Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ..!! ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ..!!

Εκ των κορυφαίων καθηγητών Συνταγματικού Δικαίου της χώρας, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Συνταγματολόγων, επίτιμος πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Συνταγματικού Δικαίου, μέλος του Δ.Σ. του Ευρωπαϊκού Δημοσίου Δικαίου και νομικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού (1981-1988), ξεμπροστιάζει τις μαριονέτες που υπέγραψαν την προδοτική δανειακή σύμβαση με την οποία παρέδωσαν την Εθνική Ανεξαρτησία και Εθνική Κυριαρχία της χώρας , ξεπούλησαν τη Πατρίδα  μας  παραχωρώντας την δημόσια και ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων (κινητή και ακίνητη) και φέρνοντας ανθρωπιστική κρίση και γενοκτονία στον τόπο μας .

Ο Γ. Κασιμάτης λέει αλήθειες που με δόλο αποκρύπτονται από τα μεγάλα κανάλια της προπαγάνδας και πλύσης εγκεφάλου προκειμένου να αποκοιμίζονται οι Έλληνες και να μην γνωρίζουν τι τους περιμένει και ποιοι τους κυβερνούν.

Αργά η γρήγορα θα επανέλθει η δημοκρατία στη χώρα που τη γέννησε... Οι προδότες θα λογοδοτήσουν.
















ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ: ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ (1/2)


Η Ελλάδα παραιτήθηκε ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ και ΆΝΕΥ ΌΡΩΝ από την κυριαρχική της ασυλία. 

Ο Πανεπιστημιακός τότε , Νοτης Μαριάς αποκωδικοποιεί βασικά σημεία της δανειακής σύμβασης που δεν ψηφίστηκε από τη Βουλή των Ελλήνων γιατί με τροπολογία που κατατέθηκε την επόμενη μέρα της ψήφισης του μνημονίου... «οι δανειακές συμβάσεις θα ισχύουν από τη στιγμή της υπογραφής τους». 


Και ενώ είχαν υποσχεθεί ότι -έστω κατόπιν εορτής- αυτές οι συμβάσεις θα έρθουν στη Βουλή, μετά από ένα χρόνο και ένα μήνα ακόμη δεν έχει έρθει στην Ολομέλεια. 

Αυτή τη δανειακή σύμβαση με τα μυστικά της την κράτησαν κρυφή και πριν και μετά την υπογραφή της....

Το ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ είναι το δεύτερο μέρος της έρευνας του Ράδιο 9 για τη δανειακή σύμβαση που υπέγραψε η Ελλάδα πέρυσι και τη δένει χειροπόδαρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου