Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Προειδοποίηση Πούτιν σε Κίεβο: Μην διαπράξετε κάτι ανεπανόρθωτο - Ο Πούτιν τελειώνει την Ουκρανία: Και τώρα βρείτε λεφτά μόνοι σας - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ στην Ανατολική Ουκρανία!


Απρίλιος 9, 2014. 
Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, κάλεσε την Τετάρτη τις αρχές του Κιέβου «να μην διαπράξουν κάτι το οποίο θα είναι ανεπανόρθωτο» στην Ουκρανία, εκφράζοντας την ελπίδα ότι οι διπλωματικές προσπάθειες θα έχουν «θετικό αποτέλεσμα».


«Ελπίζω η πρωτοβουλία του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας να επανορθώσει, αποτελεσματικά, την κατάσταση, ώστε το αποτέλεσμα να είναι θετικό», δήλωσε ο Πούτιν, σύμφωνα το ρουμανικό πρακτορείο , πριν από τη συνάντηση με το υπουργικό συμβούλιο στη Μόσχα. 

«Ελπίζω ότι σε κάθε περίπτωση, οι προσωρινές αρχές του Κιέβου, δεν θα διαπράξουν κάτι ανεπανόρθωτο», πρόσθεσε, δίχως να δώσει περαιτέρω συνέχεια ή διευκρίνιση στις δηλώσεις του. 
Βαλκανικό Περισκόπιο


Ο Πούτιν τελειώνει την Ουκρανία: Και τώρα βρείτε λεφτά μόνοι σας


 
Αυτό είναι το ουσιαστικό νόημα των δηλώσεων του ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν σχετικά με την οικονομική υποστήριξη της Ρωσίας απέναντι στην Ουκρανία.
του Στρατή Μαζίδη
Ο Πούτιν δήλωσε πως η Ρωσία δεν μπορεί να συνεχίσει την στήριξης της παραπαίουσας ουκρανικής οικονομίας συμπληρώνοντας πως αυτή η ευθύνη πέφτει πλέον στην Ε.Ε. και τις Η.Π.Α. οι οποίες όπως τόνισε αναγνώρισαν το νέο καθεστώς του Κιέβου αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει ούτε ένα δολάριο.


Συγκεκριμένα ανέφερε σε συνάντηση με κυβερνητικούς αξιωματούχουςστην κατοικία του έξω από τη Μόσχα : «Η κατάσταση είναι - για να τοθέσω ευγενικά, παράξενη. Είναι γνωστό πως οι εταίροι μας στηνΕυρώπη έχουν αναγνωρίσει τη νομιμότητα της κυβέρνησης του Κιέβου,αλλά δεν έχουν κάνει τίποτα για να στηρίξουν την Ουκρανία - δεν έχουν δώσει καν ένα δολάριο ή ένα ευρώ".


Μόλις το Δεκέμβριο η Ρωσία χορήγησε στην Ουκρανία δάνειο ύψους $ 3 δις, το οποίο αποτελούσε μέρος ενός μεγαλύτερου πακέτου βοήθειας ύψους  $ 15 δις που συμφωνήθηκε τον ίδιο μήνα. 


Η Ρωσία προσφέρειεπίσης έκπτωση επί των τιμών του φυσικού αερίου 33% που σε ποσό μεταφράζεται σε παραπάνω από $ 7 δις.

Μάλιστα η Κριστίν Λαγκάρντ είχε δηλώσει πως η βοήθεια των $ 3 δις υπρξε καθοριστικής σημασίας για να μην καταρρεύσει η οικονομία της χώρας.


Ο οικονομικός πόλεμος προκαλεί μεγαλύτερη ασφυξία από τα τεθωρακισμένα ενώ ο κανόνας του no money no honey, μάλλον στην περίπτωση της κλυδωνιζόμενης χώρας επαληθεύεται από την αντίστροφη μεριά. 
freepen.gr
ΤΩΡΑ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ στην Ανατολική Ουκρανία!
20140409-180929.jpg 
…έτοιμες για πόλεμο με τους ναζιστές πραξικοπηματίες του Κιέβου! 


Η αυτοοργάνωση των πολιτών απεναντι στην χούντα του ΔΝΤ ειναι
υποδειγματική. 


Άντε και στα δικά μας!

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου