Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Γιατί κουκούλωσαν το ΤΤ και την Proton στην Eurobank ; Τώρα ξέρεις…

Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.

“Στη δημοσιότητα εντός της ημέρας η έκθεση της Black Rock για τράπεζες”


Από τον έλεγχο της Black Rock στα «κόκκινα» δάνεια θα προκύψουν οι κεφαλαιακές ανάγκες τις οποίες θα κληθούν να καλύψουν τα τέσσερα συστημικά ιδρύματα, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank και Eurobank!!!


Δηλαδή τα θαλασσοδάνεια του ΤΤ και της Proton στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η Omega στο ΔΣ της οποίας υπήρχαν ο Μπακατσέλος (πεθερός Βενιζέλου) και ο Νίκος Παπανδρέου, θα παρουσιαστούν ως “κόκκινα δάνεια της Eurobank”!

Δηλαδή τα θαλασσοδάνεια – μαμούθ του ΤΤ που καρπώθηκαν συνεργάτες του “Ανδρίκου” Παπανδρέου, ενώ το ίδρυμα δεν είχε δικαίωμα να δανείζει επιχειρήσεις, θα περάσουν ως “δάνεια της συστημικής Eurobank”!

Αφού λοιπόν έγινε η οπερέτα με τις “Bad Banks”, τα απομεινάρια συγχωνεύθηκαν ώστε να χαθεί κάθε ίχνος ....
....από την μεγάλη ληστεία των διεφθαρμένων, που βεβαίως την πληρώνει στο ακέραιο ο Ελληνικός λαός.

Όλα αυτά, με την μαεστρία του κυρίου Προβόπουλου, που ενώ δεν πήρε μυρουδιά π.χ. για τα δάνεια Καρούζου στην Proton ή για τα δάνεια στους φίλους του Παπανδρέου στο ΤΤ, παραμένει ακόμα στην θέση του!

Και βέβαια, η προηγούμενη έκθεση της BlackRock με τα θαλασσοδάνεια της Eurobank που έκαναν βόλτες σε θυγατρικές της τράπεζας – εταιρείες άχυρο στην Αγγλία, παρέμεινε επτασφράγιστο μυστικό. 

Ενώ ανακοινώθηκε η “περίληψη”…

Όποτε και όταν επανέλθει η νομιμότητα στην Ελλάδα, δεν θα φτάνουν οι φυλακές για τους κακούργους με τα κοστούμια…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου