκατό χρόνια η λεγόμενη Δύση ήταν απασχολημένη με την δημιουργία μονοπωλίων στην παγκόσμια αγορά και με την επιβολή του οικονομικού της συστήματος στην ανθρωπότητα, με την επιβολή του δολαρίου ως παγκόσμιου νομίσματος συναλλαγών, με την επιβολή της νομικής της κουλτούρας και το κυριότερο όλων τον έλεγχο των μαζών δια μέσου των ΜΜΕ, δηλαδή τον έλεγχο του τι βλέπει, διαβάζει και ακούει ο μέσος πολίτης. Ιδιαίτερα τα τελευταία είκοσι χρόνια η δυτική συμμαχία απολαμβάνει μιας πρωτοφανούς οικονομικής, πολιτιστικής και ψυχολογικής υπεροχής (και κατοχής) πάνω στη ανθρωπότητα.

Με την επιβολή της νέας, υπό αγγλικό γλωσσάριο, θρησκείας που ονομάζεται «παγκοσμιοποίηση», των υπερεθνικών εταιριών, της «δημοκρατίας» ως κανόνα των αμαθών μαζών, του ελεύθερου εμπορίου που σκλαβώνει ασταθείς και αδύναμες οικονομίες, της «πολυπολιτισμικότητας» που καταστρέφει αυτόχθονους  πολιτισμούς και του «φιλελευθερισμού» που οδηγεί στην ασυδοσία ο πολιτισμένος κόσμος συστηματικά απαξιώνεται και διαλύεται. 


Αυτή η επιβολή της παγκοσμιοποίησης στην ανθρωπότητα καταστρέφει το οικογενειακό κύτταρο, τερματίζει τον πατριωτισμό, απαξιώνει εθνικές και φυλετικές ταυτότητες, υποσκάπτει τον αποστολικό χριστιανισμό και διαβρώνει τα θεμέλια του παραδοσιακού κράτους-έθνους.

Χωρίς Θεό με την έννοια της θρησκείας ή ηθικής καθοδήγησης, χωρίς χώρα με την έννοια της εθνικότητας και φυλετικής ταυτότητας και χωρίς οικογένεια με την έννοια της εκτεταμένης γενετικής δομής στην οποία ανήκουμε, ο άνθρωπος δεν είναι παρά ένα ενστικτώδες ζώο το οποίο καθοδηγείται εύκολα από αυτούς που κινούν τους παγκόσμιους μοχλούς υπονόμευσής του. Ένας «παγκόσμιος πολίτης» δεν είναι τίποτε άλλο από ένα σκλαβωμένο ζώο στο έλεος της παγκόσμιας ελίτ των σιωνιστών.

Η ανθρωπότητα θα απαγκιστρωθεί και θα θεραπευτεί από την παγκοσμιοποίηση όταν τα μικρόβια αυτής της ασθένειας παύσουν να διαχέονται από την Ουάσιγκτον στα πολιτισμένα έθνη. Η ανθρωπότητα θα θεραπευτεί όταν το χρηματοπιστωτικό σύστημα παύσει να ελέγχεται από τους Αγγλοαμερικανούς σιωνιστές. 


Η ανθρωπότητα θα αρχίσει την θεραπεία όταν θα ξεκινήσει να μαθαίνει και άλλες γλώσσες πλην της αγγλικής και πρωτίστως ο κάθε Λαός να γνωρίζει επαρκώς την δική του γλώσσα. Θα αρχίσει να θεραπεύεται όταν αναγνωρίσει το Hollywood και το MTV ως αυτό που είναι, ήτοι μια πρωτόγονη, ζωώδης, ανατρεπτική και επικίνδυνη κουλτούρα για την ανθρώπινη κοινωνία. 

Όσο όμως η ανθρωπότητα παρακολουθεί με λατρεία και εισάγει την κουλτούρα της παγκοσμιοποίησης θα είναι στο έλεος αυτής της «θρησκείας».

Διότι η πολιτική άγνοια της πολιτισμένης ανθρωπότητας και οι προσωπικές της προτιμήσεις έχουν ανδρώσει αυτό που ονομάζουμε παγκοσμιοποίηση και το έχουν μετατρέψει σε αυτό που είναι σήμερα:  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου