Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΟΧΙ στο φασισμό της κλεπτοκρατίας και της κληρονομικής Δημοκρατίας τους...

Η φιέστα της υποκρισίας και της ντροπής στο απόγειό της!

Ψηφίζουν όλοι τους τον ενταφιασμό κάθε ελεύθερης φωνής, την ώρα που κομπάζουν πως νίκησαν το φασισμό της Χρυσής Αυγής. 

Δείχνουν πάντα το «δέντρο» για να χάνεται από τα μάτια μας το «δάσος», για να αποπροσανατολίζουν και να σκορπάνε τη σύγχυση με την αρωγή των ΜΜΕ και την αντίστοιχη προπαγάνδα… Καπηλεύονται ό,τι ιερό και όσιο έχει αυτός ο τόπος .

Σκοτώνουν τη δημοκρατία για να διασώσουν το κεμέρι τους, για να κρύψουν τις πομπές τους ,για να συντηρήσουν τα «μαντριά» της ντροπής και της απάτης. Μόνο για το λαό δε νοιάζονται !


Η κομματοκρατία να διασωθεί, κι ας χαθεί όλος ο τόπος! Δεν έχουν....
πρόβλημα να καταργήσουν και τυπικά τη δημοκρατία, νομιμοποιώντας την αυθαιρεσία και τον ολοκληρωτισμό ,που εγγενώς υπάρχει στο πολιτικό τους σύστημα… Αλλοίμονο ,αν πειραχτεί το καθεστώς της απάτης! 

Τι θα απογίνουν τόσοι απατεώνες; Όλοι εκτεθειμένοι κι υπόλογοι για την λεηλασία και την καταστροφή μας θα σταθούν απέναντι στο λαό; Είναι ποτέ δυνατόν αυτοί οι «μάγοι» της «πολιτικής» να σταθούν απέναντι στα «πρόβατα», που ελέγχανε τόσο καιρό ,ως υπόλογοι!

Ήδη ξεσκεπάζονται στα μάτια μας κι όλοι νιώθουμε πως μας ατίμασαν και μας πρόδωσαν με τα παραμύθια και τις μεγαλοστομίες τους. Δεν καταλαβαίνουν ότι είναι καταδικασμένοι στη συνείδηση του κόσμου, κι επομένως αργά ή γρήγορα η ανατροπή τους είναι με βεβαιότητα προδιαγεγραμμένη;

Πώς τολμάνε ακόμα και να μιλάνε αυτή τη γλώσσα της απάτης; Ο λαός μας αντιλαμβάνεται πλέον ότι μόνο με εθνική και νομισματική ανεξαρτησία μπορεί να ζήσει ελεύθερος από δυνάστες κι ότι αυτό το χρέος είναι παράνομο και εικονικό και πρέπει να διαγραφεί μονομερώς από τoν Ελληνικό λαό. 
Τώρα πια η τρομοκρατία κι η προπαγάνδα τους πέφτουν στο κενό. Είναι όλοι τους “παιδιά” του ευρωφασισμού, των ντόπιων και ξένων αφεντικών ,ανδρείκελα του πιο αισχρού κερδοσκοπικού παιχνιδιού-παγίδας ,που στήθηκε κυρίως σε βάρος του Ελληνικού λαού, γιατί διαθέτει το πιο εθελόδουλο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα! 

Τώρα πια όλοι ξέρουμε… Ξέρουμε ότι αυτό το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του μας έφερε εδώ . Ούτε η συνταγματική εκτροπή ,ούτε η ρήτρα αποικίας, ούτε η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής και του φρονήματος των Ελλήνων τους ενδιαφέρουν… Μόνο η συντήρηση του καθεστώτος ,με τις εγκληματικές του συνέπειες τους αφορά, για να σώσουν το δικό τους μαγαζάκι ,που τους «τρέφει» με το αίμα ενός λαού, που τον ξεπουλάνε ξεδιάντροπα και τον οδηγούν ως πρόβατο στη σφαγή… Αυτοί είναι οι «εκλεκτοί». 


Τα κόμματά τους έχουν πιο μεγάλη αξία από τη δημοκρατία και το σεβασμό των στοιχειωδέστερων ανθρώπινων δικαιωμάτων! Φροντίζουν να μας βουλιάζουν όλο και πιο πολύ στο τέλμα της εξαθλίωσης, της απαξίας της ανθρώπινης ύπαρξης, καθώς υπηρετούν τον ολοκληρωτισμό του πιο στυγνού φασισμού που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης! Έτσι μόνο διασώζονται άλλωστε.

Διαφορετικά ακυρώνονται στην πράξη! 


Μας θέλουν ως «εργαλεία» εξυπηρέτησης άνομων συμφερόντων. Πρέπει να καταργηθεί ο ελεύθερος άνθρωπος και η αξιοπρέπεια. Πρέπει να σπάσει το ηθικό των Ελλήνων σε τέτοιο βαθμό ,ώστε να δεχτούμε τη μοίρα του σκλάβου, του υποτελούς , που από άνθρωπος μεταλλάσσεται σε ζώο και απλά ζει χωρίς συνείδηση, χωρίς νόημα!

ΟΧΙ «κύριοι» της Βολής, σας τον χαρίζουμε αυτόν τον εφιάλτη .Σας χαρίζουμε τον κόσμο της απάτης ,του σκοταδισμού, του φαρισαισμού ,του «δήθεν» και του ψέματος. Εμείς θέλουμε μόνο την αλήθεια και το φως. Θέλουμε να ζήσουμε με συνείδηση και με λεύτερη την ψυχή μας. Θέλουμε να ζήσουμε με αξία και τιμή και την πατρίδα μας ελεύθερη, γενναία κι αδούλωτη… 

Αυτή η πατρίδα είναι Ιδέα κι Όραμα. Σημαίνει φως κι ανδρεία… και είναι σύμβολο παγκόσμιο ανά τους αιώνες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου