Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΟΧΙ ΣΕ ΑΚΥΡΑ, ΣΕ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ. ΤΑ ΚΑΡΠΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Εικόνα

Σχόλιο ΛΦ: Και ειδικά στην περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης όπου κατεβαίνει τουρκικό κόμμα του προξενείου. 

Η ψήφος εκεί είναι πρωτίστως εθνική. 

Σε λίγο θα ανεβάσουμε και άρθρο με το προσκύνημα των υποψηφίων ΝΔ, Πασοκ, και Σύριζα για ψήφους στον τουρκόπροξενο της Κομοτηνής. 


Η σελίδας μας έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία παρακίνησης όλων των Ελλήνων να πάνε να ψηφίσουν. 

Από καιρό τώρα το σύστημα προωθεί ως μέθοδο αντίδρασης την αποχή. Δυστυχώς αλλά είναι αρκετοί οι αφελείς που νομίζουν ότι κάνουν αντίσταση και τιμωρούν το σύστημα και τους προδότες με την αποχή. 
Αποποιούμενοι του μοναδικού δικαιώματος που μας ...
....έχει απομείνει παίζουμε το παιχνίδι του κατοχικού συστήματος καθώς οι γέροι και τα κομματόσκυλα θα πάνε σύσσωμοι να ψηφίσουν. 

Με αυτό τον τρόπο νομιμοποιούνται στην εξουσία τα τελευταία χρόνια οι δωσίλογοι, ισχυριζόμενοι ότι δήθεν έχουν εκλεγεί από τον Ελληνικό λαό. 

Εμείς σαν γνήσια τέκνα της πλατείας Συντάγματος δεν στηρίζουμε κανένα κόμμα. Δεν έχουμε αυταπάτες, τα παράπονα μας από όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα είναι πολλά και ο ρόλος τους αρκετά ύποπτος. Δεν υπάρχει κόμμα που να μας εκφράζει πλήρως αλλά υποστηρίζουμε ότι όλοι οι πολίτες πρέπει να εξασκήσουν το δημοκρατικό δικαίωμα της ψήφου. 

Αν η συγκυβέρνηση δεν φάει τώρα ένα γερό χαστούκι τότε θα είμαστε όλοι υπεύθυνοι για ότι θα γίνει από την επομένη των εκλογών. Θα ξεπουλήσουν ότι έχει απομείνει τα πάντα και τους πάντες. Αρκετά πληρώσαμε την επιλογή κάποιων στις τελευταίες εκλογές να πάνε για μπάνιο στις παραλίες αντί να πάνε στα εκλογικά κέντρα να ψηφίσουν για το μέλλον τους. 

Στις 25 Μαΐου, έχουμε ευρωεκλογές, καλούμαστε να καταψηφίσουμε την Νέα Ευρώπη, όχι των λαών αλλά της Γερμανίας. Μια Ευρώπη υποταγμένη στις αγορές και στην Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αυτή την Ευρώπη δεν την θέλουμε τους την χαρίζουμε. 

Αν στις Ευρωεκλογές πάμε μαζικά, αποφασισμένοι να πούμε ΟΧΙ, τότε η επόμενη μέρα για τις μαριονέτες που κυβερνούν την χώρα, θα ‘ναι αποστομωτική και δεν θα ‘χουνε δικαίωμα να μας λένε, ότι τους ψηφίσαμε και καλώς ακολουθούν την πορεία, της εξαθλίωσης μας. 

Η χώρα μας τα τελευταία έτη έχει γίνει το πειραματόζωο της Ευρώπης, εδώ εφαρμόζονται τα αντιλαϊκά προγράμματα, που θα γίνουν Οδηγός Εξαθλίωσης, για την υπόλοιπη Ευρώπη. Έχουμε χρέος λοιπόν και προς του υπόλοιπους Ευρωπαίους πολίτες να πούμε ένα ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ!!! 

Αν ξαναψηφίσουμε τα συστημικά κόμματα της Μεταπολίτευσης την επομένη των εκλογών η Μέρκελ, θα βγει να πει σε Ελλάδα και Ευρώπη, ότι η πολιτική της λιτότητας είναι ΕΠΙΤΥΧΗΣ και ορθώς θα ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ. 

Αν όμως το ΟΧΙ είναι ηχηρότατο τότε η Μέρκελ και τα ντόπια τσιράκια της δεν θα μπορούν να νομιμοποιήσουν την πολιτική εξόντωσης του Ελληνικού λαού. 
Στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καταψηφίστε τους συνεργάτες των Γερμανών τύπου Καμίνη, Μπουτάρη, Μιχαλολιάκου κλπ. Στηρίξτε ανεξάρτητους υποψηφίους με κριτήριο την αρετή και ικανότητα και όχι την δημοσιότητά ή διασημότητα τους. 

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; Η επιλογή είναι στα χέρια μας εκείνη την μέρα, ή πάμε αποφασισμένοι ή πάμε άκλαυτοι. Όπως είπε ο Αβραάμ Λίνκολν: Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ. 

Είναι καιρός λοιπόν με την ψήφο μας να σώσουμε τους εαυτούς και τα παιδιά μας, είναι καιρός να σταματήσουμε όσους μας κατέστρεψαν και μας πρόδωσαν. 

ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΟΧΙ ΣΕ ΑΚΥΡΑ, ΣΕ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΗ. ΤΑ ΚΑΡΠΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
ΧΑΣΑΜΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ. ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ, ΑΚΟΜΗ;;; 

ΑΝ ΟΧΙ, ΤΩΡΑ; ΠΟΤΕ;;; ΑΝ ΟΧΙ, ΕΜΕΙΣ; ΠΟΙΟΙ;;; 

(ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ). 

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ
ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ
ΕΛΛΗΝΕΣ
Εικόνα
aaellines.org

2 σχόλια:

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΠΕΡΧΌΜΕΝΕς ΕΚΛΟΓΕς ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕς , ΠΑΡΑΝΟΜΕς ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .
    το ίδιο κακούργημα διαπράττουν και όλα τα καθαρματα που συμμετέχουν σε κατοχικες εκλογες .
    .
    11 Απριλίου 2014 στις 12:57 π.μ.

    προσοχή.. διοτι είναι λεπτο το θέμα...... Καθώς αν ψηφιστούν (και μπουν μεσα στη βουλή η στην ευρωβουλή ) κόμματα ή υποψήφιοι που εχουν (ΕΠΩΆΣΕΙ ΤΟ ΑΥΓΌ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΎ) , δηλαδή κόμματα που ηδη έχουν συγκαλύψει αποσιωπήσει και υποθάλψει την εν λογω δικογραφία εσχατης προδοσίας (που σας δειχνω εδω) , ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩς ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΕς ΔΙΩΞΕΙς ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ( ενώ όλα τα κόμματα< και τα εντός και τα εκτός βουλής> εχουν αποσιωπήσει υποθάλψει και συγκαλυψει τη δικογραφία εκεινη ) .. (κανενας των δεν κατήγγειλε ως κακούργημα την εγκληματική ...παράληψη ποινικών διώξεων επι της εν λογω δικογραφίας οπου της οποιας μάλιστα ,οι ποινες κάθειρξης είναι τρισισόβια) .

    Ενώ ο πραγματικός λόγος που η εσχατη προδοσια ανακοινώθηκε στις 24\11\2011 απ την εδρα της βουλής, ήταν, προκειμένου αυτή , (η προδοσία) , ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ δια της σιωπής (εκ μερους ΟΛΩΝ των υποψηφίων ) και να καταργηθουν έτσι , νομιμα και δια της συντριπτικης (της ταξεως 100%)πλειοψηφιας ), οι ποινικές διωξεις για το εν λόγω ειδεχθεστατο κακουργημα .

    *********************τι δέν καταλαβαίνεις???***********************

    δειτε το

    καθως εσχατη προδοσια εχει απ την εδρα της βουλης ανακοινωθεί , και την έχουν καταπιεί όλοι (και οι πολιτες στο 99% και οι πολιτικοι στο 100%) . που σημαινει ότι ** ΕΙΤΕ** η δόλια κωλυσιεργία της προόδου της αυτεπάγγελτης εκεινης δικογραφίας , συνιστά και αληθή σωρευτική συνέργεια αυτών και σε ΔΙΑΡΚΗ διάπραξη κι εγκαθίδρυση κατάστασης Εσχάτης Προδοσίας της Ελλάδας (ΠΚ 45,46, 134), δεδομένου ότι η Εσχάτη Προδοσία είναι Διαρκές Κακούργημα (Συντ. 97, 120, 684/1975 ΟλΑΠ), **ΕΙΤΕ** ΟΤΙ Η ΔΙΑ ΤΗς ΣΙΩΠΗς *ΕΚ ΜΕΡΟΥς ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ) (αλλα και των ψηφοφόρων) ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ σάπιων πολιτών στις επερχόμενες εκλογες .Ενώ η αδικαιολόγητα μακρά μέχρι τούδε καθυστέρηση της προόδου της υπόθεσης αυτής στην Βουλή, υποδηλώνει, από μέρος των όποιων υπεύθυνων και (πολιτικών αλλά και πολιτών) , δόλο κωλυσιεργίας της, η οποία μπορεί να δώσει την δυνατότητα στους κατηγορούμενους να διαφύγουν στο εξωτερικό και το σημαντικότερο,***************** επιτρέπει την συνεχιζόμενη διάπραξή της (ως διαρκούς κακουργήματος) και καταδικάζει την Ελλάδα σε μια κατάσταση νομιμοποιημένης δια της ενόχου σιωπής΅ των ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ από ξένες δυνάμεις..

    Ενώ αλήθεια είναι , οτι . Στις 24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε απ την έδρα της βουλής ο τότε Αντιπρόεδρος κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης.

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200775518050203&set=a.1303244981119.2039806.1230303395&type=1&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή