Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Οικονομικός VS πολιτικού φασισμού....

Από την πρώτη στιγμή (πριν ακόμα τη σύλληψη των βουλευτών της ΧΑ) υποστηρίξαμε ότι η ξαφνική επίθεση του «μνημονιακού τόξου» κατά της ΧΑ, έγινε με στόχο να αλλάξει η κυρίαρχη ιδεολογία της κοινωνίας, από αντιμνημονιακή σε αντιφασιστική, προκειμένου να 
μπορέσει να σταθεί το μνημονιακό καθεστώς.

Άσχετα, με τις σημερινές εξελίξεις σε ότι αφορά την ποινική μεταχείριση των βουλευτών της ΧΑ, οι συνθήκες που ευνόησαν...


την εμφάνιση του πολιτικού φασισμού, τις δημιούργησε ένας άλλος επικίνδυνος φασισμός. 

Ο οικονομικός φασισμός. Είναι αυτός που παραχώρησε την εθνική κυριαρχία, που εξευτέλισε και ταπείνωσε μια ιστορική και υπερήφανη χώρα, που εξαθλίωσε έναν ολόκληρο λαό, που αδιαφορεί για τις προσωπικές αξίες των πολιτών, που εξακολουθεί να κρατά ολόκληρο το λαό σε θανατηφόρες συνθήκες έλλειψης ρευστότητας, που στέλνει στην αυτοκτονία χιλιάδες πολίτες, που άφησε στο έλεος των παράνομων και πεινασμένων μεταναστών τους εξαθλιωμένους Έλληνες.

Αυτό που βλέπουμε να εξελίσσεται αυτές τις μέρες είναι μια σύγκρουση του οικονομικού φασισμού με το τέκνο του, τον πολιτικό φασισμό.

Η απάντηση σε αυτή την κατάσταση και πριν η χώρα διαλυθεί εντελώς είναι το τρίπτυχο: Πολιτική Δημοκρατία, Οικονομική Δημοκρατία, Εθνική Ανεξαρτησία. 


Το ταχύτερο θα πρέπει να γίνει δημοψήφισμα ώστε να αναλάβει ο ίδιος ο λαός την εξουσία που του έχουν στερήσει και τον έχουν εξουδετερώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου