Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ...Θα τους χώσουν όλους μέσα και για να αποφύγουν μια ανεξέλεγκτη κοινωνική έκρηξη ....ωστόσο θα συνεχίσουν την εξόντωσή μας !

ΔΝΤ και Τρόικα ζητούν «αίμα»

Θέλουν φυλακίσεις εξπρές πολιτικών και επιχειρηματιών.
Αποκλειστικές πληροφορίες  προερχόμενες από τα κέντρα λήψης αποφάσεων σε Βρυξέλλες, Ουάσινγκτον και Βερολίνο, λένε ότι οι εξελίξεις που θα δρομολογηθούν τους επόμενους τρεις μήνες θα είναι ΡΑΓΔΑΙΕΣ.

Οι δανειστές μας ζητούν «αίμα» και δεν θα ησυχάσουν αν δεν δουν να περνούν την πόρτα της φυλακής επιχειρηματίες, πολιτικοί και στελέχη της αγοράς που θεωρούν ότι προκάλεσαν «μαύρες» τρύπες στον τραπεζικό τομέα της χώρας μας.

Η υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου φαίνεται πως....

... θα είναι μόνο η αρχή μπροστά στην χιονοστιβάδα που λέγεται ότι θα ακολουθήσει με αποκαλύψεις και για άλλες τράπεζες οι οποίες θα βρεθούν στο μάτι του κυκλώνα.

Όμως οι εξελίξεις θα έχουν να κάνουν και με το θέμα των εξοπλισμών που εκτιμάται ότι θα πυροδοτήσει ντόμινο συλλήψεων σε πολιτικό πεδίο.

Υπάρχει όμως και το ερώτημα «ποιος είναι ο λόγος που οι δανειστές ζητούν αίμα».

Η απάντηση είναι, σύμφωνα με τα λεγόμενα ανώτατου αξιωματούχου στις Βρυξέλλες, ότι «αυτή θεωρείται η μόνη διέξοδος για να νιώσει ο κόσμος ότι υπάρχει δικαιοσύνη».

Θεωρούν οι δανειστές μας ότι μόνο μέσα από μία μαζική εκκαθάριση του συστήματος που επί χρόνια λειτουργούσε στην χώρα, θα μπορέσει να συνεχιστεί η δημοσιονομική προσαρμογή με τρόπο ώστε να μην πυροδοτηθεί μία ανεξέλεγκτη κοινωνική έκρηξη.

Μάλιστα η Τρόικα- που φέρεται να έχει απόλυτα καθαρή εικόνα για τις εξελίξεις σε δικαστικό επίπεδο- επιθυμεί η όλη διαδικασία να ξεκαθαρίσει όσο διαρκεί η ελληνική προεδρία.

Θεωρείται ότι με αυτόν τον τρόπο θα στείλει η κυβέρνηση ένα καθαρό μήνυμα ότι υπάρχει τέλος στην ανοχή που υπήρχε όλα τα προηγούμενα χρόνια. 


Όσα θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες ίσως να μην μπορούσαμε ούτε καν να τα φανταστούμε... 

Έσο έτοιμοι λοιπόν...

1 σχόλιο:

  1. Γιατή πιάνουν μόνο τους εκτος βουλής, οι μέσα ειναι οι αμόληντοι?, εξω ειναι η κοπριά, μέσα η μπόχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή