Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ Ν.ΓΚΡΙΦΙΝ ΠΡΟΣ Α.ΣΑΜΑΡΑ Βίντεο: "Εσείς κ.Σαμαρά είστε οι εγκληματίες που καταστρέψατε την Ελλάδα"

To defencenet.gr κατάφερε να βρει μέρος του οπτικού ντοκουμέντού από την συγκλονιστική πολιτική ομιλία ενώπιον του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά του ηγέτη του βρετανικού εθνικιστικού κόμματος Νίκ Γκρίφιν χθες στην ευρωβουλή
Ιδού και η μετάφραση του μέρους της ομιλίας που φαίνεται στο βίντεο:
«Το 2014 υποτίθεται ότι είναι το έτος της δημοκρατίας στην Ευρώπη. 
Μα τι σόι δημοκρατία σκίζει το ίδιο της το Σύνταγμα, απαγορεύει τις διαδηλώσεις....
... για να αποδείξει ότι οι άνθρωποι είναι «χαρούμενοι», στέλνει πάνοπλους αστυνομικούς να συλλάβουν δημοκρατικά εκλεγμένους βουλευτές και φυλακίζει τους πολιτικούς της αντιπάλους χωρίς δίκη, όταν δεν μπορούν να αντικρούσουν αστήρικτες εικασίες που τους αποδίδονται από ψευδομάρτυρες.
Οι απολυταρχικοί σαν εσάς πάντα δικαιολογούσαν τον φόρο στην ελευθερία με προπαγανδιστικά ψεύδη περί δήθεν «εγκληματικών οργανώσεων». 

Μα κ. Σαμαρά η τραπεζοκρατική κατοχική κυβέρνηση σας που βοηθάει τους αφέντες σας να καταστρέψουν την Ελλάδα είναι οι πραγματικοί εγκληματίες.
Είστε οι απόγονοι των κομμουνιστών που αρνήθηκαν να πολεμήσουν όταν η χώρα σας δέχτηκε εισβολή από τον Μουσουλίνι, ενώ ο Μεταξάς είπε «ΟΧΙ» και πολέμησε την ξένη κατοχή και εκμετάλλευση. Το οποίο είναι, φυσικά, και το πραγματικό έγκλημα των σύγχρονων πολιτικών απογόνων του, της Χρυσής Αυγής.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου