Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ενός λεπτού σιγή;;

Φωτογραφία από:icecreamforzombies.wordpress.com
Για να’ χουμε καλό ρώτημα και κουβέντα να γίνεται:
Θα τηρηθεί στη Βουλή των Ελλήνων, ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη;
Ενός στερνού λεπτού σιγή;;
Γιατί απ’ ότι θυμάμαι, σε όλες τις πολιτικές δολοφονίες στη διάρκεια της μεταπολίτευσης, αυτή η ελάχιστη τιμή προς τους νεκρούς αποδιδόταν πάντα από τους εθνοπατέρες.

ΠΑΝΤΑ!! 

Περιμένω από προχτές να το προτείνει «κάποιος», «κάποια», μπας κι απαλύνει ο πόνος ...
...των γονιών, που έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους, που έχασαν τα παιδιά τους.
Περιμένω κυρίως να το προτείνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. κ. Δημήτρης Παπαδημούλης, που έχει μια προϊστορία επί του θέματος.  Η γνωστή μεγαλοκαρδία του βουλευτή, καταθέτω…. αποσύρω, η απάνθρωπη υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.
Και περιμένω και περιμένω… και φτάνει η δύσκολη ώρα του αποχαιρετισμού… και νιώθω στο σβέρκο μου την αχνή ανάσα των παιδιών να σβήνει στο δρόμο κι ακούω τη φωνή της μάνας στα αυτιά μου να θρηνεί και τους βουλευτές των απο-κομμάτων να υποκρίνονται σφυρίζοντας αδιάφορα… «εμείς να είμαστε καλά κι ας ψοφήσουν χίλια αρνιά…» όπως συνήθιζε να λέει κι ο παππούς μου.
Ματαιοπονώ το ξέρω, ίσως σε μια άλλη ζωή με «κανονικούς ανθρώπους», ίσως σε μια άλλη Ελλάδα αχρωμάτιστη,κάποιος να προτείνει γενναιόδωρα το αυτονόητο… ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ, χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες, χωρίς υποκρισία, χωρίς αλητεία….
Και για να μην ξεχνιόμαστε, η Ελλάδα θα παραμείνει για πάντα ντυμένη στα καθαρά γαλάζια, το βρώμικο αιματοκόκκινο, δεν το σηκώνει το πετσί της….

ΑΡΚΕΤΑ!

Αυτό το αδελφός να σκοτώνει αδερφό, καιρός να το ξεχάσουμε, λες και μείναμε πολλοί, χάνουμε τα παιδιά μας, λες και μας περισσεύουν…
Αλήθεια εσείς στη Βουλή των Ελλήνων… παιδιά έχετε;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου